Macar un avatar al groupului sa fie. Si da, vreau. Numa grupurile sa se axeze pe IT, in general.
Pai evident ca va fii o poza mica specifica grupului, aleasa de cel ce creeaza grupul/clubul .
Ideea e ca vreau sa aud cat mai multe pareri, pt ca nu vreau sa lucrez degeaba la script si sa nu fie folosit (iti ia ceva vreme).
La fel si cu blogul. Ar fi ceva simplistic atunci, fara categorii. Si mesajele adaugate NU vor putea fi sterse pt ca ar duce la "dead links". Vi-ar convine asa ceva?
dSF, sunt convins ca nu vei munci degeaba! Cred ca vor fi mulți useri entuziasmați! Eu deja aștept cu nerăbdare și entuziasm! claudiu, este firesc, ca adminul, sa își dea acordul la crearea fiecărui grup sau club! Ca sa se evite deschiderea unor cluburi aberante.
DSF,nu stiu daca e chiar ok.Ideea e interesanta pentru ca ar da membrilor ceva mai multe puteri sau macar posibilitatea sa creeze un cerc mai strans in jurul anumitor subiecte.Insa exista riscul sa apara multe cluburi asa ca ciupercile si fara prea multa noima.Sunt multi membri care activeaza zilnic pe forum si mai mult ca sigur cam fiecare va deschide cate un clubulet,si poate nu e chiar bine,de vreme ce exista atatea topicuri si foarte mult suport informativ.Pe de alta parte,daca userii ar fi seriosi,prin propunerea ta ar fi posibila aparitia unor chestii utile,precum sintetizarea unor topicuri
m-am gandit si la un Ghid de dezasamblare (stiti voi un titlu mai sugestiv?) telefoane mobile. In format video (youtube powered ) si/sau ghid text cu imagini.
da, eu zic ca se merita mai ales daca e in cazul unu telefon scapat in apa sau de schimbat fata unui telefon, merge cu youtube mai bine decat imagini, dar ar fi mai bine sa pot fi puse si alte clipuri in afara de youtube, gen metacafe, trilulilu, s.a.m.d
Ati vazut ca cei de la www.emag.ro au si carti de vanzare? Carti - Te fac neprost!
Cookie-urile ne ajută să îmbunătățim experiența dvs pe MobileWave. Utilizând acest site vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor.
Pentru mai multe detalii click aici.
Pentru detalii legate de procesarea datelor cu caracter personal (GDPR) vedeti regulametul site & forum.