In ultima vreme nu s-au mai adus noi functii acestui site.
M-am gandit sa deschid un topic in care sa cer parerea utilizatorilor, ce ar vrea sa mai vada pe acest site.
O vreme voiam sa fac ceva gen Wikipedia cu informatii utile, in special pentru telefoanele cu Windows Mobile, Symbian, Sony Ericsson si Motorola . Insa aici este nevoie de oameni care sa vina cu informatiile..

Alta idee (thx Claudiu) e sa facem o categorie in care utilizatorii (ma rog , cei de incredere) sa poata pune Tool-uri pentru diferite telefoane, adica aplicatii PC ce au legatura cu telefoanele (tunning SE, aplicatii motorla, aplicatii WM, symbian , etc). Dar pt asta iar este nevoie de voluntari pentru introducerea programelor
. Sectiunea va fi disponibila doar de pe PC.Ce mai vreau sa fac este sa dezolvt secitunea MobileNews, insa cand se vor aduna mai multe stiri. Adica sa adaug o optiune de cautare, listare per categorii, ultimele stiri comentate, cele mai citite, etc. (PC only)
Pe aceasta cale, tin sa-i multumesc lui Marius pentru stirile adaugate
.Mai aveti alte idei?
Multumesc.

Windows CE
.Mai bine s-ar dezvolta sectiunea de stiri dar pt asta trebuie ca DSF sa munceasca mult astfel incat sa iasa ceva calumea,mai trebuie sa gasim si oameni care sa se ocupe in cel mai serios mod de asta...ce am facut eu pana acum a fost mai mult de mantuiala fiindca nu am timp sa caut,sa redactez calumea o stire,sa verific daca e adevarata sau falsa...in mod normal publicarea unui articol/stire nu dureaza numai 30 secunde(copy/paste).Parerea mea este ca trebuie cel putin 6-7 oameni seriosi si de incredere care au timp destul sa se ocupe zilnic de stiri,timpul meu se ingusteaza din ce in ce mai mult dar o sa incerc sa ajut cand DSF o sa hotarasca ceea ce o sa faca.Ar merge si o sectiune in care sa gasim specificatiile telefoanelor.O sa revin mai tarziu cu idei ca acum am ceva treaba(mama ei de scoala