Thx baieti pt reply
Sa clarificam niste lucruri, eu cand am zis tools m-am referit la software pe PC pentru costumizare telefon, acces agenda, trimis SMS-uri (eg : float mobile agent), de modding motorla (monster pack?), tunning SE (FAR, bla bla.. nu ma pricep), unelte de deblocare dupa IMEI, programele pt aflare cod securitate, etc etc. SI astea sunt GRATUITE in general. Intelegeti unde bat? NU m-am referit la aplicatii si jocuri ce se instaleaza pe teleofn.. era mai demult o sectiune MW Uploads unde se putea uploada asa ceva, dar a fost scoasa o data cu noua versiune MW si Sharemoble.ro
Cint 04-11-2007 13:30:45
mai bine ai lucra la interfata care da erori mult mai des decat inainte pe orange.
ce erori ? daca e de la ei nu pot face nimic.
@florinet4 ar fi frumos, dar cine are timp de review-uri... si cine are pile la producatorii mobili? ca doar nu puteam sa facem review-uri la telefoanele noastre, ce au aparut acu cativa ani pe piata

@optyqus pai interfata html a MW-ului e simpla si se incarca repede fata de multe situri web cunoscute. chiar nu stiu ce ti se pare asa incarcata..
si nu e nedrept, deoerece aplicatiile sunt dedicate PC-urilor, deci asa e corect.
Ar mai fi interesant o zona cu review-uri (cu screenshot-uri) la diferite aplicatii mobile (Java / Windows Mobile / Symbian), dar din nou, eu nu sunt talentat la asa ceva

.