Eu si**** ne-am gandit sa organizam o intalnire a forumistilor MobileWave, in scopul de a ne cunoaste mai bine, a ne distra si de ce nu a face schimb de experienta si cunostinte!
Deoarece (aproape) toti locuim in orase mai mari sau mai mici, ne-am gandit ca ar fi fain sa ne intalnim intr-un cu totul alt loc, nici in Cluj, nici in Bucuresti, nici in Brasov.
Va asteptam pe cei care veti participa sa va inscrieti aici edit by mod :fara locatie concreta , asteptam sa vedem intai ce si cum
aiurea! eu propun TG MURES, in timpul festivalului peninsula. mergem cu cortul, 5 zile. concerte de calitate [pana acum din strainatate si-au confirmat participarea ATB, THE RASMUS]. Asta se intampla in 26-30 iulie.
Hmm.. cat de departe e *censored* de Iasi? Daca se aduna mai multi vin si eu .. mack, bruno, cody, res, mircea, alin, mario .. Ce ziceti mergem? edit by mod : fara denumiri concrete , pls
Deci eu unul sunt de acord daca ne cazeaza mosul ..
Edited by mosul at 11-06-2006, 01:02
This is 10% percent luck, 20% percent skill 50% percent concentrated power of will 5% percent pleasure, 15% percent pain And 100% percent reason to remember the name.
Da sa nu uiti si matza Raoule , zici ca ai rude-n Baraganu? Acum serios , intalnirea la mine , este un punct de plecatre , daca voi ati gasit , sau veti gasi solutii mai bune , ma voi supune cu smerenie , unii dintre voi aveti dreptate , cicisxn nu vrei sa vezi unde stau , am multe flori , gradina si sincer nu mi-ar strica nitel ajutor la sapa pot exista si alte propuneri , sa nu mai spuneti ca este dictatura pe forum , si poate vom vota la urma
10 iunie 2006, 13:39:48 • actualizat 10 iunie 2006, 13:41:54 (1 ori)
Mama, ce audienta are topicul asta, am fost si 10 la un moment consecutiv pe topicul asta, acum suntem 7. Oare ce rost au intanirile astea ? Oare merita riscul ?
http://djgsm.info new wap chat portal [img]http://djgsm.info/mbsem.jpg[/img]
Cookie-urile ne ajută să îmbunătățim experiența dvs pe MobileWave. Utilizând acest site vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor.
Pentru mai multe detalii click aici.
Pentru detalii legate de procesarea datelor cu caracter personal (GDPR) vedeti regulametul site & forum.