Arte martiale
3 115 vizualizări
348 răspunsuri
Linkuri topic "Arte martiale"
Folosiți aceste formate când vreți să faceți o referire înspre acest topic de pe forum. Click pe un câmp și copiați textul în clipboard.
Topic Link (funcționabil doar în interoriul sitului MobileWave, recomandat în caz de uz intern)
BBCode (URL pentru alte forumuri)
MW Addicted
12436 mesaje
din 09/01/2006
18 aprecieri
SIE-CX65
Da Geopsi dar normal n-ar trebui sa fie asa.
MW Addicted
6509 mesaje
din 30/06/2005
-1 aprecieri
Symbian
pai de ce mai. Ce iti trebuie legitimatie daca faci de placere?
vrei sa faci bani jucadu-te pe net? http://www.anno1777.com/index.php?i=55612
MW Addicted
12436 mesaje
din 09/01/2006
18 aprecieri
SIE-CX65
Pai sa poti demonstra ca faci sport,altfel nu te crede nimeni.Si la o competitie mi se pare normal ca toata lumea sa aiba legitimatie ca asa ar participa toti taranii.Si mie imi pare rau ca nu am legitimatie decat pt karate dar la noi in Romania nu exista federatie de kickbox
MW Addicted
1288 mesaje
din 30/06/2005
Nokia6230i
Taxa pt asigurarea medicala si visa pt pasaport este 650.000,taxa pt transfer intre cluburi 100-300 euro,s-au marit si taxele pt participarea la campionate. Taxa pt "a face o gala" 300 euro. Mai sunt cateva,dar le uitati
daca nu ai pasaport sportiv e ca si cand nu ai avea buletin. Pe pasaport se trece "toata viata si performanta ta ca sportiv"
daca nu ai pasaport sportiv e ca si cand nu ai avea buletin. Pe pasaport se trece "toata viata si performanta ta ca sportiv"
Be cool...!!
MW Addicted
12436 mesaje
din 09/01/2006
18 aprecieri
SIE-CX65
Claudel ti-am zis ca la karate ne punea pe noi sa ne platim taxa aia anuala si tot noi plateam si cand faceam fisa medicala.Stiu ca nu e normal dar daca ala era zgarcit.Si tot apropo de legitimatie,eu nu pot avea atata timp cat la noi nu exista federatie de kickbox.Intr-adevar,pe legitimatia de karate am trecute examenele,vizitele medicale,stagiile,vizele lunare/anuale etc.Dar acum,ca la kickbox nu sunt legitimat,cand am fost la concurs si am luat locu 4 mi-a dat o diploma care e in regula,are stampila,semnaturaetc.Pai asta nu demonstreaza performanta mea atata timp cat pe ea scrie numele meu??Deci uite ca se poate si fara legitimatie dar,cum am mai spus,nu mi se pare corect.
MW Addicted
1288 mesaje
din 30/06/2005
Nokia6230i
E ok diploma. Nu exista federatie de kick-box,cel putin la noi in tara. Kick-box nu este o arta martiala,este doar o forma de lupata in care se pot confrunta toti practicanti de arte martiale,din toate stiluri trebuind sa respecte doar regulile acestei FORME DE LUPTA
Be cool...!!
MW Addicted
6509 mesaje
din 30/06/2005
-1 aprecieri
Symbian
de fapt kick-box e doar un sport.
MW Addicted
12436 mesaje
din 09/01/2006
18 aprecieri
SIE-CX65
Da,e "doar un sport" si e foarte bun daca ai un antrenor pe masura care isi da interesu si care combina putin aces t sport si cu karate traditional.Tu de ce nu te bagi pe kickbox?
MW Addicted
6509 mesaje
din 30/06/2005
-1 aprecieri
Nokia6310
Ca nu ma intereseaza partea comerciala si pt aparare am nevoie de chesti complexe din artele martiale traditionale.
MW Addicted
12436 mesaje
din 09/01/2006
18 aprecieri
SIE-CX65
Pai tu nici din alea nu faci.Crezi ca daca tragi de fiard o sa stii sa te bati mai bine?Daca mergi la sala si nu faci un sport in paralel iti vei pierde toate calitatile care le ai (daca ai).Eu de exemplu n-am facut sala in viata mea si arat destul de bine.Cea mai mare forta si conditie fizica o faci dand la sac.Fara sac nu faci nimic!
MW Addicted
6509 mesaje
din 30/06/2005
-1 aprecieri
Nokia6310
In sac faci forta in lovitura dar oricata forta ai avea unu foarte solid e greu de doborat. De asta se lupta pe categorii de kg. Intelegi. Iar forta in prize o faci in sala sau in antrenamentele de forta la karate. Un practicant de aikido printro simpla prza la nivelul incheieturii mainii te pune la podea. Se vede cate sti...
MW Addicted
3691 mesaje
din 29/09/2005
18 februarie 2006, 22:12:05
Eu am facut aikido vreo 4 luni . Trebuie sa spun ca era foarte greu .
MW Addicted
12436 mesaje
din 09/01/2006
18 aprecieri
SIE-CX65
Mah Geopsi poate tu nu stii nimic!Pai la kickbox/full contact se lupta pe categorii de varsta,nu de kg.Eu de exemplu anu trecut am fost la categoria "juniori baieti 15-17 ani".Deci nu conta cate kg aveam fiecare.Daca ai fi participat si tu acum ai fi stiut si n-ai mai fi zis o asemenea aberatie.* @razvan_shef un sport incepi sa-l intelegi abia dupa MINIM 2-3 ani,asa ca alea 4 luni=0
MW Addicted
3691 mesaje
din 29/09/2005
18 februarie 2006, 22:52:06
Am spus doar asa , ca titlu informativ
MW Addicted
6509 mesaje
din 30/06/2005
-1 aprecieri
Nokia6310
Aha. Poate la tine. La mine e varsta. Din 2 in 2 ani. E 16-18 si pe kg. De fapt ca la concursurile de la tv. In fine iti mai zisai nu ma pot rezuma la chesti simple. Kick-box e ceva simplu,nu ajuta. Pe strada nu ai reguli. iar aikido,este cea mai tare arta martiala. Daca ai sti ce inseamna aikido ti-ai da seama ca acest kick-box e simplist. Bine,orice stil traditional e bun. Eu nu ma duc la kick-box si nu cred ca o voi face vreodata ca nu e o arta martiala. Se vede experienta ta.Artele martiale nu au fost concepute ca sport ci ca un mod de viata ca o forma de aparare nu pt ring. De asta in ring sunt interzise multe tehnici traditionale. Daca facea de la 6 ani ca mine ai fi inteles mai multe,sau si mare daca te ducea mintea...
Înapoi la Free zone
cine e aici?
Hei! Pentru a putea interacționa cu comunitatea Mobilewave trebuie să ai un cont (care e gratuit) și să fii autentificat.