Eu nu fac de la 6 ani dar fac de la 10.Artele martiale le-am inteles foarte bine pt ca am facut aproape 5 ani karate traditional.Kickbox fac abia de un an.Si vezi ca stiu ce inseamna aikido,am un prieten (are peste 25 de ani) care a facut.Imi place si mie foarte mult dar din pacate in Tg-Jiu nu exista club de aikido Eu ti-am mai zis Geopsi,baga-te pe full contact.Cand am fost la concurs (la tine in Craiova) aveam voie ORICE,in afara de lovituri cu cotu si cu genunchiu la fata.Prize oricum nu poti sa faci pt ca lupti cu manusi de box dar e cat de cat bine.Seamana foarte mult cu luptele de pe strada.Fiecare da ca ciobanu,cum stie.
daca faceai cu adevarat traditional nu mai spuneai asta. Artele martiale au fost gandite pt ceva iar kickbox pt cu totul alceva... Dar nu ai inteles asta...
Antrenorul meu de kickbox a fost coleg cu mine la karate pe vremea cand faceam traditional.El si-a luat atestatul de antrenor si acum are grupa de karate dar face si kickbox pt ca stie si asta.Si e super pt ca combina kickboxul cu traditionalul si eu zic ca e super bine.Cat desprd voi,e treaba voastra,faceti ce vreti.Eu vreau sa fac bataie!
Si sa iti mai zic ceva. Fiecare arta martialartiala dezvolta 1-2 calitati. Ex:taekwondo-viteza,kiokushin duritatea,aikido-ki,etc. Pe cand kickbox e o aiureala. De fapt e un sport.
Aiureala nu este , este doar un sport... Si raoul ai si tu dreptate , kickbox combinat cu arte martiale , iese treaba buna . Muay-thai este o asemenea combinatie.. fac de aproape o luna antrenamente si sunt fooarte multumit .
Mah Geopsi sincer si eu sunt adeptul artelor martiale dar stii ceva,in Romania nu prea isi da nimeni interesu,deci nu poti sa ajungi niciodata la performantele de care vorbesti tu.In concluzie,eu cred ca prin kickbox combinat cu karate traditional am facut cea mai buna alegere,avand in vedere ca traiesc in Romania!
Sa stii ca sunt destui adepti ale artelor martiale... sunt putini , dar sunt . Si oricum ca sa ajungi la rezultate excelente ( sa dea unu cu bata in tine si sa nu simti ..etc) trebuie sa renunti la tot altceva in viata si sa faci doar antremanente... d`asta sunt asa de putini
Mah.Bine ca sunteti voi destepti. Io am vechime in arte martiale mai mult decat voi doi la un loc inmultit cu 2. si de ce esti bah raul nesimtit? Zici de ce te fac turc dar mai intai de ce ma faci tu. Mai bagi si reclamatii dupa una si alta. si nu mai fi oftopic,da? Arte martiale nu kickbox,sau nu sti ce e aia? Denaturezi topicu.
Lume,lume,doar ce am ajuns acasa.Azi,maine si poimaine in Tg-Jiu se afla sensei Stuparu,presedintele federatiei europene/romane de karate traditional.Particip si eu la acest stagiu de pregatire si pot spune ca la primu antrenament m-am descurcat destul de bine avand in vedere ca de un an m-am dat pe kickbox si karate n-am mai facut PS Pacat ca nu mai e @claudel1982,el il stia (din vedere) pe Stuparu.Care se pricepe e rugat sa posteze!
Cookie-urile ne ajută să îmbunătățim experiența dvs pe MobileWave. Utilizând acest site vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor.
Pentru mai multe detalii click aici.
Pentru detalii legate de procesarea datelor cu caracter personal (GDPR) vedeti regulametul site & forum.