Arte martiale
3 115 vizualizări
348 răspunsuri
Linkuri topic "Arte martiale"
Folosiți aceste formate când vreți să faceți o referire înspre acest topic de pe forum. Click pe un câmp și copiați textul în clipboard.
Topic Link (funcționabil doar în interoriul sitului MobileWave, recomandat în caz de uz intern)
BBCode (URL pentru alte forumuri)
MW Addicted
6509 mesaje
din 30/06/2005
-1 aprecieri
Nokia6610I
Un topic pentru pasionatii si practicantii de arte martiale!Postati aci impresi,sugesti,tehnici care v-au impresionat din orice stil!Si sa abordam artele martiale ca un mod de viata pentru ca,fara ele,am fi mult mai usor de invins!
vrei sa faci bani jucadu-te pe net? http://www.anno1777.com/index.php?i=55612
MW Addicted
1288 mesaje
din 30/06/2005
Nokia6230
Sa speram ca mai sunt si alti pasionati pe aici..Hai ca o sa-ti scriu niste tehnici marfa dar de pe net ca e mai usor
Be cool...!!
MW Addicted
6509 mesaje
din 30/06/2005
-1 aprecieri
Nokia6610I
Pai hai,scrie!L-am batut aseara pe unu cu 15 la 2 si era cu un cap mai mare ca me!
MW Moderator
5214 mesaje
din 04/07/2005
15 iulie 2005, 18:39:29 • actualizat 15 iulie 2005, 22:20:17 (1 ori)
am constatat cu stupoare ca majoritatea celor care practica sporturi de contact,pe masura ce evolueaza in tehnica,devin din ce in ce mai cumpatati...
MW Addicted
1288 mesaje
din 30/06/2005
Nokia6230
Dar ce ai vrea sa iesim pe strada sa impartim pumni si picioare in stanga si dreapta? Asta e usor de facut,mai greu e sa reusesti sa ajungi la nivelul in care sa constientizezi ca cu o lovitura de picior iti faci adversaruk ko si pt ca-i esti superior lui incerci sa calmezi situatia..Chiar daca in ochii unor ai pierdut si esti fraier ca nu l-ai batut pe ala,tu de fapt ai castigat...
Be cool...!!
MW Moderator
5214 mesaje
din 04/07/2005
16 iulie 2005, 10:10:49 • actualizat 16 iulie 2005, 10:12:06 (1 ori)
Claudel,n-ai inteles ce-am vrut sa spun.
Normal ca nu ma astept la un comportament antisocial din partea celor care (inca)mai practica sporturi de contact.
Mai mult,din moment ce esti legitimat la un club,nu poti imparti pumni in cap si yoko tobi geri pe strada ca sa-ti arati muschiul.
sau poti,dar cu consecinte pe termen lung
Ideea e ca daca tu ai provocat bataia si dai de un procuror dur(cred ca am folosit un pleonasm,nu exista un acuzator public marinimos,asta-i functia lui)te vei trezi cu amenda/dosar penal.
De fapt,in acel post,faceam o trimitere subtila la cartile de psihologie care descriu comportamentul uman,care nu poate fi modificat,doar cizelat.
ex.un impulsiv va ramane toata viata lui un impulsiv.
ei bine,am constat ca acest deziderat nu e complet valabil pentru cei care isi perfectioneaza prin sport autocontrolul.qed
Normal ca nu ma astept la un comportament antisocial din partea celor care (inca)mai practica sporturi de contact.
Mai mult,din moment ce esti legitimat la un club,nu poti imparti pumni in cap si yoko tobi geri pe strada ca sa-ti arati muschiul.
sau poti,dar cu consecinte pe termen lung

Ideea e ca daca tu ai provocat bataia si dai de un procuror dur(cred ca am folosit un pleonasm,nu exista un acuzator public marinimos,asta-i functia lui)te vei trezi cu amenda/dosar penal.
De fapt,in acel post,faceam o trimitere subtila la cartile de psihologie care descriu comportamentul uman,care nu poate fi modificat,doar cizelat.
ex.un impulsiv va ramane toata viata lui un impulsiv.
ei bine,am constat ca acest deziderat nu e complet valabil pentru cei care isi perfectioneaza prin sport autocontrolul.qed
MW Addicted
6509 mesaje
din 30/06/2005
-1 aprecieri
Nokia6610I
De ce spui:inca mai practica?Sa sti ca daca as fi in situatia de a alege un sport as alege o arta martiala pentru ca sunt foarte complexe!Sa sti ca artele martiale nu sunt box,ele iti antreneaza si gandirea.Adevarul e ca sunt multi care vin 1luna-2 si dupaia ies pe strada si se ia de toti,cu timpul iti constientizezi forta!
MW Moderator
5214 mesaje
din 04/07/2005
16 iulie 2005, 16:00:59
geopsi,lumea nu mai vine la sala ca pe vremuri....prefera sa ia steroizi si sa dea cu pumnu...
nu mai sunt interesati de disciplina.....
nu mai sunt interesati de disciplina.....
MW Addicted
6509 mesaje
din 30/06/2005
-1 aprecieri
Nokia6610I
Mai vin la sala doar aia carora le place sa nu se ia nimeni de ei,care vor sa fie respectati cand ies cu o fata...
Sa sti ca unu care practica shodokn traditional de vreo 6 ani si are 1.50 a batut pe 4 culturisti care erau cu un cap mai mari ca el!Deci...Si cand esti intro situatie mai delicata mai bine plange mama aluia cu care ma bat decat a mea.
Sa sti ca unu care practica shodokn traditional de vreo 6 ani si are 1.50 a batut pe 4 culturisti care erau cu un cap mai mari ca el!Deci...Si cand esti intro situatie mai delicata mai bine plange mama aluia cu care ma bat decat a mea.
MW Addicted
812 mesaje
din 28/04/2005
16 iulie 2005, 22:15:09
Si mie mi-ar place sa invat arte martiale
Asta doar pentru aparare
, nu vreau sa fiu pus in situatia sa iau in freza
Asta doar pentru aparare
, nu vreau sa fiu pus in situatia sa iau in freza
d[x.x]b
MW Moderator
5214 mesaje
din 04/07/2005
16 iulie 2005, 22:43:48
eu prefer sa-mi inghet dusmanul cu privirea !
MW Addicted
6509 mesaje
din 30/06/2005
-1 aprecieri
Nokia6610I
Si cum vrei sa faci asta?Parca un pumn sau picior in barba e mai sigur,nu?;)
@bunelu,de ce nu te apuci?Dar sa sti ca cel mai bine e sa dai ,nu sa te aperi,ca nu sti ce forta are adversaru!
@bunelu,de ce nu te apuci?Dar sa sti ca cel mai bine e sa dai ,nu sa te aperi,ca nu sti ce forta are adversaru!
MW Addicted
941 mesaje
din 03/06/2005
1 aprecieri
SIE-MC60
IP-XCENTRIC - Daca da rezultate metoda ta,sa ma anunti,okay?
MW Addicted
941 mesaje
din 03/06/2005
1 aprecieri
SIE-MC60
Multa lume crede si spune ca daca te bati cu o persoana mai mare la ani decat tine,e mai puternica...sau ca cel mare invinge pe cel mic.
Ce ziceti?
Ce ziceti?
MW Moderator
5214 mesaje
din 04/07/2005
16 iulie 2005, 23:46:15
inca lucrez sa o perfectionez...
Înapoi la Free zone
cine e aici?
Hei! Pentru a putea interacționa cu comunitatea Mobilewave trebuie să ai un cont (care e gratuit) și să fii autentificat.