Arte martiale
3 115 vizualizări
348 răspunsuri
Linkuri topic "Arte martiale"
Folosiți aceste formate când vreți să faceți o referire înspre acest topic de pe forum. Click pe un câmp și copiați textul în clipboard.
Topic Link (funcționabil doar în interoriul sitului MobileWave, recomandat în caz de uz intern)
BBCode (URL pentru alte forumuri)
MW Addicted
12436 mesaje
din 09/01/2006
18 aprecieri
SIE-CX65
Pai baga-te la concursuri de full contact.Gasesti prin Craiova,ti-am zis ca tot acolo am fost si eu.Singurele reguli erau "nu ai voie cu cotul si cu genunchiul la cap".Pentru tine singurul dezavantaj ar fi ca nu poti face prize pt ca lupti cu manusi de box.
MW Addicted
1288 mesaje
din 30/06/2005
Nokia6230i
La full contact nu sunt permise loviturile de la centura in jos. In martie e campionat de light contact! De ce nu va inscrieti? Eu ma bag
Apoi mai e unu in Austria si daca reusesc sa ma pregatesc merg si acolo.
ASA CA O SA O LAS MAI MOALE CU WAPU ca am de munca
Apoi mai e unu in Austria si daca reusesc sa ma pregatesc merg si acolo.
ASA CA O SA O LAS MAI MOALE CU WAPU ca am de munca
Be cool...!!
MW Addicted
12436 mesaje
din 09/01/2006
18 aprecieri
SIE-CX65
Claudel am spus ce reguli au fost cand am participat eu.La concursuri nu ma risc momentan pt ca nu sunt intr-o forma stralucita,am o gramada de chestii care ma supara,o gramada de dureri...;Momentan ma multumesc cu sparingurile de la sala.Eu ca sa ajung la o forma mai buna am nevoie de mai multe lucruri dar in Tg-Jiu posibilitatile sunt cam reduse.Ar trebui sa am pe cineva care sa se ocupe mai mult de mine.Prietenu ala al meu de la karate cu care ma mai antrenam a plecat la munca in Italia iar eu am ramas singur.Ma simt pierdut.Parca acum totul e atat de greu...simt ca nu mai am nici o sansa.Sper ca in viitor voi reveni pe linia de plutire dar acum sunt intr-o ceata totala.Doar Dumnezeu stie daca mai pot vreodata sa ajung acolo unde imi doresc.Poate n-o sa reusesc niciodata...

Note: Posts were merged

MW Addicted
1288 mesaje
din 30/06/2005
Nokia6230i
Capul sus raul,nu tre sa te dai batut! De ai vedea cum am eu tibile si coapsele! Sunt pline de vanatai,dar nu le bag in seama ca dupaia ma baga si ele in seama. Tu antreneazate in ritmul tau si apoi cand vei fii mai mare poate ti se iveste o sansa pt ceva mai bun
Be cool...!!
MW Addicted
12436 mesaje
din 09/01/2006
18 aprecieri
SIE-CX65
Sper si eu din tot sufletul sa fie asa.Dar ti-am zis ca ma supara degetul mare de la picior cam de vreo 9 luni.Incerc sa ignor dar cand ma lovesc cat de putin ma iau dureri de moarte.O sa continui (in afara de antrenament) sa ma antrenez singur si sper s-o fac cat mai bine.O sa-mi fie greu dar trebuie sa trec si peste asta!
PS ce inseamna light contact?!
PS ce inseamna light contact?!
MW Addicted
6509 mesaje
din 30/06/2005
-1 aprecieri
Symbian
raul,tu zici sa ma bag in full contact iar io zic ca vreau ceva complex. Pai in primu rand pt astea nu am unde sa ma antrenez apoi nu am unde sa concurez ca sunt putine concursuri!
vrei sa faci bani jucadu-te pe net? http://www.anno1777.com/index.php?i=55612
MW Addicted
1288 mesaje
din 30/06/2005
Nokia6230i
Light contact=nu ai voie sa lovesti de la centura in jos, si sunt permise doar doua lovituri pe un atac(daca adversarul face pas in spate poti continua,daca ramane pe loc trebuie sa te retragi). Faza e ca a doua lovitura tre sa fi de k.o.
Be cool...!!
MW Addicted
6509 mesaje
din 30/06/2005
-1 aprecieri
Symbian
asta e o aiureala ca pot sa te fure arbitri cum vor ei aici.
MW Addicted
1288 mesaje
din 30/06/2005
Nokia6230i
Faza e ca aici se vad ai buni. Pai daca dai k.o.cu a doua lovitura nu au cum sa te fure.
Be cool...!!
MW Addicted
6509 mesaje
din 30/06/2005
-1 aprecieri
Symbian
da,mai dar e greu,mai ales daca tine garda sus adversaru! Iar la faza cu pasu inapoi poate sa te fure! Mie imi plac artele martiale ca te ajuta in viata ca pe strada nu mai tine nimeni de reguli.
MW Addicted
12436 mesaje
din 09/01/2006
18 aprecieri
SIE-CX65
Pai Geopsi full contact seamana f mult cu ce-ti place tie adica lupta de strada pt ca aici intalnesti multi "tarani".Si ti-am zis ca concursuri sunt destule,chiar si la tine in Craiova.Mie mi-a placut pt ca putea sa se inscrie oricine,indiferent din ce stil provenea!
MW Addicted
1288 mesaje
din 30/06/2005
Nokia6230i
Pai daca vreau ca pe strada fac cu senseiu "UFC" la sala.si ne batem fara reguli.. Faza e ca de batut se bate oricine. Mai greu e sa lupti dupa reguli cand esti invatat sa lupti la liber. Si daca esti bun in competiti crezi ca pe strada nu esti...
Be cool...!!
MW Addicted
12436 mesaje
din 09/01/2006
18 aprecieri
SIE-CX65
Ai perfecta dreptate claudel!
MW Addicted
6509 mesaje
din 30/06/2005
-1 aprecieri
Symbian
mai,raul,pe strada vine unu cat usa si nu da cu picioru ci te ia si da cu tine la 2m. Nu e tot aia. Plus de asta pe strada rar intalnesti pe vrunu sa iti dea picioare in cap,mai mult da la pulpa piciorului-secerari. Daca toti ar da doar pumni si picioare ar fi prea simplu...
claudel, in primu rand la mine nu face maestru asa iar cand te ia la bataie 2-3 zile te misti cu greutate dupa ce o incasezi.
claudel, in primu rand la mine nu face maestru asa iar cand te ia la bataie 2-3 zile te misti cu greutate dupa ce o incasezi.
MW Addicted
12436 mesaje
din 09/01/2006
18 aprecieri
SIE-CX65
Geopsi daca tu crezi ca e ceva inutil sa dai cu picioru la cap e treaba ta.Antreneaza-ta cum vrei tu!Eu unul vreau sa fiu capabil si sa dau la nevoie un mawashi giodan.
Înapoi la Free zone
cine e aici?
Hei! Pentru a putea interacționa cu comunitatea Mobilewave trebuie să ai un cont (care e gratuit) și să fii autentificat.