mister171 25-11-2009 15:31:03
1. Forumul este comunist,condus de un tiran care intra din cand in cand .
Asta m-a amuzat! Pe bune!
Nu e chiar asa. Cred ca e vorba de prioritati in principal. In fine!
Cypryan, esti genul de persoana usor de banat! Tu cand te certi cu cineva, il injuri din prima! Moderatorul e perfect indreptatit sa iti dea ban.
In fine, ne-am obisnuit sa te plangi in continuu. Nu mai e o surpriza! Si nu esti singurul ce crede ca are toata lumea impotriva sa! Mai sunt cativa. Mare mirare sa nu apara comentand pe aici! In rest ei sunt baieti buni. Tu sincer... nu prea... pretentii mari, sperante mici. Sau poate est un geniu inca neinteles de societatea asta perfida!

) Dar sunt mai mult ca sigur ca nu e asa. Cum sunt sigur ca vei ataca acest mesaj in stil "barbar"... ca asta poti. Ce vreau eu sa-ti subliniez (si sunt constient de faptuul ca oricat as sublinia tot nu o sa vezi esentialul, ci o sa te comporti ca o fiara atacata de semeni), este faptul ca nu stii sa te comporti intr-o societate cu o anumita diversitate intelectuala! Fie ea cat de mica ca acest forum. La orice remarca ce ti se aduce reactionezi ca la "usa cortului". Nu esti special prin asta. E o caracteristica a celor ce se simt coplesiti de asteptarile societatii. Cei, oarecum ramasi in urma timpului. Ca sa vezi ca nu e o acuza directa, iti dau cateva exemple de stereotipii ce te caracterizeaza!
1. Eu sunt mai mare! Nu imi spuneti voi mucosilor ce sa fac.
2. Da bine! Cand faceam eu asta tu te jucai in nisip;
3. Si ce daca e gresit, asa am facut o viata si a fost bine.
4. Ba esti "vaca" pentru ca nu faci ca mine.
Lista ar putea continua... dar nu are rost. Oricum, se observa o negare a realitatii, neintegrarea in cercuri diverse, sentimente de ura si invidie pentru cei ce se descurca mai bine, superioritate nejustificata, lipsa totala a argumentelor in dezbateri si comportament pueril ("lasa ca ma duc si ma joc in alta parte. Nu am nevoie de voi, prostilor!" asta pana cand observa ca nu exista o alta parte pentru el... se intoarce cu capul plecat, dupa 2 secunde pare ca nimic nu s-a intamplat, iar dupa 10 secunde se comporta la fel de rudimentar).
Spun toate astea cu gandul ca poate observi cat de usor esti de atacat fara a incalca normele bunului simt. Iar reactia ta aduce satisfactie celui ce te-a atact. Faptul ca tu reactionezi la fiecare provocare nu e o virtute ci o slabiciune ce te va urmari pe tot parcursul vietii.
Si vezi tu... multi de aici au adus ceva contributie, ceva ajutor fara sa ceara nimic in schimb. Tu nua ai facut nimic. Ai cerut (poate ai multumuit uneori), ai injurat in stanga si in dreapta, ai venit cu mii de pretentii (probabil la tine acasa nu ti se fac poftele si ai crezut ca aici, facand scandal o sa stea cineva la cheremul tau) si ai atacat ceva ce tu nu o sa fii in stare in veci sa faci. Cum ar fi acest forum. Si nu ma refer la design sau structura, ci la comunitate. Oricat ai nega, te omoara gandul sa nu mai poti intra aici! De ce? Pentru ca, indifereny=t ce ai face, cat ne-ai supare, stii ca ne trece si, intr-un final te vom ajuta. Si e valabil pentruu toti! Si cei ce sunt, si cei ce au plecat plini de nervi. Si stii de ce se inatmpla asta? Pentru ca suntem oameni pana la urma, si indiferent ce ne imbarac caracterul, ne amintim de asta pana la urma si actionam in consecinta, ignornd injuraturi, jigniri, pozitie sociala, finaciara, culturala sau orice ne mai diferentiaza!
Asa ca, inainte sa ma injuri (stiu ca vrei, nu nega), gandeste-te un pic! Merita?
Acest mesaj este adresat si lui mister, care iar s-a suparat cu cineva! Si celor ce au fugit de aici cau scandal...
Pana la urma, problema nu e la ci ce v-au determinat sa plecati, ci la voi pentru ca nu ati reusit sa va integrati. Si nici asta nu e problema reala. Nu trebuie sa se integerze toata lumea, insa daca nu ati reusit, de ce aveti parerea ca e vina altora? E doar vina voastra, sau mai bine zis, alegerea voastra. Si paote e cea corecta... cine poate sa stie in afara de voi!?