Sugestii forum
32 873 vizualizări
3 372 răspunsuri
Linkuri topic "Sugestii forum"
Folosiți aceste formate când vreți să faceți o referire înspre acest topic de pe forum. Click pe un câmp și copiați textul în clipboard.
Topic Link (funcționabil doar în interoriul sitului MobileWave, recomandat în caz de uz intern)
BBCode (URL pentru alte forumuri)
MW Addicted
4477 mesaje
din 09/08/2007
20 aprecieri
01 decembrie 2009, 16:33:26
da, sustin si eu acest lucru, e util cate-odata cand pui un post cu multe bb-cod'uri
Ati vazut ca cei de la www.emag.ro au si carti de vanzare?
Carti - Te fac neprost!
Carti - Te fac neprost!
MW Addicted
6351 mesaje
din 01/01/2006
60 aprecieri
09 decembrie 2009, 12:25:49
Ce spuneti..daca ptr. un timp de la un minut in sus..stai pe forum si nu dai refresh..la butonu "Ultimele Mesaje"....cand apare o postare noua pe forum..sa apara ceva de genu cum apare la messenger Yahoo...cand intra cineva on-line sau iese...ori sa se refresh-uiasca...singur la prima postare a unui user
)
) MW Addicted
6351 mesaje
din 01/01/2006
60 aprecieri
09 decembrie 2009, 12:51:04 • actualizat 09 decembrie 2009, 13:01:20 (2 ori)
Blandu@....mda esti de la tara...nu ai dreptate deloc in ceea ce afirmi despre meseria mea.si de ce nu a mai mers....daca nu sti adevaratu motiv..taci din gura..nu veni cu presupusuri...ca nu le nimeresti...ti-am mai zis ...cu mine nu poti fi ironic..is satul de astia....\Nu am nici -o vina ca firma nu mai functioneaza...(lipsa de comenzi datorita crizei)au mai ramas doar pilosi si ciochitori...nu ce-i de baza..cati au ramas...si pe aia iau dat afara...nu in somaj...cum m-a dat pe mine...apropo...nu pune tu in a infasura un conductor in jur unui miez de siliciu inseamna ca esti bobinator sau inseamna ca ai facut bobinaj...apropo ...pe mine nu m-a invatat nimeni meserie eu mi-am batut capu de unu singur...concurenta era foarte mare acu 12 ani....apropo standardele sunt aceleasi ca si acum 30 ani poate mai proasta...materiale de calitate proasta...conductor prost facut si multe altele,..este o munca manuala atat fizic cat si psihic.,.numai pun ce responsabilitatea ai ,cel putin la partea de motoare electrice iar partea de transformatoare asa si asa....
.
Cu chestia "Ne spui si noua cu ce lege calculai rezistenta si care e exemplificarea acesteia? "
dai pe google si vezi/cad inmediat..deci nu are rost sa mai scriu degeaba
Iar l-a chestia asta"u ma dau cunoscator, dar pot!"tare as vrea sa intri pe mainele mele sa-ti dovedesc ca nu poti ...orice ai avea tu in cap....doar dupa vreo 10 ani de munca ...mai am doi inginerasi care-i invat meserie...de abia le merge capu .
Ce situatie vb. tu ca as fi depasit...esti aberant ..rau
defectu meu e ca sunt rau de gura ,,,dar nu regret....deoarece spun adevaru si nimeni niciodata nu ma poate opri sa-mi spun ideea...chiar daca nu am timp sa o spun..adica sa o scriu asa cum trebuie...ca la carte.asa cum te chinuii tu
eu pot dovedi ca am un caracter si e al meu...de curve de oameni sunt satul....si nu am sa-i inghit niciodata...chit ca am sa pierd in viata 
Note: Posts were merged
.
Cu chestia "Ne spui si noua cu ce lege calculai rezistenta si care e exemplificarea acesteia? "
dai pe google si vezi/cad inmediat..deci nu are rost sa mai scriu degeaba
Iar l-a chestia asta"u ma dau cunoscator, dar pot!"tare as vrea sa intri pe mainele mele sa-ti dovedesc ca nu poti ...orice ai avea tu in cap....doar dupa vreo 10 ani de munca ...mai am doi inginerasi care-i invat meserie...de abia le merge capu .
Ce situatie vb. tu ca as fi depasit...esti aberant ..rau
defectu meu e ca sunt rau de gura ,,,dar nu regret....deoarece spun adevaru si nimeni niciodata nu ma poate opri sa-mi spun ideea...chiar daca nu am timp sa o spun..adica sa o scriu asa cum trebuie...ca la carte.asa cum te chinuii tu
eu pot dovedi ca am un caracter si e al meu...de curve de oameni sunt satul....si nu am sa-i inghit niciodata...chit ca am sa pierd in viata 
Note: Posts were merged
MW Moderator
3089 mesaje
din 25/11/2005
181 aprecieri
15 decembrie 2009, 23:54:14
as vrea si eu daca s-ar putea adaugarea rss feed-ului pentru intreg site-ul nu doar pentru anumite sectiuni ale forum-ului
.................................
ABSENT NEMOTIVAT !!!
Adevarul se afla dincolo de noi ...
ABSENT NEMOTIVAT !!!
Adevarul se afla dincolo de noi ...
06 februarie 2010, 13:28:41 • actualizat 06 februarie 2010, 13:29:36 (2 ori)
Ar fi bine daca la creearea unui nou cont pe mobilewave sa trebuiasca sa completezi un test de logica/inteligenta, cu un punctaj minim ca sa poti trece mai departe, ca sa nu-si mai faca toti inaptii clone, ca ne-am saturat.
)
) Art Director
6161 mesaje
din 25/08/2005
20 aprecieri
Symbian
Eu am deja cont, si nu-mi fac clone.
Symbian
filip, si pe narcomani cum ii verifici?
Symbian
Daca sunt prea chercheliti de la droguri, nu trec nici ei testul.
MW Addicted
4594 mesaje
din 31/07/2007
45 aprecieri
07 februarie 2010, 12:47:17
n-aveti haz
Device : Samsung Galaxy S6 Edge
Rom : Stock 7.0
Rom : Stock 7.0
MW Addicted
1256 mesaje
din 24/10/2005
11 februarie 2010, 22:10:18
Sa stearga cineva tampeniile de pe topicul motoare-cai putere
Ce parere despre acest site isi face un vizitator cand vede toate acele replici?Site infantil nu-i asa?
Cred ca ar trebui sa fie mai multi moderatori,de multe ori se intampla de exemplu in intervalul de ore 11-14 sa nu fie nimeni din administratie online.
Sau cum sa intamplat astazi cu audculori,care a poluat forumul cu replicile sale infecte...cat timp a trecut pana a fost banat??

Cred ca ar trebui sa fie mai multi moderatori,de multe ori se intampla de exemplu in intervalul de ore 11-14 sa nu fie nimeni din administratie online.
Sau cum sa intamplat astazi cu audculori,care a poluat forumul cu replicile sale infecte...cat timp a trecut pana a fost banat??
MW Addicted
8382 mesaje
din 17/04/2007
4 aprecieri
11 februarie 2010, 22:12:43
@Chiupy sunt prosti aia care ii raspund.
MW Addicted
1256 mesaje
din 24/10/2005
11 februarie 2010, 22:20:56
Eu nu inteleg de ce mai este bagat in seama?De ce userii nu-i dau ignore? 
Sa fie schimbat regulamentul,m-am saturat de atata offtopic,nu vrem cantitate de postari ci calitate.
Stii ce e e si mai aiurea?Pana la urma sunt tot aceeasi useri ce fac offtopic/certuri etc....se repeta la infinit,nu mai fac nume,oricum se poate vedea pe forum.
Dau un exemplu
Pe Aria WM,cum de merg lucrurile perfect?Nimeni nu are conflicte,nu vezi offtopic,discutiile sunt constructive and so on...de ce nu poate fi asa pe tot forumul?

Sa fie schimbat regulamentul,m-am saturat de atata offtopic,nu vrem cantitate de postari ci calitate.
Stii ce e e si mai aiurea?Pana la urma sunt tot aceeasi useri ce fac offtopic/certuri etc....se repeta la infinit,nu mai fac nume,oricum se poate vedea pe forum.
Dau un exemplu
MW Addicted
8382 mesaje
din 17/04/2007
4 aprecieri
11 februarie 2010, 22:24:27 • actualizat 11 februarie 2010, 22:52:03 (1 ori)
Pentru ca sunt permise de moderatori, eu am luat ban si n-am mai comentat, altii cer socoteala moderatorilor. Pai, daca mi-ar fi cerut unu socoteala l-as fi banat iar sau ceva warn. Nu vreau sa dau nume, e un user cu (,) care m-am certat eu.
MW Addicted
1256 mesaje
din 24/10/2005
11 februarie 2010, 22:47:44 • actualizat 11 februarie 2010, 22:47:59 (1 ori)
"Pentru ca sunt permise de moderatori" Afirmatia asta e priceless.
Din pacate asa este,si asta se reflecta pe forum
Din pacate asa este,si asta se reflecta pe forum
Înapoi la Administrative
cine e aici?
Hei! Pentru a putea interacționa cu comunitatea Mobilewave trebuie să ai un cont (care e gratuit) și să fii autentificat.