13 octombrie 2009, 08:52:03 • actualizat 13 octombrie 2009, 09:03:03 (1 ori)
Tu vorbesti, cu postari de genul: "multumesc, pentru putin, cu placere" si mai pui un link sa nu fii off-topic? Am vazut ca asa se practica. Vreti o sugestie? Referiti-va strict la subiectul topicului in forum, nu mai disimulati, o dati in SF-uri cu replici acide, jigniti gratuit, iar la sfarsitul postarii iti mai aduci aminte ca daca pui un link sau faci o remarca legat de subiect te-ai scos. Penibil. In afara de cateva tutoriale si copy-paste de interes, numai cearta gasesti pe forum, vorba celui care a zis ca parca s-au adunat toti razboinicii pe mobilewave.
Pe bune acum e doar un forum, o chestie virtuala, abstracta... Luati prea personal tot ce se intampla aici. Vad ca sunteti cu mult mai dependenti de viata asta virtuala decat va laudati
Ar trebui ca un user sa poata deschide un topic nou abia dupa 100 de posturi, iar posturile de la cafenea/zona off-topic sa nu se adune la nr. de posturi. Astfel s-ar evita o parte din spam, iar unii useri mai noi ar fi fortati sa caute topicul pentru telefonul/problema lor, in loc sa deschida inutil topicuri. Daca s-ar intampla sa nu existe topic pentru terminalul/problema lor, iar topicul sa merite sa existe, iar userul sa nu aiba numarul necesar de posturi, se poate trimite pm altor useri mai vechi sau unui moderator binevoitor. Doar o parere.
Si 50 e un numar prea mare. Ideea e sa impiedicam creearea de topicuri aiurea, in special cele cu reclame, dar fara a limita prea mult noii veniti. Eu zic ca un minim de 5 sau 10 postari ar fi de ajuns.
Nr. 100 e potrivit. Am specificat ca daca e necesar cu adevarat un topic nou userii noi pot face apel la un user mai vechi sau moderator (daca are timp) - prin pm. Sunt forum-uri ce ingradesc si pm-ul noilor veniti, pana fac 50 de posturi. @ovidiu - 5-10 posturi se fac in 2 minute, daca nu sunt moderatorii pe faza.
Apropo de asta, pe Mig33 am vazut ca un utilizatori poate primi ban in urma voturilor celorlalti utilizatori. Ce ar fi daca si pe Mobilewave s-ar implementa asa ceva? Se propune un post la vot si in functie de rezultat utilizatorul este trecut in carantina.
Nu, nu mi se pare corect, ingradeste dreptul utilizatorului. Nu cred ca asta este o solutie, un user poate fi discriminat pe diverse criterii - eu de exemplu as putea fi discriminat de useri gen zizou, wurdulak, n-ter, theclaw37 fiindca nu impartasesc aceleasi viziuni cu ei legat de religie. Cel mai bine este cum este acum - userii sa fie sanctionati de moderatori impartiali. E perfect cum este acum. A, si legat de ideea mea cu limita minima de 100 de posturi, e bine ca pana face userul 100 de posturi se mai familiarizeaza si cu structura forumului, cu regulamentul, iar riscul de a crea topicuri aiurea e diminuat.
eu nu as face asta,nu sunt un paracios. Plus ca nu iti dai seama ce apropiate sunt viziunile noastre. 100 posts e prea mult. Cateva zeci ajunge. Sau la inregistrare sa primeasca fiecare un pliant cu reguli,structura. Ma rog,sau un link la un topic unde i se explica astea.
Cookie-urile ne ajută să îmbunătățim experiența dvs pe MobileWave. Utilizând acest site vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor.
Pentru mai multe detalii click aici.
Pentru detalii legate de procesarea datelor cu caracter personal (GDPR) vedeti regulametul site & forum.