ia fiti atenti de ce problema am dat ... am dat sa conectez si c100 si c600 si sa vezi belea amandoua au aceeasi adresa psihica cum as putea sa le am pe amndoua conectate, folosesc active sync 4,5 ala beta ... pls help si multumesc anticipat
ma refeream la my doc de pe fiecare mediu in parte! daca le pun in card.my doc. my music.nu stiu ce, nu le mai gasesc la setari! sau se poate si altfel?
ok ziceti ca merg setate ca ton de apel si cele salvate pe card dar cum sa setez? ca la setari/sunete imi arata doar pe cele salvate pe dispozitiv (memoria telefonului).
La setări->sunete trebuie să găsească si mp3 amplasate pe card ori sim. Direct pe Storage Card nu în my audio sau alte foldere create de voi pe Storage Card!
ok ziceti ca merg setate ca ton de apel si cele salvate pe card dar cum sa setez? ca la setari/sunete imi arata doar pe cele salvate pe dispozitiv (memoria telefonului).
Cum tie iti arata numai cele de pe telefon si cele de pe card nu. Mie imi arata tot ce am pe card si pe telefon.
salut la toti, mi-am luat si eu un spv c100 de vreo saptamana si sant incantat de el , acum am o intrebare in legatura cu vizionarea de emisiuni tv sau radio direct pe telefon , este o pagina asta e linkul http://www.lyngsat.com/freetv/Romania.html unde se pot viziona emisiuni tv sau radio free nu pe bani ca in situl de la orange, chestia e ca daca incarc pagina de pe telefonul mobil si aleg de exmplu antena 1 imi deschide windows media player imi arata ca se conecteaza dar se blocheaza cand isi face streamingul, chestia e ca am observat ca incearca sa iasa pe profilul mms si nu stiu cum sa o modific, tin sa precizez ca am facut setarile de la inceputul forumului pt wap si internet am wap unlimited activat,
Cookie-urile ne ajută să îmbunătățim experiența dvs pe MobileWave. Utilizând acest site vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor.
Pentru mai multe detalii click aici.
Pentru detalii legate de procesarea datelor cu caracter personal (GDPR) vedeti regulametul site & forum.