HKLM -> SOFTWARE -> Tao -> intent -> conf -> sys
Ajuns aici va trebui sa creezi manual restul dosarelor:
Dai ok pe sys și creezi dosarul ui
In dosarul ui vei crea dosarul midp
In midp creezi dosarul vnd
In vnd creezi dosarul font
Deschizi dosarul font și adaugi valoarea size cu conținut 15
Daca nu-ti convine 15 poți da altă valoare.
Orange SPV C100 (HTC Oxygen)
54 357 vizualizări
2 272 răspunsuri
Linkuri topic "Orange SPV C100 (HTC Oxygen)"
Folosiți aceste formate când vreți să faceți o referire înspre acest topic de pe forum. Click pe un câmp și copiați textul în clipboard.
Topic Link (funcționabil doar în interoriul sitului MobileWave, recomandat în caz de uz intern)
BBCode (URL pentru alte forumuri)
MW Lurker
415 mesaje
din 08/07/2006
Windows CE
mc mbqccd
acum m-apuc de treaba. gata. rezolvat
acum m-apuc de treaba. gata. rezolvat
Windows Mobile
Art Director
6161 mesaje
din 25/08/2005
20 aprecieri
26 decembrie 2006, 20:48:22
am o problema! nu ma lasa sa intru pe portalul orange! daca intru cu wsp imi spune ca pagina are erori iar cu http imi da un mesaj de eroare! e posibil sa fie de la user agent? daca da, imi poate spune cineva exact ce scria acolo? am modificat tot si nu mai stiu exact!
MW Addicted
7608 mesaje
din 26/01/2006
38 aprecieri
Opera Mini
Da-i si tu la Forum Online,poate intra cineva cu c100
Sau hardreset
Sau hardreset
Art Director
6161 mesaje
din 25/08/2005
20 aprecieri
26 decembrie 2006, 20:56:31
hard rest pentru asta? sa pierd toate setarile? nope! le dau eu de cap!
好人礼服黑色
15175 mesaje
din 05/10/2005
61 aprecieri
Windows CE
Pune port 9201 si continut wap
Usually I should post my phone name, PC config here... but IT'S NOT ABOUT THE HARDWARE ANYMORE. May you live in interesting times!
TIME is the greatest gift of all. "Waste" your time wisely.Don't waste your time with someone who doesn't have it to spend it with you
TIME is the greatest gift of all. "Waste" your time wisely.Don't waste your time with someone who doesn't have it to spend it with you
MobileWaveR
167 mesaje
din 21/04/2005
11 aprecieri
26 decembrie 2006, 21:18:44
User Agent SPV C100: Mozilla/4.0 (compatible; MSIE 4.01; Windows CE; Smartphone; 176x220; SPV C100; OpVer 18.105.10.703)
Art Director
6161 mesaje
din 25/08/2005
20 aprecieri
Windows CE
am rezolvat! multumesc admin! de la user agent era!
Art Director
6161 mesaje
din 25/08/2005
20 aprecieri
Windows CE
mai am 5mb liberi in telefon cu toate ca nu am salvat nimic acolo! toate programele le am pe sim si multimedia pe card!
singurul program pe tel e SEF!
folderul windows are 64.3Mb!
program files are 1Mb ocupati in special de SEF si de sapi(Ce e asta nu stiu si are 600kb)!
ar mai fii application data care are 1.9Mb-din care mai mari sunt dil_app-432Kb, sounds-964Kb si un fisier messenger.vol de aproape 300kb care iar nu stiu ce e! mai sunt fisiere ca pim.vol etc! pana acum aveam liberi mereu peste 10mb! acum abia am eliberat pana la 5mb! ce mi-a mancat jumatate de memorie?
mentionez ca am instalat printre altele si net framework2 dar pe sim ca si celelalte programe! java sunt tot pe sim, la fel si fisierele temporare de la ie!
nu inteleg ce imi ocupa atata spatiu!
nu exista nici o metoda de a marii memoria flash la mai mult de 18mb? sa mai foloseasca si de pe card?
singurul program pe tel e SEF!
folderul windows are 64.3Mb!
program files are 1Mb ocupati in special de SEF si de sapi(Ce e asta nu stiu si are 600kb)!
ar mai fii application data care are 1.9Mb-din care mai mari sunt dil_app-432Kb, sounds-964Kb si un fisier messenger.vol de aproape 300kb care iar nu stiu ce e! mai sunt fisiere ca pim.vol etc! pana acum aveam liberi mereu peste 10mb! acum abia am eliberat pana la 5mb! ce mi-a mancat jumatate de memorie?
mentionez ca am instalat printre altele si net framework2 dar pe sim ca si celelalte programe! java sunt tot pe sim, la fel si fisierele temporare de la ie!
nu inteleg ce imi ocupa atata spatiu!
nu exista nici o metoda de a marii memoria flash la mai mult de 18mb? sa mai foloseasca si de pe card?
MW Addicted
805 mesaje
din 13/05/2006
Opera Mini
Am valori similare, cu excepția folderului Windows, unde am doar 59.22 mb deci cu aprox. 5 mb mai multă memorie liberă decât tine.
Verifica data fișierelor de acolo, probabil vreun program și-a făcut un depozit acolo( cum pățisem eu cu un program de înregistrare convorbiri ce avea un folder ring creat), mai sunt și fișierele temporale IE (deși bănuiesc ca le-ai șters) sau Home.
Verifica data fișierelor de acolo, probabil vreun program și-a făcut un depozit acolo( cum pățisem eu cu un program de înregistrare convorbiri ce avea un folder ring creat), mai sunt și fișierele temporale IE (deși bănuiesc ca le-ai șters) sau Home.
MW Lurker
415 mesaje
din 08/07/2006
Windows CE
pls
spuneti-mi si mie cum salvez java(.jar) pe sim+/card si cum schimb user agentu
Windows Mobile
MW Addicted
974 mesaje
din 22/08/2005
28 decembrie 2006, 15:56:22 • actualizat 28 decembrie 2006, 16:00:59 (1 ori)
pai NetCompact Framework 2.0 ocupa spatiu si pe telefon chiar daca l-ai instalat pe card. Ai golit cache-ul de la internet explorer ? Si daca ai opera 8.0 trebuie sa golesti si cache-ul de acolo. mai e un folder in Windows/AppMgr in care se salveaza fisiere temporare .tmp de la fiecare aplicatie instalata. . . eu le sterg de obicei. . . .cel putin asa e pe spv c600 . . . .si mai fac rost de memorie. . . @ Fabian vezi ca trebuie sa muti folderul Tao pe card si sa mai faci niste modificari in registri. . . parca era un topic Java pe windows smartphones. . . useragent-ul il modifici tot prin registri cu aplicatia RegeditSTG dar nu mai stiu path-ul . . .vezi topicul Tweak-uri pe wm 5. . . .da un search
SGS FAN
好人礼服黑色
15175 mesaje
din 05/10/2005
61 aprecieri
Windows CE
la mine toate folderele din win/appmgr au 1,6mb
sigur nu se intampla nimic rau daca le sterg pe toate?
sigur nu se intampla nimic rau daca le sterg pe toate?
Usually I should post my phone name, PC config here... but IT'S NOT ABOUT THE HARDWARE ANYMORE. May you live in interesting times!
MW Addicted
1101 mesaje
din 31/08/2005
Windows CE
Am cautat pe toate siteurile cum ar fi forum.xda-developers.com ;Modaco; spv-developers ... etc si nu am gasit ca ar fi putut cineva decertifica sau debloca de pe retea spv c100. Totusi singurii care fac aceasta operatie contra cost desigur sint cei de la www.imei.co.uk .Pentru 36 de dolari ti-l deblocheaza on-lline cu spvu-l conectat la PC. Am pus si pe mondaco si pe spv-developers un thread ca daca reuseste cineva free sa ne ajute. O sa urmaresc aceste evolutii si daca gasesc ceva postez aici. Cu spv service nu merge din cauza ca nu e decertificat. SA SPERAM CA CIT MAI CURIND VA EXISTA O SOLUTIE SI PENTRU NOI. Am trimis si mail la developers@orange.co.uk cu imeiu-l telefonului si sa vad ce raspuns primesc.
[img]http://www.fightersoft.ro/mts_user.gif[/img] [img]http://forum.clubford.ro/download/file.php?avatar=13069_1321567490.gif[/img]
Începător
29 mesaje
din 28/12/2006
28 decembrie 2006, 16:52:15
Incearca sa copii "Cert.cab" in "StartUp" cu ActiveSync, apoi inchide/deschide telefonul. Nu am testat pe C100, sa-mi spui ce rezultate obtii.
Salutare!
Salutare!
Make backups. Practice safe hex!
Înapoi la HTC Windows Smartphone
cine e aici?
Hei! Pentru a putea interacționa cu comunitatea Mobilewave trebuie să ai un cont (care e gratuit) și să fii autentificat.