asa e gabbo! e blocat pana-n adancul sufletului!
dar de ce te intereseaza atat de mult sa-l decertifici?
Orange SPV C100 (HTC Oxygen)
54 357 vizualizări
2 272 răspunsuri
Linkuri topic "Orange SPV C100 (HTC Oxygen)"
Folosiți aceste formate când vreți să faceți o referire înspre acest topic de pe forum. Click pe un câmp și copiați textul în clipboard.
Topic Link (funcționabil doar în interoriul sitului MobileWave, recomandat în caz de uz intern)
BBCode (URL pentru alte forumuri)
Art Director
6161 mesaje
din 25/08/2005
20 aprecieri
Windows CEMW Addicted
2616 mesaje
din 28/09/2005
MOT-V525M
costel cu smart explorer da'i file-menu-manage file type.la 3gp da'i edit-change aplication si pui pvplayer.blandu daca il decertifici poti instala app nesemnate digital.
[img]http://xs102.xs.to/xs102/06246/smMTUnveiling4.jpg[/img]
The Hate U Give Little Infants Fucks Everybody. . .
Art Director
6161 mesaje
din 25/08/2005
20 aprecieri
Windows CE
stiu asta insa nu prea am gasit aplicatii care sa nu mearga! asa ca nu e un capat de lume!
Începător
8 mesaje
din 03/01/2007
04 ianuarie 2007, 09:01:29
Bruno, nu am reusit sa gasesc meniul spre care mai trimis deci tu ai reusit sa vezi imagini tv live de pe linkul ala, pe telefon, explica-mi te rog si mie pas cu pas ca la cretini
am instalat si smart explorer dar nu am gasit. eu cand dau clik pe media player ,linkul ce se afla sub antena1 de exemplu, imi deschide media player 10 si am observat ca iasa prin profilul mms zimi daca ai facut si ceva setari speciale la acest profil sau tu ai inecercat programele tv ce merg sub real player si ai folosit poketwiev ca sa le vizualizezi.
as vrea sa va mai intreb daca se poate face o conexiune internet de pe calculator care sa iasa doar prin profilul wapunlimited, eu am incercat in diverse moduri dar daca faceam download ma taxa suplimentar.
multumesc
am instalat si smart explorer dar nu am gasit. eu cand dau clik pe media player ,linkul ce se afla sub antena1 de exemplu, imi deschide media player 10 si am observat ca iasa prin profilul mms zimi daca ai facut si ceva setari speciale la acest profil sau tu ai inecercat programele tv ce merg sub real player si ai folosit poketwiev ca sa le vizualizezi.as vrea sa va mai intreb daca se poate face o conexiune internet de pe calculator care sa iasa doar prin profilul wapunlimited, eu am incercat in diverse moduri dar daca faceam download ma taxa suplimentar.
multumesc
Art Director
6161 mesaje
din 25/08/2005
20 aprecieri
Windows CE
foloseste cineva htc tornado pe c100? daca da, cum va merge? mie imi da o eroare la inceput apoi pare ca e ok! alt program de overclocking stiti?
si m-ar mai interesa niste codecuri pentru smart movie in format cab!
multumesc!
am intrat si eu pe situl de mai sus dar nu am vazut link de streaming! in fine, e posibil sa mearga doar cu apn internet! pentru streaming wap citeste topicul orange enjoy video! da un search dupa enjoy!
si m-ar mai interesa niste codecuri pentru smart movie in format cab!
multumesc!
am intrat si eu pe situl de mai sus dar nu am vazut link de streaming! in fine, e posibil sa mearga doar cu apn internet! pentru streaming wap citeste topicul orange enjoy video! da un search dupa enjoy!
Începător
8 mesaje
din 03/01/2007
04 ianuarie 2007, 09:54:58 • actualizat 04 ianuarie 2007, 11:46:50 (2 ori)
blandu uite mms://82.76.12.224:8080/ ,daca il deschizi de pe un calculator descktop in web browser se deschide automat windows media player si iti merge otv-ul
intrebarea mea era daca reuseste cineva sa se uiti la acest program si de pe un telefon, ca eu intru imi deschide media player dar nu merge, imi spune ca nu poate sa ruleze acest format
intrebarea mea era daca reuseste cineva sa se uiti la acest program si de pe un telefon, ca eu intru imi deschide media player dar nu merge, imi spune ca nu poate sa ruleze acest format
Art Director
6161 mesaje
din 25/08/2005
20 aprecieri
Windows CE
mie imi spune ca nu gaseste fisierul! nu stiu ce are! oricum cred ca merge doar cu apn internet!
MW Addicted
892 mesaje
din 02/09/2005
04 ianuarie 2007, 20:01:55 • actualizat 04 ianuarie 2007, 20:02:36 (1 ori)
Cum sa nu ma intereseze decertificarea? Foarte multe aplicatii, teme si jocuri nu pot sa le instalez. Nu pot sa fac mare lucru cu el. Noroc ca-mi merge TCPMP-ul si 4Mophun-ul. Finalmente pot juca si eu Carmageddon si Lock&Load 2.
Mai mult ma doare treaba cu decodatul. Pana in martie trebuie sa rezolv treaba, pentru ca ma intorc in Italia.
Asteptul cu sufletul deasupra gurii o veste buna in privinta asta.
Mai mult ma doare treaba cu decodatul. Pana in martie trebuie sa rezolv treaba, pentru ca ma intorc in Italia.
Asteptul cu sufletul deasupra gurii o veste buna in privinta asta.
Art Director
6161 mesaje
din 25/08/2005
20 aprecieri
Opera Mini
mie pana acum mi-a facut figuri doar la o tema si 2 programe parca! ce nu iti merge?
MW Lurker
317 mesaje
din 20/12/2006
05 ianuarie 2007, 00:01:22
costel 03-01-2007 18:24:42
salut la toti,mi-am luat si eu un spv c100 de vreo saptamana si sant incantat de el , acum am o intrebare in legatura cu vizionarea de emisiuni tv sau radio direct pe telefon , este o pagina asta e linkul http://www.lyngsat.com/freetv/Romania.html unde se pot viziona emisiuni tv sau radio free nu pe bani ca in situl de la orange, chestia e ca daca incarc pagina de pe telefonul mobil si aleg de exmplu antena 1 imi deschide windows media player imi arata ca se conecteaza dar se blocheaza cand isi face streamingul, chestia e ca am observat ca incearca sa iasa pe profilul mms si nu stiu cum sa o modific, tin sa precizez ca am facut setarile de la inceputul forumului pt wap si internet am wap unlimited activat,
uite aici streaming pt telefoanele noastre http://vipp3r22.wen.ru/Tv.html MW Lurker
317 mesaje
din 20/12/2006
05 ianuarie 2007, 00:16:55 • actualizat 05 ianuarie 2007, 00:21:37 (1 ori)
dar trebuiesc modificati registrii k sa iti deschida 3gp cu wmplayer!daca nu reusiti va pot da o mana de ajutor
eu am modif registrii dar imi da o eroare(eroare necunoscuta 0X80072742).o fi din cauza ca eu incerc sa intru pe net cu conexiunea calculatorului??SPUNETI-MI SI MIE
Note: Posts were merged
eu am modif registrii dar imi da o eroare(eroare necunoscuta 0X80072742).o fi din cauza ca eu incerc sa intru pe net cu conexiunea calculatorului??SPUNETI-MI SI MIE
Începător
8 mesaje
din 03/01/2007
05 ianuarie 2007, 08:37:11
mersi iulian lam gasit si eu aseara, si mai e unul http://wapamp.com/users4/0ciomu/
Începător
8 mesaje
din 03/01/2007
05 ianuarie 2007, 08:48:05
a reusit cineva sa decertifice c100, eu am incercat sa modific registri dar dupa ce dau aply se certifca inapoi
MW Addicted
1101 mesaje
din 31/08/2005
Windows CEiulian2_230 05-01-2007 00:16:55
dar trebuiesc modificati registrii k sa iti deschida 3gp cu wmplayer!daca nu reusiti va pot da o mana de ajutoreu am modif registrii dar imi da o eroare(eroare necunoscuta 0X80072742).o fi din cauza ca eu incerc sa intru pe net cu conexiunea calculatorului??SPUNETI-MI SI MIE
Ce ai facut?
[img]http://www.fightersoft.ro/mts_user.gif[/img] [img]http://forum.clubford.ro/download/file.php?avatar=13069_1321567490.gif[/img]
MW Addicted
2616 mesaje
din 28/09/2005
MOT-V525M
ca sa deschida 3gp cu media player?pai de ce nu intri cu smart explorer-open-manage file type-change app.??apoi dai restart
[img]http://xs102.xs.to/xs102/06246/smMTUnveiling4.jpg[/img]
Înapoi la HTC Windows Smartphone
cine e aici?
Hei! Pentru a putea interacționa cu comunitatea Mobilewave trebuie să ai un cont (care e gratuit) și să fii autentificat.