08 septembrie 2008, 12:22:45 • actualizat 08 septembrie 2008, 12:23:46 (1 ori)
altfel se vede acum. cred ca e nevoie sa schimbi la un moment dat icoanele pt ca sunt cam sterse. se vede ca sunt la rezolutie mica. uite si un screenshot
1.52 se mai aude ceva... ? celulele 3G rar mai vezi cate una cu poza...
Usually I should post my phone name, PC config here... but IT'S NOT ABOUT THE HARDWARE ANYMORE. May you live in interesting times! TIME is the greatest gift of all. "Waste" your time wisely.Don't waste your time with someone who doesn't have it to spend it with you
Salutare.Mi-am luat recent un Htc Mteor si am descoperit ca MTS nu merge pe el si nu inteleg de ce...E decertificat complet si am incercat mai multe variante: am ales la hardware WM5 & WM6 devices si am incercat versiunea cu portul. Any ideas ?
Read the [local=help.php]forum help/faq[/local] and forum rules!
Sorry, despite my best efforts nu am reusit sa finisez versiunea pentru Symbian 3rd edition anul acesta. However, am avut timp sa finisez un alt proiectel cu care m-am tot jucat de cateva luni incoace dar care nu a fost public pana acum.
Asadar, pana la aparitia lui MTS for Symbian (just a few more weeks) va prezint MTS Desktop.
Folosind MTS Desktop puteti
- trimite mesaje cu atasamente sau linkuri cu usurinta folosind calculatorul - avea acces mult mai consolidat la rapoartele de localizare - integrare 100% cu Google Earth - in functie de locatia unui utilizator se pot declansa evenimente: afisarea unui balon langa ceas cu notificare, alarma audio, executarea unui fisier si schimbarea statusului in Yahoo! Messenger
Cookie-urile ne ajută să îmbunătățim experiența dvs pe MobileWave. Utilizând acest site vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor.
Pentru mai multe detalii click aici.
Pentru detalii legate de procesarea datelor cu caracter personal (GDPR) vedeti regulametul site & forum.