01 ianuarie 2009, 15:25:08 • actualizat 01 ianuarie 2009, 18:20:44 (1 ori)
MTS imi da eroare de conexiune, dar aduce LAC si CID-ul... nici MTS desktop nu merje la mine ...
later: dupa ce l-am chinuit un pic, aduce corect CID-ul, dar imi zice: "username doesn't exist!" apoi am dat sa verific cu alt username (aleator, dar care exista in mod oficial inregistrat) si de data asta s-a prins ca parola e gresita (evident, era parola mea)... apoi schimb username-ul si merge! weird things, huh? La multi ani in Noul An si tot ce-ti doresti!
1.52 pentru wm apare prima jumatate a anului asta macar?
ps: am vazut ca aveai la status locatia pe mess ,s-a implementat vreun plugin ceva?
Usually I should post my phone name, PC config here... but IT'S NOT ABOUT THE HARDWARE ANYMORE. May you live in interesting times! TIME is the greatest gift of all. "Waste" your time wisely.Don't waste your time with someone who doesn't have it to spend it with you
Usually I should post my phone name, PC config here... but IT'S NOT ABOUT THE HARDWARE ANYMORE. May you live in interesting times! TIME is the greatest gift of all. "Waste" your time wisely.Don't waste your time with someone who doesn't have it to spend it with you
02 ianuarie 2009, 15:51:51 • actualizat 02 ianuarie 2009, 15:54:49 (2 ori)
Sunt sanse pentru MTS for WM 1.52. De fapt am incercat un release inainte de anul nou dar nu a fost stabil. Targeturile pentru 1.52 sunt implementarea de picture upload, full mime support, better GPS support si o facilitate care vreau sa ramana surpriza momentan. Cu toate acestea, prioritatea ramane S60/UIQ.
In ceea ce priveste locatia pe mess, exista MTS Desktop care faciliteaza conectarea utilizatorilor fara telefoane MTS capable cu acestia. De exemplu, prietena stie cand ma apropii de casa setand o alarma pe zona prin care stie ca vin. Astfel poate ori sa pregateasca masa ori sa alunge amantul. Acum cum e cu norocul fiecaruia.
BTW, tocmai am lansat MTS Desktop 0.22 care aduce cateva fixuri versiunii precedente. Updateul ar trebui sa se faca complet automat.
12 februarie 2009, 18:43:07 • actualizat 12 februarie 2009, 18:45:16 (1 ori)
stargate no offence dar mts-ul cam bate pasul pe loc de vreo doi ani incoace, de cand il foloseam pe c500; versiuni noi ioc, utilizatori din ce in ce mai putini, celule noi in centrul Bucurestiului neintroduse si... cel mai rau e ca mi se updateaza din an in paste locatia cu toate ca am setat Auto Mode si Server Communication Interval la 4 minute (pe un Touch Dual)..
Stiu... din lipsa resurselor nu am putut sa ma ocup de MTS in modul in care mi-am dorit in ultima vreme. Dar vestile sunt bune... in cateva zile termin niste upgradeuri importante la PBX si imi voi indrepta toata atentia catre MTS. Cunosc bugul care nu permite updatarea locatiei atunci cand WM5&6 este selectat in hardware si sper sa pot sa scot un patch soon. Odata cu lansarea versiunii pe Symbian vom relansa practic proiectul cu premii as in the good old times. De asemenea o versiune pentru iphone este programata dupa Symbian.
Stiu ca s-a asteptat mult (utilizatorii Symbian stiu) dar mai dureaza foarte putin.
[img]http://www.fightersoft.ro/sigs/sig.php?username=stargate.png[/img] visit my blog
Cookie-urile ne ajută să îmbunătățim experiența dvs pe MobileWave. Utilizând acest site vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor.
Pentru mai multe detalii click aici.
Pentru detalii legate de procesarea datelor cu caracter personal (GDPR) vedeti regulametul site & forum.