Daca eu pe tastatura qwerty nu scriu mai repede ca tine pe blokia ma impusc! Si pe cea virtuala daca scriu cu stylusu tot te intrec.
Aici cam asa este, nimic nu intrece o tastatura qwerty pozitionata corect si de o marime acceptabila (nu cum e aia de la telefoane gen m600) sau tastatura virtuala. Totusi un dezavantaj ar fi ca trebuie sa folosesti ambele maini pentru a folosi stylusul. In jocuri de exemplu nu prea e buna tastatura qwerty.
Daca nu esti salahor pe santier sau agent de paza fara cursuri, tastatura half-qwerty de pe M600i te va satisface. Iti trebuie doar ceva timp ca sa te adaptezi...
Aici cam asa este, nimic nu intrece o tastatura qwerty pozitionata corect si de o marime acceptabila (nu cum e aia de la telefoane gen m600) sau tastatura virtuala.
Tastatura de la m600i.... :X:X:X:X. Nu stiu alte exemple dar la mine tranzitia de la tastatura normala la cea de pe m600 nu a durat mai mult de o zi. Chiar si acum am unele regrete ca am dat telefonul ala. As cumpara unul chiar acum daca l-as gasi intr-o conditie buna. Repet, tastatura de pe m600i=geniala.
"Asa e barbatii, niste porci" Mai binele e dusmanul binelui
Oricum nimanui nu-i pasa ce elaborezi tu, da-mi place ca totusi iti dai cu parerea.
Pai suport parbriz,incarcator si nu stiu ce mai are.445 lei 5 gr aur?La bijuterie poate,dar la amanet mai mult de 250 ron nu cred.Ca nu e noua.+200 ron=450 ron,ca atat cere.
30 iulie 2009, 23:13:01 • actualizat 30 iulie 2009, 23:16:22 (1 ori)
Da aurul e aur,dar eu as prefera sa dau 89 lei/gr pt.o bratara noua nu una second,care cine stie de cate ori a fost rupta si lipita.Cum e a mea de ex .Plus ca nu da nimeni mai mult de 55ron/gr(second).Da o dam in avioane deja.Ms laur.Si eu cred ca merita.
Acuma sa fiu sincer,un Omnia mi-as cumpara.Dar luna asta am banii programati pe alte chestii(o nunta,nu a mea ceva datorie si sa ramana si un pic de chelt.).Am gasit un Omnia 8g la 1000 ron,nou dar adus din Franta,fara garantie.Si unu de 16g,cu garantie,1050 ron.Dar ala e vandut
Cookie-urile ne ajută să îmbunătățim experiența dvs pe MobileWave. Utilizând acest site vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor.
Pentru mai multe detalii click aici.
Pentru detalii legate de procesarea datelor cu caracter personal (GDPR) vedeti regulametul site & forum.