Display-ul e de 320 / 240 px ! Si am incetat discutia , Marius esti liber s-a alegi ce doresti tu , dar te sfatuiesc sa nu iei telefon pentru a citi carti pe el , nu se merita .
Raoul spune-mi ce face telefonu tau si nu face tytnul meu(epava mea,dupa cum spui tu).Eu niciodata nu am ramas cu mai putin de 20 de rami liberi.E un ppc f.bun.
Raoul spune-mi ce face telefonu tau si nu face tytnul meu(epava mea,dupa cum spui tu).Eu niciodata nu am ramas cu mai putin de 20 de rami liberi.E un ppc f.bun.
Dar nu am facut referire la telefonul meu,chiar nu am adus vorba de vreo comparatie. Totusi,hai sa-ti raspund: la 64 RAM daca asculti muzica si stai pe wap,in timp ce se incarca o pagina adio sunet Sacadeaza la greu.
poti sa folosesti un player, ipod, samsung, creative etc. mai vrei exemple ? eu nu folosesc telefonul pentru a asculta muzica. pentru muzica exista player, plus ca nu sunt asa de scumpe, un ipod nano (generatia a 3-a) il gasesti la 200 de lei
ce parere aveti despre telefoanele astea? m-ar tenta sa imi iau unul. am vazut la un prieten un m3 sincron si e super tare, si este foarte usor ... zici ca e macheta la prima atingere ) http://allview.ro/mobile/site/telefoane%20dual%20sim.php
Ati vazut ca cei de la www.emag.ro au si carti de vanzare? Carti - Te fac neprost!
Vreau sa imi iau un telefon pe care sa il folosesc pentru muzica si pentru poze , nu pentru wap . Ce imi recomandati ? Vreau ceva din marca SE Bugetul meu e pe undeva la 700 de ron , as vrea ceva nou nu second :D
Cookie-urile ne ajută să îmbunătățim experiența dvs pe MobileWave. Utilizând acest site vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor.
Pentru mai multe detalii click aici.
Pentru detalii legate de procesarea datelor cu caracter personal (GDPR) vedeti regulametul site & forum.