09 august 2009, 21:07:01 • actualizat 09 august 2009, 21:15:37 (1 ori)
De ce spui asta? Ai avut si nu ai fost multumit de el? Detaliaza, te rog. Nu vreau sa dau banii degeaba. Mie la banii astia mi se pare super. Adica, eu nu gasesc alt telefon cu dotarile astea la banii astia.
Oare se mai gaseste P1i pe la Orange Shop-uri? As vrea sa ma duc maine ca sa-l mai butonez putin. Mi-a venit nebunia sa iau P1i, insa vreau sa-l mai tin in mana o data ca sa ma asigur daca il vreau 100% .
dupa ce o sa`i ai, abia o sa astepti sa scapi de el.. )
asta e parerea ta...e un telefon super....dupa cum am mai zis....finizaj la carcasa super...rezistent..parerea mea e ca e super....partea proasta e ca sony ericsson nu se mai ocupa de uiq...adica de sistem de operare...dar pe asamblu are aproape tot ce-i trebuie....daca acest tel. ar mai vea...3g+ ,gps..INCORPORAT...si camera mai buna...la filmat...
Laur, dispun de ceva banuti insa nu vreau sa dau mai mult de 450 lei pe telefon...deci bugetul maxim este de 450 lei. Multumesc pentru ajutor. Chiar as vrea sa-mi faci o lista, daca poti. Oricum, maine ma duc sa butonez P1i-ul...sper sa-l gasesc.
Prostie? Unii arunca vorbe grele fara sa stie macar cu ce se mananca...P1 e cam the best la 400 RON! La sunet e exceptional (poti pune casti obisnuite de 3.5mm prin adaptor) , autonomie extraordinara, ecran suficient de mare, se poate moda in toate felurile posibile, etc Ca minusuri as puncta vizibilitatea ecranului in soare, lipsa EDGE, prezenta doar a UMTS-ului, lipsa unei aplicatii de inregistrat si de profile sau faptul ca memoriile M2 micro sunt ceva mai scumpe...
Cookie-urile ne ajută să îmbunătățim experiența dvs pe MobileWave. Utilizând acest site vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor.
Pentru mai multe detalii click aici.
Pentru detalii legate de procesarea datelor cu caracter personal (GDPR) vedeti regulametul site & forum.