Cand mi-am luat sistemul audio, asta a fost prima care am pus-o . . Imi place la nebunie Laur mai incearca: > Missy Eliott - Lose control > 50 cent - Outta Control > Morandi - Running BAS DE BAS \:D/
This is 10% percent luck, 20% percent skill 50% percent concentrated power of will 5% percent pleasure, 15% percent pain And 100% percent reason to remember the name.
Mi se pare ca Morandi face melodii care pot concura cu hit-urile Europei!
Perfect adevarat,pai cand am auzit LOVE ME,puteam sa jur ca e de afara,4 luni numai piesa asta o ascultam,si acum o mai pun,pacat ca ajung AKCENT cu o piesa furata in EUROPA si Morandi sta pe loc.
05 ianuarie 2006, 23:45:54 • actualizat 05 ianuarie 2006, 23:50:26 (2 ori)
BPM 05-01-2006 23:06:54
pai cand am auzit LOVE ME,puteam sa jur ca e de afara
Pai eu habar nu aveam ca Morandi e trupa romaneasca, si credeam ca tipul din clipul "Love me" e defapt solistul. Dupa aia am descoperit vocea lui Moga in melodie, iar mai apoi am descoperit trupa. Pe urma a aparut "Beijo Uh la la" si, chiar daca instrumentalul era "furat", piesa suna foarte bine! Acum piesa "Running" suna excelent! Mai are nevoie doar de promovare (un clip, ceva) si succesul este asigurat! Pana la urma urmei se vede clar ca acolo unde Marius Moga face treaba, imediat apare si succesul!
CONCERTE IN RO, 2005: Omara Portuondo, Lhasa deSela,Smokie, Jon Anderson, Timo Maas, Tiesto, Michael Bolton, Phil Collins, Nightwish, Joe Cocher, Nat Imbruglia. Sper ca in 2006 vom avea parte de si mai multe concerte, pt a intra in rand cu lumea civilizata, unde ce a fost in 05 se intampla practic intr-o saptamana. Am uitat de Apocalyptica, care au fost in Tg. Mures.
mah, la voi merge internet radio pe pc (cu apn wap), ca zisei sa incerc si... am ramas uimit! MERGEEEE!!!!
Ai telefon cu EDGE,cumva? La cat de prost merge la mine wapul ...as ramane si eu uimit. Ne dai mai multe detalii?
Usually I should post my phone name, PC config here... but IT'S NOT ABOUT THE HARDWARE ANYMORE. May you live in interesting times! TIME is the greatest gift of all. "Waste" your time wisely.Don't waste your time with someone who doesn't have it to spend it with you
Eu ascult hip-hop,dar in ultimele luni am dat si pe rock/punk gen limp bizkit,green day etc...iar recent ascult enya,e foarte linistitor...v-as recomanda:Less than a pearl,Amarantime,Watermark sau May it be-care a fost si ost la lord of the rings!
mah, la voi merge internet radio pe pc (cu apn wap), ca zisei sa incerc si... am ramas uimit! MERGEEEE!!!!
Ai telefon cu EDGE,cumva? La cat de prost merge la mine wapul ...as ramane si eu uimit. Ne dai mai multe detalii?
cu windows media player (10) intra pe "live35Radio" este adevarat ca mai ia "pauza" din cand in cand, far de mers merge. si nu uita sa setezi proxy la wmp
This is 10% percent luck, 20% percent skill 50% percent concentrated power of will 5% percent pleasure, 15% percent pain And 100% percent reason to remember the name.
Cookie-urile ne ajută să îmbunătățim experiența dvs pe MobileWave. Utilizând acest site vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor.
Pentru mai multe detalii click aici.
Pentru detalii legate de procesarea datelor cu caracter personal (GDPR) vedeti regulametul site & forum.