De aia exista uharc si winrar ! As sta si 1 an sa descarc! Numai sa fie! Stii dl gaby cum e sa fii disperat Si as trage eu o injuratura acum,dar nu se poate,totusi de 2 zile ii injur in gand,Windows Vista asta e in magazin 5 milioane jumatate ! ((( Cum draq sa iau eu,nu voi reusi,nici in o mie de ani,ma duc sa ma sinucid iar in Italia? Niciodata! (( De asta tot cer ajutor...dar nimeni... nu ajuta nimeni! (((
Am si eu vista HOME BASIC original cu licenta orginala deci nu crakuit cat as putea sa iau pe el....sau daca are cineva ultimate tot asa cu licenta s dau diferenta.....Vista pe care am eu il am de la un prieten care si-a cumparat pc si ia oferit cadou pachetu vista......si l-am luat eu ca el a vrut sa-i bag xp sp2...
eu am renuntat dupa o saptamana la VISTA, grafica ce este de el, versiunea pe x64 e apa de ploaie pt ca nu exista momentan decat cateva programe scrise pt x64, iar cea pe x32 - mai bine XP!!
Am si eu vista HOME BASIC original cu licenta orginala deci nu crakuit cat as putea sa iau pe el....sau daca are cineva ultimate tot asa cu licenta s dau diferenta
daca deja l-ai instalat si activat pe un calculator nu cred ca poti sa il activezi pe altul chiar daca il stergi de pe primul calculator. poti in schimb sa te duci la orice magazin ce distribuie vista și să faci un upgrade de la home basic la altă versiune.plătești doar diferența de preț între versiuni.
@evenfall Faza cu un singur pc e e pe bune? Nu prea cred,adica eu ce ma fac daca mi se pune pata sa-mi fac upgrade? Tre sa-mi iau adio de la licenta? Si inca o chestie, scria pe undeva (cred ca chiar pe MW,la news) ca Vista a dezamagit pe multa lume. Pe mine ma deranjeaza lipsa suportului pt OpenGL cand alternativa nu suplineste multumitor cerintele unor jocuri mai vechi. Cum zicea cineva,ca Vista e bun doar pentru 3 jocuri: Halo2 (care ruleaza de pe dvd si trebuie activat pe net) LostPlanet,care are si varianta pt xp,plus ca are niste cerinte... si mai era un joc da nu-mi aduc aminte care. La programe face uneori probleme,nu mai zic ca un tovaras si-a bagat daemon tools pt xp pe un sistem cu vista,si nu mai reuseas sa faca nimic pt ca sistemul se restarta intr-o veselie.
27 iulie 2007, 10:14:12 • actualizat 27 iulie 2007, 10:15:45 (1 ori)
evenfall @ nu are cum sa fie asa ca am probat chestia asta ,ca oricum dupa cum am spus acest vist pe care il am eu a fost instalat pe calculatoru prietenului meu si a fost s activata licenta online dupa care iam bagat xp-ul,dupa aia am istalat vista pe pc-ul meu am bagat licenta on line si mi-a activat-o eu cred ca nu e nici o problema ,probabil nu se poate activa in acelasi timp pe 2 pc-uri cu aceeasi licenta,asa ce ar insemna ca daca se strica pc-ul si imi iau altu ce fac am dat bani degeaba pe licenta..........apropo unde gasesc distribuitori de vista sau care sa faca upgrade ptr.ultimate in bacau daca stie cineva.....
eu rămân la varianta mea.dar pt mai multe informații vezi pe site-ul microsoft. și vista să știi că are licență pe hardware (adică pe calculator, one per machine cum scrie în eula) deci nu pe utilizator.așa că daca îți schimbi calculatorul trebuie teoretic să cumperi altă copie de vista. în bacău nu știu ce magazine sunt dar daca găsești media galaxy ,ultra pro,flamingo, sau depozitul de calculatoare du-te acolo.
Am si eu vista HOME BASIC original cu licenta orginala deci nu crakuit cat as putea sa iau pe el....sau daca are cineva ultimate tot asa cu licenta s dau diferenta.....Vista pe care am eu il am de la un prieten care si-a cumparat pc si ia oferit cadou pachetu vista......si l-am luat eu ca el a vrut sa-i bag xp sp2...
in fine eu am probat pe doua calcultoare si sa inregistrarea a reusit fara nici o problema....cu aceeasi licenta si aclasi dvd vista...
inseamna ca ai o versiune retail si nu una oem.diferenta dintre cele 2 este ca cea retail poate fi instalata si activata pe orice hardware (dar numai un singur calculator simulta) iar cea oem odată activata pe un calculator nu mai permite activarea pe altul.și bineînțeles o diferența de preț. am crezut inițial că ai versiunea oem deoarece aceasta se dă de obicei atunci când achiziționezi un nou calculator.
Cookie-urile ne ajută să îmbunătățim experiența dvs pe MobileWave. Utilizând acest site vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor.
Pentru mai multe detalii click aici.
Pentru detalii legate de procesarea datelor cu caracter personal (GDPR) vedeti regulametul site & forum.