Ma intradevar ai dreptate in legatura cu oem daca e instalat pe un calculator nu mai merge pe altu ,am dat telefon la microsoft si varianta mea e oem ,dar atunci cu se face ca a mers instalat pe a prietenului si inregistrat online , apoi l-am dezinstalat de pe lui si l-am pus pe al meu l-am inregistrat online si mi la acceptat ba chiar a facut si update-uri...deci care e pana la urma advaru,cea de la relatii la clientiii mi-a spus ca daca l-am instalat si mi sa stricat calculatoru pot sa schimb tot-ul in sistem in afar de placa de baza si licenta e valabila....deci totul e de la placa de baza deci ce sa cred pana la urma cine are dreptate
într-adevăr licența oem se activează pe baza unei serii de la o componentă a plăcii de bază (probabil adresa mac sau altceva).deci upgrade poți să faci atâta timp cât nu faci la placa de bază. păi tu ar trebui să fii fericit,ai un windows mai ciudat.păcat că e home basic.
14 august 2007, 16:01:12 • actualizat 14 august 2007, 16:01:42 (1 ori)
A facut cineva pana acum update la Windows Vista Ultimate prin Windows Update ? Sau a incercat? Ati patit ceva? A trebuit sa reinstalati Vista,sau a mers mai bine? Ceva diferente?
Drixule,nu merita. Intr-adevar la conectivitate+secu+aspect Vista sta mai bine,dar in rest tot ce poate vista poate si xp,probabil cu mici exceptii,care pe mine ca utilizator de rand nu ma intereseaza. Am avut Vista Business OEM,am renuntat.,back 2 old good xp. Poti sa-ti skinezi xp-ul sa arate ca vista... De ce vrei Ultimate neaparat?
:D LoL IP-X,nu imi stii istoria inseamna... Ma rog,hai la masa sa iti povesteasca 'batranul' Eu am deja Vista Ultimate,de ce? Hmm,pai sa vedem,mie pe laptop-ul asta NU imi merge nici Linux,nici Xp,pe Xp Nu imi deschidea nici un joc/program,pana la urma am gasit 'xp sp2 build 3',am mers cu el 3 saptamani dar era 'mut',nu imi instala driverele ,nici unul,si pana la urma,doi oameni adevarati,Unickull si fratele Cosmin91ro mi-au trimis Vista,si gata,toate driverele mi-au mers instalate! De ce pe Vista? Raspuns: http://benq.ro sectiunea Joybook r55veg
eu pot sa arunc driverele la calculator! Inafara de cele pt sunet care le pun de pe CD-ul de la placa de baza, restul mi le pune toate windows-ul! VISTA=the best! Nu as reveni la XP pt nimic!
Da.Asa am crezut si eu la inceput. Mi-a gasit pana si driverele pt.tel cand l-am bagat in usb.Totul a mers perfect(si arata super bine) pana cand am inceput sa instalez prmgrame si jocuri si a inceput sa mearga ca melcu .Apoi am instalat alcohol 120% si mi-a murit vista de tot (ecranul albastru).
eu pot sa arunc driverele la calculator! Inafara de cele pt sunet care le pun de pe CD-ul de la placa de baza, restul mi le pune toate windows-ul! VISTA=the best! Nu as reveni la XP pt nimic!
asta daca ti-e lene. daca ai stii sa faci toate setarile prin driveri manual,cat si prin servicii si regedit,ai alege xp. de fapt ,multi care cumpara laptopuri fac cerere sa li se dea xp in loc de vista. vista pur si simplu nu a fost asa bine primit de public ,si la fel ca si xp la inceput mai are drum lung pana sa devina 100% stabil
Usually I should post my phone name, PC config here... but IT'S NOT ABOUT THE HARDWARE ANYMORE. May you live in interesting times! TIME is the greatest gift of all. "Waste" your time wisely.Don't waste your time with someone who doesn't have it to spend it with you
nu e vorba ca mie lene, si nici ca nu stiu sa instalez drivere manual sau sa fac niste setari (pt ca as putea sa fac un mic efort o data la 2 luni sa instalez drivere sau sa fac setarile necesare), dar pur si simplu VISTA imi merge mai bine decat XP-ul si de asta il folosesc, nu de lene!
25 august 2007, 11:39:43 • actualizat 25 august 2007, 11:44:56 (1 ori)
Pe vista e setat iconurile mari ca default si e destul de bine pitita optiunea de schimbare ma rog...click dreapta pe 'Start' si click stanga pe 'Proporties',Dati 'Custmize...'acum dati scroll pana jos si vedeti ca e bifata optiunea 'Use Large Icons',o DEbifezi,'Apply','Ok'.Ready to go.
@danycool,pai alea de pe desktop asa sunt,regleaza si tu rezolutia la maxim... @termo,man,tu ori ai ales ca administratorul sa stearga fisiere si cere mereu daca vrei sa stergi,asa am avut si eu,e naspa,acum imi cere doar 'daca sunt sigur ca vreau sa sterg' se poate scoate si asta: Click dreapta pe Recycle Bin,si dai click pe Proporties,si o sa gasesti o casuta: 'Display delete confirmation',o debifezi,si gata!
Cookie-urile ne ajută să îmbunătățim experiența dvs pe MobileWave. Utilizând acest site vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor.
Pentru mai multe detalii click aici.
Pentru detalii legate de procesarea datelor cu caracter personal (GDPR) vedeti regulametul site & forum.