Salut,
Eu am instalat Navigon ca solutie de GPS, este pentru rezolutia de S3 si se comporta super ok, destul de bine actualizat...din Romania pana in Grecia a fost super util(l-am folosit fara net, cu net ai si niste plusuri din ce am citit), fara net afiseaza oricum limite de viteze, camere, etc.
Iti afiseaza rutele alternative, recalculari rapide ale rutei si chiar foarte bun in Bucuresti, m-a dus pe rute bune pe care le foloseam si inainte fara GPS.
Samsung Galaxy S3
8 989 vizualizări
137 răspunsuri
Linkuri topic "Samsung Galaxy S3"
Folosiți aceste formate când vreți să faceți o referire înspre acest topic de pe forum. Click pe un câmp și copiați textul în clipboard.
Topic Link (funcționabil doar în interoriul sitului MobileWave, recomandat în caz de uz intern)
BBCode (URL pentru alte forumuri)
MW Lurker
202 mesaje
din 01/04/2006
22 august 2012, 14:48:01
Niciodata sa nu incerci sa fii ceva ce nu esti!
MW Liker
93 mesaje
din 12/08/2011
08 octombrie 2012, 22:48:37
Super telefonul.Il am de o saptamana,dar nu ma satur de butonat.Chiar nu ii lipseste nimic,nush de ce se tot plang unii,culmea e ca se plang cei care nu au...
MW Addicted
4261 mesaje
din 16/02/2009
13 aprecieri
08 octombrie 2012, 23:19:35
Video cam slab, bateria se putea mai buna. Si rezistenta la socuri lasa de dorit ...
Eu prefer galaxy note 2 mai performant, mai calitativ, mai mare si culmea si mai rezistent.
Eu prefer galaxy note 2 mai performant, mai calitativ, mai mare si culmea si mai rezistent.
Art Director
6161 mesaje
din 25/08/2005
20 aprecieri
10 octombrie 2012, 01:51:25 • actualizat 10 octombrie 2012, 01:57:31 (1 ori)
Daca faceau upgrade si la camera pentru note 2 era super. Ma interesa mai mult pentru calitatea video. In rest pare super.
Edited by Mishulica at 10-10-2012, 09:54
Edited by Mishulica at 10-10-2012, 09:54
Începător
13 mesaje
din 10/12/2010
13 octombrie 2012, 07:40:37
Salutare.Cine ma poate indruma cum pot deosebi un Galaxy S3 de o replica si daca este original telf.Multumesc.Stima.
MW Addicted
3349 mesaje
din 27/04/2007
16 aprecieri
Opera Mini
De regula o replica e usor de identificat dupa calitatea display-ului, care lasa de dorit: pixelii sunt mari si vizibili, ecranul raspunde greoi la atingere, culorile sunt ciudate, animatiile si efectele slide sunt proaste. Un S3 veritabil te lasa cu gura cascata cand ii vezi display-ul: culori vii, rezolutie impecabila, feeling perfect la atingere.
Începător
13 mesaje
din 10/12/2010
14 octombrie 2012, 13:32:40
Nu de alta,dar am inteles ca replicile imita aproape perfect originalul.
Multumesc pt sfaturi.Dar IMEI-ul nu se poate verifica pe vreun site sa poti sti daca este original? Stima
Multumesc pt sfaturi.Dar IMEI-ul nu se poate verifica pe vreun site sa poti sti daca este original? Stima
MW Veteran
624 mesaje
din 25/06/2009
3 aprecieri
16 octombrie 2012, 00:44:44
welcome back
ce rom imi sugerati ?
ce rom imi sugerati ?
This is the your World: Samsung Galaxy S2.
Începător
3 mesaje
din 20/10/2012
20 octombrie 2012, 13:41:03
salut
am un s3 la liber luat din romania, gen flanco, galaxymedia etc si cand incerc sa il upgradez cu kies se blocheaza la 90% la descarcarea de date si nu ma mai lasa sa merg mai departe cu pasii de upgrade.multam
am un s3 la liber luat din romania, gen flanco, galaxymedia etc si cand incerc sa il upgradez cu kies se blocheaza la 90% la descarcarea de date si nu ma mai lasa sa merg mai departe cu pasii de upgrade.multam
MW Lurker
458 mesaje
din 10/01/2011
43 aprecieri
20 octombrie 2012, 22:49:12
Renunta la porcaria aia de Kies
Citeste cateva tutoriale despre cum se pune un Rom cu ODIN ,si pe urma in 2 minute iti pui ce rom vrei tu.
Dupa ce te-ai prins cum se face ai sa-ti dai seama ca este cea mai usoara si rapida metoda si o sa uiti de Kies.
Citeste cateva tutoriale despre cum se pune un Rom cu ODIN ,si pe urma in 2 minute iti pui ce rom vrei tu.
Dupa ce te-ai prins cum se face ai sa-ti dai seama ca este cea mai usoara si rapida metoda si o sa uiti de Kies.
The force is with you young Skywalker , but you are not a jedi yet.
Începător
3 mesaje
din 20/10/2012
Android 4.0.4
Salut
Cu odin poti sa pui si stock rom?deocamdata vreau numai rom official si nu custom rom.adica odin afecteaza garantia?astept jb ota.
jelly bean oficial si nu leaked source se poate pune si cu odin? Fara sa pierzi garantia sau sa afectezi s3?danke schonn.
Cu odin poti sa pui si stock rom?deocamdata vreau numai rom official si nu custom rom.adica odin afecteaza garantia?astept jb ota.
jelly bean oficial si nu leaked source se poate pune si cu odin? Fara sa pierzi garantia sau sa afectezi s3?danke schonn.
MW Lurker
458 mesaje
din 10/01/2011
43 aprecieri
21 octombrie 2012, 14:41:00
Cu ODIN poti sa pui dupa cum am spus mai sus ,orice ROM ,Oficial sau Custom.
Daca pui rom Oficial chiar daca il pui cu Odin nu pierzi nici o garantie.(acel contor care monitorizeaza ramane zero)
Da si Jelly Bean oficial se poate pune cu Odin ,nu pierzi garantia si nu afectezi cu nimic telefonul ,decat daca nu stii ce faci(pui un rom gresit...e.t.c.)
Daca nu ai gasit un tutorial pt. a pune un rom cu ODIN spune-mi.
Succes.
Daca pui rom Oficial chiar daca il pui cu Odin nu pierzi nici o garantie.(acel contor care monitorizeaza ramane zero)
Da si Jelly Bean oficial se poate pune cu Odin ,nu pierzi garantia si nu afectezi cu nimic telefonul ,decat daca nu stii ce faci(pui un rom gresit...e.t.c.)
Daca nu ai gasit un tutorial pt. a pune un rom cu ODIN spune-mi.
Succes.
The force is with you young Skywalker , but you are not a jedi yet.
Începător
3 mesaje
din 20/10/2012
Android 4.0.4
Multam pedro pentru ajutor.astept jb.
MW Liker
93 mesaje
din 12/08/2011
29 octombrie 2012, 12:44:36
Nu sunt 100% sigur dar cred ca a aparut update-ul oficial la JB. Acum descarc update-ul oficial doar ca reteaua wirreles e cam slaba.
O sa va anunt mai pe seara cum sta treaba,dupa ce il testez.
O sa va anunt mai pe seara cum sta treaba,dupa ce il testez.
Înapoi la Samsung Galaxy S
Topicuri similare
cine e aici?
Hei! Pentru a putea interacționa cu comunitatea Mobilewave trebuie să ai un cont (care e gratuit) și să fii autentificat.