cypryan 04-05-2012 14:58:46
Eu unu nu sunt impresionat de el...deci tot S2 ramane la putere.Macar de ii pastra marimea si punea acelasi display de de s3. difuzoare stereo. si ultima dorinta a mea e carcasa metalica..adica un inox de bun...foarfte subtire si foarte rezistent la zgarieturi..si o camera mai buna(nu ma refer la nr.de pixeli) ci la functii de autofocus rapid si stabilizare mai buna la filmare/poze si lentila mai buna.si cu asta cred ca spargea piata, si sa mai puenem si dorinta lu @ Copos un xenon ...

1. SGS2 mi se pare mult mai frumos si mai ok, ai foarte mare dreptate! In acest moment costa putin sub 1600 ron, asa ca SGS3 va fi cumparat doar daca ar costa cu maxim 200-300 ron mai mult, ceea ce nu cred. O diferenta mai mare nu poate fi sub nicio forma justificata. Partea plina a paharului e ca odata cu aparitia acestuia se va ieftini si mai mult SGS2. Probabil cei de la Samsung vor avea o surpriza, si anume sa constate ca tot "batranul" SGS2 va fi mai bine vandut. Eu unul pe acesta l-as cumpara, nu as da mai mult de 200 ron pentru cele cateva plusuri ale succesorului sau.
2. Ai punctat bine cu difuzoarele stereo. Nu ar strica deloc la un telefon, insa lipsa acestora se datoreaza eforturilor de a economisi cat mai mult consumul de energie.
3. Daca, asa cum ai spus, avea si camera mai buna, adica senzor mai mare, si mai puneau si xenon, chiar cred ca era best phone ever. Sincer nu ma asteptam ca SGS3 sa aiba sub 12 MP. Deasemenea ma asteptam si la xenon, in felul acesta ii anihilau de tot pe Nokia, atuul lor ramanand doar camerele performante.