Sunt decat presupuneri. asa au fost si inainte sa apara s3. Nu cred ca o sa arate asa si nu inteleg de ce multa lume se asteapta ca marginile laterale ale ecranului sa fie asa subtiri pentru un telefon asa mare. Nu isi dau seama ca devine inutilizabil? Cu cat marginile sunt mai subtiri la un ecran capacitiv cu atat mai mult exista riscul de a intreprinde actiuni involuntare cu alte parti ale palmei. eu mai patesc la s2 care nu e asa de mare. Uneori ating ecranul cu "pulpa" degetiului mare cand incerc sa ajung in partea de sus a ecranului. Daca marginile sunt asa inguste, chestii de genul asta se vor intampla tot timpul. In plus, ce e prezentat mai sus arata ca toti dracii. E urat. Ecranul se vede de la o posta ca e aplicat. Sunt aproape sigur ca nu o sa arate asa.
Display de 5"? WTF? Cat de mare o sa fie? Care mai e diferenta intre phone si phablet? Chiar si cu rezolutia se exagereaza! Full HD la 5" si 720p la 10.1"? E anormal! Decat 1000 de core-uri, as prefera sa vad o tehnologie mai buna la baterii. Cu RAM-ul e de asteptat dupa note2. Si cu camera. Poate scapam de cropul ala cretin de la filmarea fullHD.
Ce e interesant e faptul ca se asteapta un nou tip de sticla pe ecran. Se spune ca ar fi extrem de rezistenta. Ramane de vazut.
In final, decat un S4 cat malul, mai bine un note2 cu 0.5" mai mare. Cel putin are pen input.
Deja devin exagerate specificatiile.O asemenea rezolutie la 5 inch cred ca e prea mult pt cat poate vedea ochiul uman.Si eu tot s2 am si consider ca un ecran mai mare devine greu de utilizat cu o singura mana.
5 inch ? astia au luat-o razna, renunt la samsung chiar daca o avea si 10gb rami si 100 de megapixeli. si s3 e prea mare, ma gandesc ca poate or sa faca display-ul mai mic
22 ianuarie 2013, 21:31:22 • actualizat 22 ianuarie 2013, 21:33:34 (2 ori)
Pana nu apare unu mai mic ca display decat s2 ..eu nu-mi schimb telefonu!!! Ce naiba le fac asa de mari in display, nu inteleg, doar au variante mari cu ar fi note-ul, la ce naiba le maresc display=urile. Mai bine ar progresa la calitatea foto,video stabilizare, la blitz xenon, carcasa metalica gen nokia 8800 silver,baterie mai buna, semnal mai puternic fata de alte telefoane (adica o revolutie mai ales indoor), display in care sa nu crape la orice cazatura etc. ceva strong,chiar de devine mai greu!!
"Any intelligent fool can make things bigger, more complex, and more violent. It takes a touch of genius -- and a lot of courage -- to move in the opposite direction." Albert Einstein
23 ianuarie 2013, 12:05:26 • actualizat 23 ianuarie 2013, 12:08:34 (1 ori)
Atat are Note: 800 x 1280 pixels, 5.3 inches (~285 ppi pixel density). Nu cred ca va fi o problema dimensiunea ecranului. Conteaza cat de bine e 'trasa' la margini displayul(La iphone cele doua dungi, sus si jos, arata urat la un telefon alb). Pixelii sunt multe, poate vor sa treaca samsung la un nivel superior de redare in HD. Sigur vor fi si alternative de la samsung ptr. cine doreste ceva mai mic. bw. Mie la note marimea ecranului imi place. La 5.3 inchi deja se pot viziona filme.
din pacate siteul e in mandarineza sau alta limba d-aia de namancati dimineata...dar are poze si specificatii tehnice
Usually I should post my phone name, PC config here... but IT'S NOT ABOUT THE HARDWARE ANYMORE. May you live in interesting times! TIME is the greatest gift of all. "Waste" your time wisely.Don't waste your time with someone who doesn't have it to spend it with you
14 martie 2013, 21:39:27 • actualizat 14 martie 2013, 21:42:02 (1 ori)
Of... si mai mare decat S3.
Si legat de UI, preferam ceva mai inspre JellyBean stock.
display de 4.99 inch.
Se pare ca au renuntat la ARM Mali ca si GPU, vadca vine cu PowerVR SGX 544MP3. Iar procesorul e Exynos 5410 octa-core. Sunt curios cum va sta la capitolu baterie (2600mAh).
Cookie-urile ne ajută să îmbunătățim experiența dvs pe MobileWave. Utilizând acest site vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor.
Pentru mai multe detalii click aici.
Pentru detalii legate de procesarea datelor cu caracter personal (GDPR) vedeti regulametul site & forum.