@cold_fire HTC e sub Samsung hardware-wise. Samsung e superior. (Asta o spune un fost utilizator HTC in multi ani)
@Alecs,
- Samsung au fost cei care au impins enorm de mult platforma Android. Ei au fost cei care au schimbat radical ce insemana mobile gaming (pe android). Daca era sa asteptam dupa HTC.. aveam multe telefoane cu vechiul snapdragon care nu e chiar grozav la capitolul procesare grafica. Multumita lui Galaxy S, Android-ul a atras atat developeri cat si utilizatori
- Tot Samsung ofera suport divx, xvid, mkv NATIV pe Android de mult timp.
- Samsung chiar filmeaza bine, pe cand HTC.. uitati-va pe youtube
- Oare cine a fost primu care a venit cu memorie interna de ~2GB pt aplicatii? Tot Samsung! Ca deh HTc..
- Samsung e unul dintre cei mai importanti producatori de semiconductoare, HTC asambleaza, multe componente venind de la Samsung
- TouchWizz are o groaza de chestii utile, cum ar fi screenshoot, power control in notification screen, aranjare aplicatii asa cum doresti tu, smart dial (si Sense are), etc etc. Mie chiar imi place. HTC Sense e mai eye-candy intr-adevar
- HTC Sensation e mai scump ca si Samsung Galaxy S II
- Galaxy S II e capabil sa redea video 1020p prin Flash fluent
Si sunt atatea de zis.. dar nu e topic de VS, trebuia sa avem discutia asta intr-un alt topic. Vei observa cum e HTC cu adevarat cand treci pe un smartphone adevarat

. HTC mereu au preferat solutiile cheap (display, touch - vezi desire, difuzor, camera, SoC, etc etc). Nu cred ca voi mai reveni la HTC.
Samsung e la alt nivel.Totusi nu imi place stilul Samsung de a copia iPhone-ul.
Si inchei retoric: De ce sa platesc mai mult cand pot sa cumpar ceva mai ieftin si mai bun din punct de vedere hardware?