Toate corecte si frumoase pana acum. Eu ziceam ca daca in ce priveste hardware nu este nimic in plus la XE (in afara de casti, pe care le poate lua fiecare dupa gust si buget, separat) atunci cu un ROM custom se poate ajunge foarte usor la softul pus pe XE si poate chiar mai mult. Pentru ca ma gandesc ca orice tel ai lua mai devreme sau mai tarziu tot ii pui un ROM custom, corect ? Si-atunci de ce sa arunci cu gramezi de bani pe soft ?
Si iar ma repet, aici cei ce au deja un ROM custom era bine daca spuneau ce si cum se inteleg cu el....
p.s. ce motor ti-ai luat man ? eu vroiam sa-mi iau un Honda Hornet ca este mica si fasneata dar toti amicii cu motoare mi-au zis sa stau cuminte si sa raman la scuter ca in Bucuresti ma ia cu calduri cat macin la viteze...
HTC Sensation, one step forward
1 785 vizualizări
37 răspunsuri
Linkuri topic "HTC Sensation, one step forward"
Folosiți aceste formate când vreți să faceți o referire înspre acest topic de pe forum. Click pe un câmp și copiați textul în clipboard.
Topic Link (funcționabil doar în interoriul sitului MobileWave, recomandat în caz de uz intern)
BBCode (URL pentru alte forumuri)
MW Liker
52 mesaje
din 16/03/2010
25 septembrie 2011, 19:10:25 • actualizat 25 septembrie 2011, 19:32:38 (2 ori)
MW Addicted
1347 mesaje
din 17/10/2008
25 septembrie 2011, 19:49:20 • actualizat 25 septembrie 2011, 19:50:43 (2 ori)
Alecs 25-09-2011 17:45:19
Eu chiar l-as lua, pentru ca sunt un audiofil convins, iar daca un device promite sunet de exceptie il iau in considerare... mai ales daca e HTC.MW Addicted
3348 mesaje
din 27/04/2007
14 aprecieri
Opera Mini
26 septembrie 2011, 01:07:00 • actualizat 26 septembrie 2011, 01:07:54 (1 ori)
razvanop 25-09-2011 20:10:25
p.s. ce motor ti-ai luat man ? eu vroiam sa-mi iau un Honda Hornet ca este mica si fasneata dar toti amicii cu motoare mi-au zis sa stau cuminte si sa raman la scuter ca in Bucuresti ma ia cu calduri cat macin la viteze...MW Liker
52 mesaje
din 16/03/2010
08 octombrie 2011, 01:31:03
Ei uite ca am pus eu custom ROM si anume Revolution HD™ 3.6.1 XE
http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=1098849
Se misca bine, nu pot spune ca este substantiala diferenta de viteza dar se misca bine. Si partea de audio intr-adevar este mult imbunatatita. Nu si cand asculti FM Radio, dar... asta este.
http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=1098849
Se misca bine, nu pot spune ca este substantiala diferenta de viteza dar se misca bine. Si partea de audio intr-adevar este mult imbunatatita. Nu si cand asculti FM Radio, dar... asta este.
MW Liker
52 mesaje
din 16/03/2010
12 octombrie 2011, 01:28:27
Baterie Anker 1900 mAh cu incarcator, pt. HTC Sensation
face toti banii, nici nu se compara cu cea stock, se simte diferenta.
face toti banii, nici nu se compara cu cea stock, se simte diferenta.
MW Addicted
3348 mesaje
din 27/04/2007
14 aprecieri
Opera Mini
12 octombrie 2011, 08:01:57 • actualizat 12 octombrie 2011, 08:02:38 (1 ori)
Ai sa vezi ca dupa 2-3 luni tot aia stock o sa tina mai mult. Am avut atatea baterii "aftermarket" la mai multe htc-uri de nu le mai stiu numarul, ba cu capacitate mai mare, ba cu nu stiu ce pretinse proprietati. In cele din urma toate s-au dovedit jalnice (in afara de acumulatorul extins original pt HD2). Chinezismele iti ofera un boost de energie doar pe moment, in scurt timp durata lor de viata scade masiv. Bateria cu care vine telefonul e sfanta, aia te tine cel mai mult, ca si lifetime; chiar si o baterie originala pe care o cumperi in locul ei te poate dezamagi (am patit-o si pe asta, tot cu HD2... am dat 100 ron pe o baterie noua, originala, cumparata de la un store de specialitate, ca sa am surpriza ca e mai slaba decat bateria mea veche de 1 an).
Art Director
6161 mesaje
din 25/08/2005
20 aprecieri
12 octombrie 2011, 13:29:20
Toate bateriile cumparate de pe baterie-shop.ro (doua pentru tytn si una pentru trinity) au fost ok si foarte bune ca pret. Toate au tinut bine mai mult de un an si am vandut telefoanele cu bateriile respective. Inca mai sunt OK. Nu am sesizat diferente intre ele si cele originale iar la cea de capacitate sporita (2500 mah parca) chiar se simtea diferenta cu vreo 2 zile in.plus de utilizare. Bateriile de acolo sunt fabricate in Germania.
MW Liker
52 mesaje
din 16/03/2010
12 octombrie 2011, 21:58:31
Eu cred ca toate sunt fabricate in china, indiferent ce tara de origine are firma distribuitoare. Dar chinezii fac si lucruri bune daca stai cu ochiu' pe ei. Este gresit conceptul ca daca este produs in china nu este bun.
La Toshiba TG01 am avut o baterie Mugen care era de cat scria pe ea si si-a scos fiecare leut. La HD2 nu am avut decat bateria stock deci nu stiu ce sa zic. Cred si sper ca Anker-ul asta sa isi faca treaba bine. Toata lumea le lauda. Deocamdata se comporta foarte bine, sa vedem... mai sapam, mai vorbim....
La Toshiba TG01 am avut o baterie Mugen care era de cat scria pe ea si si-a scos fiecare leut. La HD2 nu am avut decat bateria stock deci nu stiu ce sa zic. Cred si sper ca Anker-ul asta sa isi faca treaba bine. Toata lumea le lauda. Deocamdata se comporta foarte bine, sa vedem... mai sapam, mai vorbim....
Înapoi la Android OS
cine e aici?
Hei! Pentru a putea interacționa cu comunitatea Mobilewave trebuie să ai un cont (care e gratuit) și să fii autentificat.