cypryan 26-04-2012 23:27:25
Eu unu am pus mana pe pe n8 cat si pe iphone4s...s2 e cu mult peste din toate punctele de vedere.
Hai scuteste-ma! Peste iPhone e si un Galaxy Mini, deci comparatia nu are rost. Ia zi insa ce dotari are SGS2 si nu are N8? Ca da clasa la tot. Si nu ma lua cu procesor si RAM ca sunt proportionale cu nivelul de optimizare al fiecarui OS. Eu niciodata nu am ramas fara RAM la N8 si nici procesorul nu mi s-a parut a fi insuficient. Un Android cu 256 RAM cum se comporta, sunt curios? Deci nu compara tu doar ce vezi pe foaie, ca realitatea si practica sunt cu totul altele. O fi mai bun si la camera, nu? Filmarea video iarasi, iti garantez ca S2 nu are acelasi bitrate, calitate la sunet etc. FM transmitter care iarasi e o functie importanta si extrem de utila etc. Daca nu as fi avut nevoie de camera si FM transmitter probabil tot S2 as fi ales si eu intre astea doua, dar de cand am vazut ce poate un xenon flash si un obiectiv bun, nu as mai alege niciun telefon fara aceste dotari (inclusiv modulatorul radio e esential pentru mine, in masina).
Borfas 27-04-2012 02:35:35
copos asta e si obositor,eu am 26 de ani, e lume care are varsta de 40 de ani si e dependenta de jocuri, poate tu nu iti imaginezi cum si cat este de frumos sa te joci, fi serios la ce zici.
Stiu ca sunt dependenti de jocuri si la 40 de ani, dar asta nu inseamna ca e ceva normal. Altii la varsta ta au servici, copil de crescut, au depasit de mult stadiul si preocuparile copiilor de 14-15 ani! Eventual ai vorbi si tu cu o fata in timpul liber, nu ai sta sa te joci, si mai ales pe un telefon! Esti vai de tine!