ca sa nu zic ca s2 suporta micro card de 64 gb, eu personal am, si daca e plus alti 16gb(sa nu zic de cel cu 32gb integrat)am destula memorie, iar cand prosti compara ca iphone 4(s) sta mai bine ca sgs2 la memorie e o prostie sa le de-a lor puncte. in fine din cate am citit daca o fi sau nu adevarat s3-ul nu va mai avea loc pentru extindere de memorie. aici deja sgs2 are avantaj.
pai daca e sa facem o asa diferenta incearca sa pui orice memorie de 2gb si pune una de 32 originala de la samsung clasa 10 si ai sa vezi ca tot mai bine merge cu acea de 2gb, micro de 64gb e doar de clasa 6, dar dupa parerea nu cred ca e diferenta mare, doar de cateva milisecunde, daca intelegi la ce ma refer.
Oh. HELP ME nush ce am patit cu card-ul dar imi cere sa il formatez, nu am nici o copie cu ce am pe el. cum se numea acel program de recuperat datele de pe el daca il formatez din greseala? (eu inca nu l-am formatat) si daca imi poate explica cineva cum merge acel program.
pai daca e sa facem o asa diferenta incearca sa pui orice memorie de 2gb si pune una de 32 originala de la samsung clasa 10 si ai sa vezi ca tot mai bine merge cu acea de 2gb, micro de 64gb e doar de clasa 6, dar dupa parerea nu cred ca e diferenta mare, doar de cateva milisecunde, daca intelegi la ce ma refer.
Cu cat memoria este mai mare cu atat timpul de acces este mai mare. Asta este valabila aproape pentru toate memoriile.
Si cand il bagi in calculator iti cere acelasi lucru? sa formatezi cardul?
04 aprilie 2012, 13:54:05 • actualizat 04 aprilie 2012, 13:55:34 (1 ori)
ori si unde il bag aceasi chestie, si am incercat cu tot felul de cabluri si etc sa il deschid si nimic, imi cere direct formatare, cand am dat proprietate la card imi spune ca nu are nici o marime, 0,0 l-am dus la garantie card-ul si mi-au spus aia ca imi recupereaza tot de pe el doar sa il las cateva zile, acum sper ca sa reuseasca. Voi credeti ca or sa reuseasca daca mie imi arata cum ca card-ul nu are nici o dimensiune?
poate nu e topicul potrivit dar nu cred e rau sa tin la curent pentru cei care nu stiu> Pentru cei care detin Nokia ar fi bine sa salveze tot de pe Ovi Share in pc. Service Notification: Ovi Share is closing on 30 May 2012
specific nokia. cei mai mari looseri.. am avut numai si numai nokia pana acum 2 luni cand am trecut la sgs2 dar nu mi-as mai dori nokia ca smartphone. poate aparatele lowcost cele pentru vorbire. ce se mai aude de ICS? la mine in kies imi scrie ca acest aparat nu poate descarca firmware prin kies. nu inteleg .. nu prin kies isi face update-ul sa treaca de la ginger 2.3 la ICS (cand va fi disponibil pentru RO)?
PRETUIESTE-TI APROAPELE IN FIECARE CLIPA! PENTRU CA ATUNCI CAND NU VA MAI FI LANGA TINE.....VA FI PREA TARZIU! (in memoria tatalui meu)
Ce rost are sa astepti dupa Kies cand ai la dispozitie Odin? Referitor la ce ai intrebat, posibil sa ai un custom ROM, Kies-ul face update doar la ROM-urile stock.
Cookie-urile ne ajută să îmbunătățim experiența dvs pe MobileWave. Utilizând acest site vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor.
Pentru mai multe detalii click aici.
Pentru detalii legate de procesarea datelor cu caracter personal (GDPR) vedeti regulametul site & forum.