18 februarie 2012, 16:30:50 • actualizat 18 februarie 2012, 16:31:58 (2 ori)
|Eu nu am spus ca am lag...degeaba insisti ca acest tel. nu e bun, am spus ca nu-mi place... aplicatia go launcher, descarca tu o tema cu bani si ai sa vezi ca nu o sa ai lag. In fine eu nu am lag deloc la telefon, nu0mi agata si nici restarturi.sau force close in aplicatii. Asta nu inseamna ca laud acest telefon.ci functioneaza bine cu soft oficial.fara root si alte prostii
stie cineva ce dimensiune trebuie sa aiba pozele de la contacte ca sa se vada cum trebuie?am incarcat contactele din windows contact dar pozele apar distorsionate.aiurea tare.trebuie sa ma apuc sa schimb rezolutia la fiecare contact in parte.
sau exista vreo setare sau un program cu care sa pot face redimensionarea automata a pozelor?
corect.......se redimensioneaza dar .......deformat toate pozele apar ca si cum ar fi facut zoom pe ele nu respecta dimensiunile originale.ca si cum ai lua o imagine 4:3 si o faci 16:9 fara sa tai imaginea.....arata mai "grasa"
E o problema clasica a Androidului asta cu rezolutia proasta a pozelor de la contacte. Eu am renuntat sa mai caut un fix la aceasta chestiune, insa cineva sigur a gasit vreo modalitate, daca dam un search in legatura cu problema asta gasim zeci de referinte.
Full Screen Caller ID e o solutie la problema asta, singurul inconvenient e ca trebuie pusa din aplicatie poza fiecarui contact din nou altfel se vede blury.
Nu este deloc o pretentie exagerata! Tine pur si simplu de calitatea produsului software, nesatisfacatoare de altfel. Daca fac o comparatie intre dialerul de la Windows Phone 7.5 si cel de la Android pot spune ca cel din android pare o gluma la adresa utilizatorului. La windows phone poza arata cum trebuie iar unlock-ul ecranului in clipa in care primesti un apel iti da un feeling placut, o animatie impecabila, un efect bounce fara lag si nici o alta intarziere a graficii. Asta o spun nu ca sa fiu offtopic ci sa scot in evidenta ca Android are unele 'defecte' care intarzie sa fie remediate.
prieteni eu mi-am pierdut telefonul, asta este... sambata cand m-am intors din discoteca mi-a picat din buzunar in taxi... in italia. asta este. acum ma gandesc sa iau 4s. va salut.
21 februarie 2012, 01:14:03 • actualizat 21 februarie 2012, 01:19:48 (4 ori)
hotman nush cum se face, dar suna mereu cand sun pe nr meu. am cutia si toate magarile de la el. daca se poate gasi cumva prin mail as incerca dar ce sa fac... tre sa beau ) problema e ca nici la albastri nu pot merge sa il dau disparut,nu pot merge ca m-as duce in gura lupului cypryan da imi iau un 4s zilele astea... imi place ca telefonul ala poate multe. chiar daca are rami mai putin dar sigur poate duce cat duce un s2, sa nu mai zic de acele poze impecabile ...nu vreau sa va suparati pe mine dar stim ca e bun si ala
A mai avut cineva probleme cu sticla de protectie de la camera?A mea sa cam zgariat si/sau a intrat praf.Stiti cumva daca se poate schimba?Am fost la germanos sa intreb azi si au zis ca o schimba doar la service-ul central...bucuresti si cine stie cat costa.Mi-a zis sa mai incerc la un service samsung.Credeti ca se poate schimba acasa?
21 februarie 2012, 17:04:24 • actualizat 21 februarie 2012, 17:08:45 (1 ori)
stie sa imi spuna cineva de chestia asta http://www.youtube.com/watch?v=k0_bVdiPL9k&feature=related e adevarat sau fake ? din cate vad are si insigna de la android pe cutie sau o fi lipito el ? dar vad ca merge bine de tot android-ul pe el (galeria poze in 3d), am vazut ca merge android si pe altele dar nu din fabrica si ma gandesc ca are bug-uri la greu. FAKE FAKE ACU AM OBSERVAT )
am gasit o solutie pentru cei care vor sa rezolve problema cu pozele de la contacte - doar ca e de munca.....mai ales daca ai peste 200 de contacte
pozele care se folosesc la contacte trebuie taiate(cut) in forma patrata(adica genul 480X480.
oricum cred ca ma las pagubas in legatura cu telefonul si androidul asta. e...........enervant(sa nu fiu rautacios)
mai nou am alta problema....nu mai vrea sa se conecteze in Kies , imi apare ceva de genu sa deconectez device-ul si sa-l reconectez in modul samsung kies(pc studio),conecatrea in modul curent nu este suportata.mentionez ca toate driverele se instaleaza corect,nu primesc nici o eroare,pot sa umblu in memoria telefonului si card.si cel mai enervant este ca am patit asta dupa ce mi-am editat toate pozele la contacte si acu stau si ma uit la ele pe pc ca in telefon nu reusesc sa le transfer sub nici o forma.
am dat restart la telefon,reinstalat kies,etc......totul e la fel
Cookie-urile ne ajută să îmbunătățim experiența dvs pe MobileWave. Utilizând acest site vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor.
Pentru mai multe detalii click aici.
Pentru detalii legate de procesarea datelor cu caracter personal (GDPR) vedeti regulametul site & forum.