Da mai Raoul, stii de ce le-am dat atata atentie? Pentru ca ma irita atitudinea lor, asa cum ma irita un tantar. Sunt mici, nesemnificativi in esenta, dar tupeul lor este peste limita. Lasand la o parte jignirile, mai e si atitudinea aia a lor, de parca ar face parte dintr-o elita... elita cui? Ei nu vad jegul in care colcaie? Sa nu zic altceva... sunt cu muuult sub bietul om de la tara care munceste la camp in arsita soarelui, cu mult sub acel om cu mintea simpla. Fiindca ei cred ca sunt ceva, ca apartenenta la ceva ii face superiori, mai inteligenti, mai nu stiu cum. Si nu ezita sa faca cunoscut asta. Oamenii astia merita un dos de palma peste bot sa se trezeasca la realitate!
... oricum o sa-i pocneasca viata mai rau decat orice palma.
Cine crede ca muzica asta inseamna ceva (si are peste 16 ani...) e retardat!
Zizou 27-07-2010 01:58:33
@filip: Pwahahahaha,hai ca ma distrezi copios...

Ce treaba are ma distrusule felul in care am eu locuinta cu prostia pe care ti-ai manifestat-o tu grosolan pe aici?
Contraataci cu replici de cocalar ca sa te scoti intr-un fel,ca atat ti-a mai ramas.
Si stiu prea bine sa scriu ma preistoricule,daca ai sesizat vreo greseala precizeaza ce si cum,dar e limpede ca creierul tau acum debiteaza pe sistem cre(s)tino-retard cum faceti toti habotnicii. Dar stai calm ca in viitorul apropiat veti fi rasi de pe fata pamantului.
Daca ai fi avut vreo urma de coerenta ramasa in mintea aia a ta ai fi realizat ca nu vorbeam cu tine.
Note: Posts were merged