Luati aminte si reveniti la Dreapta Credinta! Pe mobilewave ati mai ramas doar voi 2 cu rock-u, desi @wurdulak crede in Dumnezeu. Deci doar tu zizu ai mai ramas de convins. Pune mana si citeste si pocaieste-te. Pana si @Blandu mi-a spus ca fac bine ce fac, si ca ii pare rau ca m-a apostrofat.
Luati aminte si reveniti la Dreapta Credinta! Pe mobilewave ati mai ramas doar voi 2 cu rock-u, desi @wurdulak crede in Dumnezeu. Deci doar tu zizu ai mai ramas de convins. Pune mana si citeste si pocaieste-te. Pana si @Blandu mi-a spus ca fac bine ce fac, si ca ii pare rau ca m-a apostrofat.
sa ma pis duios si cu multa stima pe fata ta de avortat infect. esti doar un retardat indoctrinat ca majoritatea populatiei tarii asteia de cacaat,unde pupatul moastelor e ridicat la rang de ritual. sa-i dau la mooie lu fecioara maria si sa ma pis cu jetul dupa betie pe revolutionarul ala oligofren intitulat Iisus pe care multi sunteti suficient de prosti incat sa-l credeti ca e trimisul vreunei divinitati care ne vrea binele. esti atat de prost si inchis in credinta ta de rahat incat nu poti pricepe ca e de cacaatul cel mai vascos sa incerci sa bagi altuia cu forta pe gat o anumita religie. nici macar pochii nu mai incearca asta. consumi oxigenul de pomana pe planeta asta,nu gandesti nici cat un coi lasat in voia sortii. ti s-a spus si de catre administratie sa lasi niste oameni sa vorbeasca linistiti despre muzica si tot nu te lasi. sa-mi trag poula-n credinta voastra infecta de neanderthalieni si-n BOR si-n toti retardatii ca tine care o sustin! am mai zis-o si-o repet,ROCK-ul e pt mine mai mult decat muzica,e un stil de viata,O RELIGIE!!!!!!!!! cat mama dracului de idiot poti sa fii sa crezi ca eu as pleca vreodata urechea la dogmele tale imputite si inventate de niste primitivi,pe care si un copil ar fi in stare sa le demonteze?? e spre binele tau sa nu mai intrii vreodata in vreun dialog cu mine de genul asta,caci iti promit ca ai sa regreti ca te-ai nascut!!! m-am saturat ca de mere acre de cocalari si inculti ca tine,habar n-aveti ce-i aia muzica,ce-i ala rock si cu ce se mananca,ce-i ala Satanism dar IMEDIAT stiti sa condamnati orice va contrazice voua religia. ti-am vorbit frumos,ti-am explicat cu ARGUMENTE de ce religia ta e un mare bullshit si de ce muzica rock e ok,insa tu tot o tii una cu imbecilitatile tale. pai du-te ma distrusule si poarta discutii de-astea "elevate" cu babe senile care ling moaste si fac febra musculara de la cruci,desi erau tarfele satului in tinerete,nu cu mine. defapt n-ar trebui sa ma mire ca exista oameni ca tine avand in vedere ca traim in cea mai indoctrinata tara de pe continent,in groapa de gunoi a Europei,"frumoasa" Romanica,o lume a 3-a in devenire. fapt pt care sfatuiesc pe toti cei care iubesc Rock-ul sa nu stea sa explice nimanui de ce fac asta. daca esti rocker o faci pt ca asa-ti place si pt ca poti!!!!!! acum ma astept sa primesc si un ban consistent ca am insultat un terminat ca tine desi ti s-a spus demult de catre unii moderatori sa nu ne mai poluezi acest topic,iar apoi ma astept ca tu sa faci spume zicand ca vezi-doamne "ce face muzica asta satanista din Zizou". Hai,baga mare preistoricule ca oricum nu mai dau 2 bani pe mw unde am primit deja un ditamai banul de la un anume bou de moderator intitulat Fujitsu pe simplul motiv ca AM CITAT o injuratura,fara sa i-o adresez nimanui! si in incheiere poftim o dedicatie,ca sa fiu si ontopic:
Clar zizu astuia i-au intrat dracii in creier si in suflet. Numai un posedat de satana ar putea jigni in halul asta un crestin care nu ii vrea decat binele. Vreau sa te ajut mai salbatecule! Vreau sa te ajut sa scapi de rock, sa revii la Dreapta Credinta! Dar din pacate pentru tine s-a trecut de mult de etapa de convingere cu vorba buna! Tu trebuie sa fii EXORCIZAT de urgenta! Nu mai e scapare pentru tine altfel! Daca as fi tac-tu te-as lega la maini si la picioare, te-as baga intr-un sac de rafie, inchis in portbagaj si dus de urgenta la o manastire sa fii exorcizat cu forta! Doar asa sufletul tau mai are o sansa. Poate Dumnezeu te va ierta, avand ca circumstanta atenuanta faptul ca esti posedat de demoni, insa nu stiu. Cert este ca trebuie sa fii exorcizat, si pana nu te vindeci trebuie sa stai legat, si sa fii tratat doar cu Sfanta Cruce rugaciune, busuioc si Aghiazma. Atat! Fara mancare, fara apa, si numai asa ai vreo sansa sa-ti iasa demonii si dracii si tot ce e rau din tine!
Esti un posedat, si daca nu esti exorcizat de urgenta, o sa arzi in iad! rock-ul o sa te omoare! Aia de la truda sunt niste pacatosi drogati si betivi fara capatai, ca numai niste oameni care si-au intors spatele la Dumnezeu ar putea scoate asemenea blasfemii pe banda rulanta. Hua lor! Huaaaaaa! satanistilor! Si tata mi-a zis ca sunt niste satanisti, si si-a facut cruce saracul. Nu i-a venit sa creada cand i-am spus ca incerc sa ajut un biet pacatos si el imi raspunde asa! Esti un monstru!
@preistoricu' filip: iadul exista doar in imaginatia voastra de idioti,in ce limba vrei sa ti-o zic ca sa te convingi ca sunt 100% sigur de asta? am terminat cu tine,nu meriti niciun strop de atentie de la mine. moderatorii site-ului astuia se pare ca dorm la propriu-n bocanci daca lasa un habotnic ca tine sa ne infecteze topicul. du-te daca ai curaj si in fata unui savant de renume mondial sa incerci sa-l convingi sa devina credincios,sa vezi ce tratament vei primi din partea lui si cum te va ridiculiza in ultimul hal... daca esti credincios tine dracului pt tine si vei fi respectat si de catre "satanisti" ca mine.
Cookie-urile ne ajută să îmbunătățim experiența dvs pe MobileWave. Utilizând acest site vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor.
Pentru mai multe detalii click aici.
Pentru detalii legate de procesarea datelor cu caracter personal (GDPR) vedeti regulametul site & forum.