26 iulie 2010, 18:42:58 • actualizat 26 iulie 2010, 19:36:30 (7 ori)
ADS 26-07-2010 13:59:20
@virusONwap ti-ai ratat cariera In genul asta de muzica nu exista expresia "imi place". In rock trebuie sa te exprimi asa: "te urasc", "te omor", "te ard", "te dau cu capul de pereti", "iti beau sangele". Asa ca, daca nu cunosti cuvintele astea, locul tau nu e aici.
hai sa terminam cacialmaua asta de rahat cu cocalari, emmo si alte mizerii..chiar va inteleg. dar cu rockul! ce mai aveti ma fratilor!!! eu unul ascult orice gen de muzica sa nu uit ..orice, inafara de manele nenorocite si tokio hotel ) deci! ce e rau in asta chiar nu va mai inteleg mah oameni!!! tre sa criticati tot si pe toti!!!!!! da chiar numai ceeia ce faceti voi, este bun si perfect aveam pretentii de la tine @ADS..serios vorbesc
BTW: multumesc frumos @ov1d1u
superba piesa
cu dedicatie speciala pentru cocalarii care tot ne critica sa stiiti ca nu am plete si nu tre sa te dai cu capul de pereti ca sa asculti un anumit gen de muzica.... pe mine ma calmeaza foarte mult acest gen de muzica si HEAVY METAL nu prea ascult.
PS: sper sa nu minjiti si topicul asta cu minti si pareri bolnave
[img]http://mobilewave.ro/forum/thumbs/photos/535_375.gif[/img]SCRIS DE PE MARTE
As vrea sa pot intra pe topicul asta si sa mai vad postata cate o melodie buna, cate un gand, cate un fapt... In schimb dau de putreziciunea asta de care si lui d-zeu ii este lehamite. Am incercat cu vorba buna, cu vorba rea... nu merge. Mai am doar o incercare... Filip, creatura putrezita si plina de muci, daca nu lasi topicul asta sa fie asa cum a fost gandit, iti jur ca o sa profanez mormantul mamei tale si o sa pun pe cineva sa ii "siluiasca" ramasitele in toate modurile posibile! Apoi o sa le las la usa casei tale. Nu glumesc! Stim unde stai! Dam usor de tine prapaditule si o sa-ti facem viata un calvar! Daca mai strici topicul asta, sa faci bine sa te pui sa stai la panda in cimitir! Animal slinos ce esti!
Deci am reusit sa te fac sa-ti dai arama pe fata. BLANDU auzi! Esti doar un ratat pseudo-intelectual. Si cu asta am zis tot. Ca sa nu mai zic de semnatura aia penibila la pozele alea ale tale. Ok, ai facut si tu o panoramare. Mare lucru. Merita o semnatura? Crezi ca ai facut vreo mare opera de arta? Tipic pentru generatia ta, a anilor `90 (din care si eu fac parte). De ce nu incerci sa-ti vezi de treaba ta? Asa ar face un om intelept (evident ca tu nu faci parte din categoria aia de oameni). Eu fac ce fac din plictiseala, tu ce motiv ai?. Pur si simplu am vrut sa vad cum reactioneaza zizu asta.
Stiti ce ma deranjeaza la specia voastra? Ca va credeti mai destepti decat restul. Mai speciali. Restu`... plebea. De unde? De cand? Am reusit sa scot ce-i mai rau din voi, si va spun: nu e nici o diferenta intre voi si un tigan. Hai noroc si sanatate (mai ales mentala pentru voi)!
27 iulie 2010, 01:41:15 • actualizat 27 iulie 2010, 01:50:10 (2 ori)
vezzi ca iasa diavolul din tine mai sfintule ) piei satano ) incepi sa te transformi bah drogatule!!!!!
uitate si pe tine in videoclip ..femeia din vidioclip seamana perfect cu tine ..comportament gindire bolnava, obsedata.. tot tacimul ...vizionare placuta @fillip)
[img]http://mobilewave.ro/forum/thumbs/photos/535_375.gif[/img]SCRIS DE PE MARTE
Interesant limbaj a adoptat Cave Man asta mai nou... Pacat ca tot prost cu diploma ramane desi a reusit pt ceva timp sa elimine propovaduirea invataturilor cre(s)tine din limbajul sau.
Ba, dupa ce ca esti prost mai semnalizezi! Stai in banca ta si invata sa scrii mai intai! Ai pus o poza mi de mult cu tine, la curte sau unde sufletu` oi fi fost, nici tencuiala n-aveai pe pereti. In loc s-o arzi pe forum-uri mai bine ti-ai ajuta familia sa dea o spoiala acolo. Da tu tii coada sus... du-te tare! Ratatule, ratat si tu si blandu. Zizu ala barem e mai mic, da si ala e prost de pute pamantu` sub el.
@filip,da-le pace,sunt prea mandrii ca sa renunte sau sa recunoasca faptul ca muzica asta e ceva rau,urat,necrestin. Nu se poate discuta cu rockerii,am avut si eu prieteni de genu (mai mult prietene),dar cu care nu se poate purta o discutie civilizata. Diavolu a intunecat de tot mintea tinerelor generatii si nu-i va lasa sa ii scape din maini asa usor. Nu vezi ca ei se regasesc si le aduce linistea doar muzica asta groteasca,urata,care nu seamana nimic bun in sufletul unui om. Rau nu este neaparat faptul ca o asculta ci faptul ca a reusit sa aiba o influenta puternica asupra lor si a comportamentului pe care il au. Pe @Blandu l-am cunoscut personal,adevaru-i ca eram mai mic,dar totus nu era nici pe departe cum e acum,nu avea ideile si conceptiile astea. Imi pare rau de el,era un baiat bun,ma mir cum a ajuns sa scoata din gura (taste) niste lucruri atat de urate si de nesimtite (ca nu le pot spune altfel). Oricum iarta-l,asa e normal. Nu stiu insa cum ar fi reactionat daca ar fi avut mama moarta iar unul dintre noi i-ar fi adresat astfel de replici. Probabil ne-ar fi cautat sa ne omoare,ca nu-i e departe gandul de astfel de fapte. Comportamentul lor e dat de lipsa credintei si a comuniunii cu Dumnezeu. Iata cat de mult li s-a intunecat sufletul,si-au pierdut practic identitatea de fiinta umana rationala.
27 iulie 2010, 01:58:33 • actualizat 27 iulie 2010, 01:59:45 (1 ori)
@filip: Pwahahahaha,hai ca ma distrezi copios... Ce treaba are ma distrusule felul in care am eu locuinta cu prostia pe care ti-ai manifestat-o tu grosolan pe aici? Contraataci cu replici de cocalar ca sa te scoti intr-un fel,ca atat ti-a mai ramas. Si stiu prea bine sa scriu ma preistoricule,daca ai sesizat vreo greseala precizeaza ce si cum,dar e limpede ca creierul tau acum debiteaza pe sistem cre(s)tino-retard cum faceti toti habotnicii. Dar stai calm ca in viitorul apropiat veti fi rasi de pe fata pamantului.
Cookie-urile ne ajută să îmbunătățim experiența dvs pe MobileWave. Utilizând acest site vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor.
Pentru mai multe detalii click aici.
Pentru detalii legate de procesarea datelor cu caracter personal (GDPR) vedeti regulametul site & forum.