Samsung I9000 Galaxy S
62 676 vizualizări
1 238 răspunsuri
Linkuri topic "Samsung I9000 Galaxy S"
Folosiți aceste formate când vreți să faceți o referire înspre acest topic de pe forum. Click pe un câmp și copiați textul în clipboard.
Topic Link (funcționabil doar în interoriul sitului MobileWave, recomandat în caz de uz intern)
BBCode (URL pentru alte forumuri)
Începător
35 mesaje
din 30/08/2010
Opera Mini
nu are legatura limba...scrie in partea dreapta un inainte scriai mobile.device i9xxx bl bla. ..kiesul il aveam si inainte si nu aveam problema de cand am facut updatw la 2.2 face asa..can o sa fiu la pc o sa fac un screen shot sa vezi.ms eventual il reinstalez iar poate isi da drumu.ms
Galaxy S
Începător
7 mesaje
din 03/12/2010
17 decembrie 2010, 13:38:20
stie careva cum sa trec de la recovery 3e la 2e? am tot cautat pe xda... inca nu am gasit nimic care sa nu-mi ceara recovery mode din butoane...
PS: daia imi trebuie recovery 2e ca sa pot pune fixul lui RazvanG pt recovery mode .... suna intersant
)
PS: daia imi trebuie recovery 2e ca sa pot pune fixul lui RazvanG pt recovery mode .... suna intersant
) Art Director
6161 mesaje
din 25/08/2005
20 aprecieri
17 decembrie 2010, 13:57:58 • actualizat 17 decembrie 2010, 14:00:15 (1 ori)
eddybv 17-12-2010 12:49:26
nu are legatura limba...scrie in partea dreapta un inainte scriai mobile.device i9xxx bl bla. ..kiesul il aveam si inainte si nu aveam problema de cand am facut updatw la 2.2 face asa..can o sa fiu la pc o sa fac un screen shot sa vezi.ms eventual il reinstalez iar poate isi da drumu.msBlus 17-12-2010 08:46:19
Nu mi-ati spus cum sa fac sa ascult muzica pe bluetoooth. Exista optiune in media pleyer dar nu functioneaza la casca mea. Exista vre-o optiune ceva sau vre-o aplicatie care sa trimita sunetul in casca bluetooth?Poti cauta dupa bluetooth pe market sau poti incerca pe google.
Note: Posts were merged
MW Luver
146 mesaje
din 11/01/2010
17 decembrie 2010, 15:27:55 • actualizat 17 decembrie 2010, 15:28:29 (1 ori)
Blandu....tu ai reusit sa deschizi fisiere video cu alte playere decat cel incorporat in ES file explorer ?
ciudat e ca de pe cardul SD pot face "open as video" si pot alege ce player vreau eu...dar de pe LAN nu ma lasa sa deschid fisiere video numai cu playerul lui....asa face si la tine ?
ciudat e ca de pe cardul SD pot face "open as video" si pot alege ce player vreau eu...dar de pe LAN nu ma lasa sa deschid fisiere video numai cu playerul lui....asa face si la tine ?
Art Director
6161 mesaje
din 25/08/2005
20 aprecieri
Începător
35 mesaje
din 30/08/2010
18 decembrie 2010, 00:45:33
revin din nou cu problema kies....am incercat cu ai zis blandu dar nimic...nu am reusit nici asa ...aici ai link cu poza sa vezi ce zic http://img715.imageshack.us/i/pozan.png/ si dupaia dispare tot ce scrie in chineza acolo si cam atat...dar ciudat ca daca intru in storage mode si am kiesu deschis imi zice sa contectez in kies mode si imi apare atunci modelu telefonului si contectez si poc nimic mai mult
Galaxy S
Art Director
6161 mesaje
din 25/08/2005
20 aprecieri
Opera Mini
Eu cred ca ai o problema cu instalerul in primul rand.
Esti sigur ca ai urmat toti pasii?
Ai downloadat kitul de instalare si utilitarul de dezinstalare de pe samsung.com? Fa asa, dezinstaleaza folosind utilitarul ala, da restart, instaleaza keys, da iar restart, conecteaza in modul usb, dupa ce s-a conectat monteaza sd-urile, apoi demonteaza-le, scoate usb-ul, conecteaza in modul keys. Daca nu vrea asa incearca sa dai de la butonul unde scrie keys recover driver (sau ceva similar... nu imi amintesc). Repeta iarasi pasii de mai sus.
Daca nu vrea nici asa incearca sa descarci driverwle usb de pe softpedia. Instaleaza-le si repeta iarasi pasii.
Daca si asta esueaza nu stiu ce sa iti spun sa faci. Mai cauta pe google. Sunt mari probleme cu keys la nivel global. Sper sa se rezolve ceva. Au facut un soft mai mare si mai greoi decat OS-ul in sine. In mare parte e si inutil.
Mai citisem undeva ca poti scapa de toate fisierele si folderele cu mai mult de x caractere (unde x este un numar mai ridicat dar nu imi amintesc valoarea lui exacta). Nu am incercat metoda. Unii au raportat ca le-a mers.
Nu ramane decat sa cauti solutii... sunt ferm convins ca o sa gasesti ceva viabil pana vine samsung cu o rezolvare.
Bafta!
Esti sigur ca ai urmat toti pasii?
Ai downloadat kitul de instalare si utilitarul de dezinstalare de pe samsung.com? Fa asa, dezinstaleaza folosind utilitarul ala, da restart, instaleaza keys, da iar restart, conecteaza in modul usb, dupa ce s-a conectat monteaza sd-urile, apoi demonteaza-le, scoate usb-ul, conecteaza in modul keys. Daca nu vrea asa incearca sa dai de la butonul unde scrie keys recover driver (sau ceva similar... nu imi amintesc). Repeta iarasi pasii de mai sus.
Daca nu vrea nici asa incearca sa descarci driverwle usb de pe softpedia. Instaleaza-le si repeta iarasi pasii.
Daca si asta esueaza nu stiu ce sa iti spun sa faci. Mai cauta pe google. Sunt mari probleme cu keys la nivel global. Sper sa se rezolve ceva. Au facut un soft mai mare si mai greoi decat OS-ul in sine. In mare parte e si inutil.
Mai citisem undeva ca poti scapa de toate fisierele si folderele cu mai mult de x caractere (unde x este un numar mai ridicat dar nu imi amintesc valoarea lui exacta). Nu am incercat metoda. Unii au raportat ca le-a mers.
Nu ramane decat sa cauti solutii... sunt ferm convins ca o sa gasesti ceva viabil pana vine samsung cu o rezolvare.
Bafta!
MW Liker
89 mesaje
din 22/01/2010
18 decembrie 2010, 14:46:37
Am incercat acolo in setari si tot nu imi dispare fereastra aia de deblocare
Începător
35 mesaje
din 30/08/2010
18 decembrie 2010, 19:39:54
hey am facut o descoperire
)) daca tii apasat pe butonul de back si apesi pe ala din mijloc faci screen capture
si o salveaza in folderul screencapture
pt cei care nu stiau
)) daca tii apasat pe butonul de back si apesi pe ala din mijloc faci screen capture
si o salveaza in folderul screencapture
pt cei care nu stiau
Galaxy S
MW Lurker
426 mesaje
din 27/02/2006
12 aprecieri
18 decembrie 2010, 21:04:16
sunt multe chestii misto la galaxy.
de exemplu in call log daca dai cu degetul spre dreapta pe un numar suna direct, daca dai spre stanga trimite mesaj.
de exemplu in call log daca dai cu degetul spre dreapta pe un numar suna direct, daca dai spre stanga trimite mesaj.
Get 2GB Free Cloud Storage with Dropbox!
Primiti si voi si eu 250MB in plus pe langa cei 2GB standard, daca va inregistrati de pe linkul din home!
[img]http://www.fightersoft.ro/sigs/sig.php?layout=green&username=mrjay.png[/img]
[img]http://img34.picoodle.com/img/img34/3/2/11/f_logo2m_8122557.jpg[/img]
Primiti si voi si eu 250MB in plus pe langa cei 2GB standard, daca va inregistrati de pe linkul din home!
[img]http://www.fightersoft.ro/sigs/sig.php?layout=green&username=mrjay.png[/img]
[img]http://img34.picoodle.com/img/img34/3/2/11/f_logo2m_8122557.jpg[/img]
MW Addicted
1310 mesaje
din 25/09/2005
18 decembrie 2010, 22:55:30
Si eu care doream pe viitor Legend sau Desire...
De cate ori intram pe forum, in primele 5 last topics era ba Topicu asta , ba update i9000, deja ma saturasem de atata i9000 si l-am luat la butonat si acum cam las HTC-ul
De cate ori intram pe forum, in primele 5 last topics era ba Topicu asta , ba update i9000, deja ma saturasem de atata i9000 si l-am luat la butonat si acum cam las HTC-ul
Începător
35 mesaje
din 30/08/2010
Opera Mini
aia cu phonelog stanga dreapta o stiam^^ . sincer sa fiu si eu am vrut htc dar nu regret ca mi.am luat galaxy chiar daca are cateva probleme eu sunt f multumit de el.pot stau pe net sa ma joc sa vad filme si pot sa il leg si la rasnita mea de tv cu tub si se vede super misto..nush imi place si nu cred k l.as inlocui momentan cu alt telefon.
pe scurt sunt fan i9000
pe scurt sunt fan i9000
Galaxy S
MW Addicted
809 mesaje
din 15/08/2009
Android 2.2
L-am pus si eu la inceput pe un tv cu tub si am zis ca e ok dupa care l-am pus la mine pe un lg full hd de 82 parca.Nu mi-a venit sa cred cand am vazut cat de bine se vede si de atunci il folosesc frecvent la vizionat filme.Ultima versiune de la mvideoplayer are implementat un motor de cautare de subtitrari care chiar functioneaza si face viata mult mai usoara
O singura pbl am la iesirea tv.Are un bazait usor pe audio pe care nu pot sa-l elimin.Bazaitul ala e mai puternic atunci cand pe video e mai mult alb.La voi tot asa face sau e de la cablul meu?
O singura pbl am la iesirea tv.Are un bazait usor pe audio pe care nu pot sa-l elimin.Bazaitul ala e mai puternic atunci cand pe video e mai mult alb.La voi tot asa face sau e de la cablul meu? Începător
35 mesaje
din 30/08/2010
Opera Mini
si la mine bazaie la fel...crred ca e de vina cablu.....probabil e de calitate proasta cablu.al meu fost vreo 10lei
Galaxy S
MW Addicted
809 mesaje
din 15/08/2009
Android 2.2
Al meu 6
Înapoi la Samsung Galaxy S
Topicuri similare
›
Geopsi
acum 15 ani
4
832 vizualizări
cine e aici?
Hei! Pentru a putea interacționa cu comunitatea Mobilewave trebuie să ai un cont (care e gratuit) și să fii autentificat.