Samsung I9000 Galaxy S
62 676 vizualizări
1 238 răspunsuri
Linkuri topic "Samsung I9000 Galaxy S"
Folosiți aceste formate când vreți să faceți o referire înspre acest topic de pe forum. Click pe un câmp și copiați textul în clipboard.
Topic Link (funcționabil doar în interoriul sitului MobileWave, recomandat în caz de uz intern)
BBCode (URL pentru alte forumuri)
MW Lurker
225 mesaje
din 07/09/2008
14 decembrie 2010, 18:34:17
atunci merge sigur!!!
MW Lurker
316 mesaje
din 02/01/2010
14 decembrie 2010, 20:47:41
Nu va mai chinuiti degeaba cu tot felul de roomuri si interventii de tot felul....
O sa munciti aiurea asa cum am mncit fiecare dintre noi si cu celelalte telefoane care le-am avut.
La asta secretul e unul singur... mic... nevinovat ... dar foarte important..
Duceti-va la settings - conturi si sincronizare si dezactivati date fundal.
O sa vedeti ca se lumineaza tot telefonul dupa restart ... Merge superb si cu ram de 50 Mb.
PS ... ca totusi sa va simtiti minunat folosind acest telefon ....in plus fata de ce-am spus mai sus dezinstalati (daca aveti instalat) yahoo mess si yahoo mail ... exista alternative pentru aceste facilitati mult mai fiabile decat programele date de yahoo. Si ca sa simtiti ca zburati scoateti widgeturile de market si alte widgeturi care fac download in background.
Folositi setarea de la acounts de date fundal doar cat cu adevarat aveti nevoie apoi dezactivati-o la loc.
Veti avea o baterie super si un telefon cu o interfata foarte rapida si functionala.
Si tot ce-am spus este valabil cu noul room oficial samsung si fara nici-un fel de interventii.
O sa munciti aiurea asa cum am mncit fiecare dintre noi si cu celelalte telefoane care le-am avut.
O sa vedeti ca se lumineaza tot telefonul dupa restart ... Merge superb si cu ram de 50 Mb.
PS ... ca totusi sa va simtiti minunat folosind acest telefon ....in plus fata de ce-am spus mai sus dezinstalati (daca aveti instalat) yahoo mess si yahoo mail ... exista alternative pentru aceste facilitati mult mai fiabile decat programele date de yahoo. Si ca sa simtiti ca zburati scoateti widgeturile de market si alte widgeturi care fac download in background.
Folositi setarea de la acounts de date fundal doar cat cu adevarat aveti nevoie apoi dezactivati-o la loc.
Veti avea o baterie super si un telefon cu o interfata foarte rapida si functionala.
Si tot ce-am spus este valabil cu noul room oficial samsung si fara nici-un fel de interventii.
Art Director
6161 mesaje
din 25/08/2005
20 aprecieri
Android 2.2
Sunt ferm convins ca ai dreptate dar care mai e scopul device-ului asta daca il folosim doar ca un telefon normal?
Mi imi place faptul ca atunci cand primesc un email (indiferent de cont) ma anunta. Imi place si faptul ca atunci cand il scot di stand by pot vedea instant prognoza meteo si cursul valutar.
Imi place ca atunci cand primesc un sms sau un apel ele se stocheaza automat pe contul de google (o aplicatie separata). Imi place si mai mult ca pot salva un contact pe pc in contul google si in secunda urmatoare este disponibil si pe telefon.
De asta l-am luat. Sa ma bucur de tot ce poate...la maxim.
Mi imi place faptul ca atunci cand primesc un email (indiferent de cont) ma anunta. Imi place si faptul ca atunci cand il scot di stand by pot vedea instant prognoza meteo si cursul valutar.
Imi place ca atunci cand primesc un sms sau un apel ele se stocheaza automat pe contul de google (o aplicatie separata). Imi place si mai mult ca pot salva un contact pe pc in contul google si in secunda urmatoare este disponibil si pe telefon.
De asta l-am luat. Sa ma bucur de tot ce poate...la maxim.
MW Liker
89 mesaje
din 22/01/2010
15 decembrie 2010, 10:17:55
Cum scot widget-ul original de blocare de la samsung ca sa pun altul dupa market??
MW Addicted
809 mesaje
din 15/08/2009
Android 2.2Blus 14-12-2010 20:47:41
Nu va mai chinuiti degeaba cu tot felul de roomuri si interventii de tot felul....O sa munciti aiurea asa cum am mncit fiecare dintre noi si cu celelalte telefoane care le-am avut.
Sa revenim.Cand am luat telefonul gps-ul era inutilizabil aproape si acum se apropie de nota 9.Wi-fi slab si acum e mai puternic.Viteza telefonului e cu 50% mai mare cu softul de acum,cel original dupa 10 zile avea lag incredibil.Si pe mine m-a pacalit la inceput ca avea viteza mare si dupa 2 3 saptamani am inceput sa caut rom pt ca nu se mai putea.Eu unu acum daca nu as fi avut rom custom cu lag fix si kernel modificat as vinde sgs si as lua alt telefon.
Bateria...1% pe noapte acum.Il scot de la incarcat seara si dimineata il iau cu 99.As da sgs instantaneu,dar mai pun un jpu customizat de doc care sigur ma va duce pana apare ceva bun oficial si daca nu apare merg pe custom pana il dau.
Customul l-a salvat de la vanzare pana acum si sigur il mai salveaza daca nu o face oficialul.
MW Lurker
316 mesaje
din 02/01/2010
15 decembrie 2010, 16:43:29
Da voua va merge casca bluetooth cu playerul de muzica?
MW Liker
89 mesaje
din 22/01/2010
15 decembrie 2010, 18:06:54
Imi raspunde si mie cineva cum fac sa scot widget-ul ala de blocare?
Art Director
6161 mesaje
din 25/08/2005
20 aprecieri
Android 2.2
Eu nu inteleg la ce widget te referi...
Daca e un widget pe homescreen, tine degetul pe el si o sa apara un cos de gunoi in partea de jos a ecranului. Il tragi acolo.
Daca e un widget pe homescreen, tine degetul pe el si o sa apara un cos de gunoi in partea de jos a ecranului. Il tragi acolo.
Art Director
6161 mesaje
din 25/08/2005
20 aprecieri
Android 2.2lazi_xm 13-12-2010 17:09:27
salutare....am si eu o intrebare poate ma ajuta cineva:daca am un router wireless si prin acest router ma pot conecta cu laptopul pe reteaua locala de la firma si pe internet si ma pot conecta pe wi-fi pe net si cu sgs ..se poate sa vad si reteaua locala cu sgs ?
Cauta pe market ES File Explorer. Poti vedea calculatoarele din retea, poti transfera fisiere si le poti apela direct de pe telefon. Practic poti face streaming la un fisier media. E foarte ok si este free!
MW Liker
89 mesaje
din 22/01/2010
16 decembrie 2010, 07:20:10
Offf ecranul de deblocare....Sper ca am fost inteles acum
MW Addicted
809 mesaje
din 15/08/2009
Android 2.2
Acum da.Settings>Location and security >Change lock screen>deblochezi de 2 ori>None
MW Luver
146 mesaje
din 11/01/2010
16 decembrie 2010, 23:14:55
Blandu 16-12-2010 02:39:46
lazi_xm 13-12-2010 17:09:27
salutare....am si eu o intrebare poate ma ajuta cineva:daca am un router wireless si prin acest router ma pot conecta cu laptopul pe reteaua locala de la firma si pe internet si ma pot conecta pe wi-fi pe net si cu sgs ..se poate sa vad si reteaua locala cu sgs ?
Cauta pe market ES File Explorer. Poti vedea calculatoarele din retea, poti transfera fisiere si le poti apela direct de pe telefon. Practic poti face streaming la un fisier media. E foarte ok si este free!
Începător
35 mesaje
din 30/08/2010
17 decembrie 2010, 00:02:41
poate ma ajutati si pe mine cu o problema...cand conectez telefonu la pc si deschid kies nu se intampla nimc...daca deschid kiesu prima oara si dupaia bag cablu si selectez samsung kies imi apare un loading si dupaia imi scrie niste chestii in chineza si dispar..si cam atat...dupaia nu mai recunoaste telu.Ati avut si voi o problema de genu
nu am nevoie de kies dar daca apare vreun update macar stiu
nu am nevoie de kies dar daca apare vreun update macar stiu
Galaxy S
Art Director
6161 mesaje
din 25/08/2005
20 aprecieri
Android 2.2lazi_xm 16-12-2010 23:14:55
Asta cautaaaaam. mersi mult ! e excelent !Edi, in legatura cu keys...am avut nenumarate probleme.
Am reusit sa scap de ele in felul urmator: am conectat telefonul pe modul storage, am montat sd-urile, l-am deconectat si l-am reconectat pe modulul keys.
Daca nu vrea asa incearca sa pui si driverele usb pentru sistemul tau de operare. Le gasesti pe softpedia.
Faptul ca iti scrie ceva in chineza cred ca se trage de la faptul ca nu ai selectat corect limba cand l-ai instalat.
Inainte sa faci toate chestiile de mai sus, dezinstaleaza keys folosind utilitarul de pe site-ul samsung. E listat alaturi de instalerul keys pe pagina de download.
Nu uita sa dai cate un restart dupa fiecare instalare/dezinstalare (dupa ce cureti keys, dupa ce pui driverele usb
MW Lurker
316 mesaje
din 02/01/2010
17 decembrie 2010, 08:46:19
Nu mi-ati spus cum sa fac sa ascult muzica pe bluetoooth. Exista optiune in media pleyer dar nu functioneaza la casca mea. Exista vre-o optiune ceva sau vre-o aplicatie care sa trimita sunetul in casca bluetooth?
Înapoi la Samsung Galaxy S
Topicuri similare
›
Geopsi
acum 15 ani
4
832 vizualizări
cine e aici?
Hei! Pentru a putea interacționa cu comunitatea Mobilewave trebuie să ai un cont (care e gratuit) și să fii autentificat.