Samsung I9000 Galaxy S

62 676 vizualizări
1 238 răspunsuri
Geopsi
MW Addicted
6509 mesaje
din 30/06/2005
-1 aprecieri
09 septembrie 2010, 15:44:13
DSF 09-09-2010 15:33:12
@ionutz_joe2009 mersi de raspuns

Vreau sa-mi iau alt telefon.. ca m-am saturat de HTC Hero (si de HTC). Asa ca poate ma voi "risca" cu un Samsung Galaxy S.

Voi de unde ati luat telefonul?
Eu cred ca il achizitionez de la unul dintre magazinele de mai jos:
- germanos - 2099 RON
- emag - 2159 RON

L-am gasit pe alex-gsm.ro/alin-gsm.ro la 415 euro (1784 RON).. dar nu stiu, nu prea am incredere
Cred ca e foarte mare diferenta la cu sau fara abonament si merita sa incerci un abonament... Incearca si siteuri gen emag...
vrei sa faci bani jucadu-te pe net? http://www.anno1777.com/index.php?i=55612
Publicitate
Publicitate
boga_fl
Începător
19 mesaje
din 14/07/2009
09 septembrie 2010, 15:49:55
am si eu o intrebare sa-mi raspundeti va rog ca te repede puteti !

daca fac update la telefon (Samsung Galaxy S) raman fara garantie la el ? -> Luat de la orange romania ! :)
nikinik
Începător
10 mesaje
din 01/09/2010
09 septembrie 2010, 16:49:35
DSF 09-09-2010 15:33:12
@ionutz_joe2009 mersi de raspuns

Vreau sa-mi iau alt telefon.. ca m-am saturat de HTC Hero (si de HTC). Asa ca poate ma voi "risca" cu un Samsung Galaxy S.

Voi de unde ati luat telefonul?
Eu cred ca il achizitionez de la unul dintre magazinele de mai jos:
- germanos - 2099 RON
- emag - 2159 RON

L-am gasit pe alex-gsm.ro/alin-gsm.ro la 415 euro (1784 RON).. dar nu stiu, nu prea am incredere
mobiletrend, au punct de desfacere in auchan militari si in curand vor fi si in auch.titan. 1840. Cu garantie la ei.
ionutz_joe2009
MW Addicted
809 mesaje
din 15/08/2009
Android 2.1
09 septembrie 2010, 19:31:46
Al meu a fost luat de la Voda la ab de 13 euro.El a fost 300 euro si abonamentul include 800 min in retea ,125 afara si 500 mb trafic net lunar.Internetul a fost luat ca optiune separata.Imp e ca tot q dus 13 euro.Oferta nu stiu daca mai este valabila.
Tiby
MW Addicted
1445 mesaje
din 28/04/2006
5 aprecieri
09 septembrie 2010, 21:21:25
boga_fl 09-09-2010 15:49:55
am si eu o intrebare sa-mi raspundeti va rog ca te repede puteti !

daca fac update la telefon (Samsung Galaxy S) raman fara garantie la el ? -> Luat de la orange romania ! :)
Daca e vorba de un update oficial, nu cred ca pierzi garantia.
richilovedandy
Începător
4 mesaje
din 31/08/2010
10 septembrie 2010, 17:55:30
Imi poate da cineva un site de unde pot lua swype pe varianta romana? Am luat telefonu din alta tara si nu este limba romana! please help :)
DSF
zZz ツ
6923 mesaje
din 28/04/2005
288 aprecieri
10 septembrie 2010, 22:15:58
Mersi de raspunsuri.

Am avut ocazia sa butonez mai mult un Galaxy S (cateva ore bune, si acum il mai pana maine).
Din pacate lag-ul asta e super mega enervant. Si nu e vorba despre asta. Android e lent cand vine vorba de aplicatii. Credeam ca e procesorul praf la HTC Hero.
Exemple concrete:
- afisare aplicatii deschise (de ex cu Advanced Task Manager) : ma refer atunci cand le afiseaza prima oara, si nu din cache.
- deschidere aplicatii. chiar ma asteptam la un boost de la procesorul de 1Ghz. Insa se pare ca .. Android e lent. Nu mi se pare normal ca o simpla aplicatie sa se deschida in mult de 3-10 secunde (chiar si aplicatia Phone). Eu ma asteptam sa le deschida undeva 1 sec si sub.
- afisare ultimele aplicatii deschise (tasta home lung, uneori dureaza secunde bune)
- instalare aplicatii, telefonul devine instabil, nu il poti folosi fara a se agata .. se simte cand navighezi pe net, homescree, prin meniu, etc
- inserare widgeturi la rece: dureaza cateva secunde bune pana ce afiseaza lista, chiar daca nu ai o groaza de widgeturi.
- cand deschizi un anumit fisier si ai mai multe aplicatii ce stiu sa citeasca acel fisier.
- altele..

Mi se pare mie ca Android-ul sta foarte prost la capitolul asta. Nu stiu cum gestioneaza el.. sper sa se schimbe in viitor chestia asta ca nu mi se pare normal sa fie mai lent decat un WM cu procesor 200 Mhz non-qualcomm.

Nu stiu cum e cu Froyo, n-am testat, nu e telefonul meu si nu vreau sa ma bag prea tare in el.
Iar lag-fix nu se refera la deschiderea aplicatiilor..

Pacat, SGS are un hardware foarte bun si software enorm de prost optimizat. Atentie, optimizat, ca la capitolul retusari si chichitze este PESTE HTC Sense in opinia mea (control media, apel, conectivitate direct in lista de notificari, player cu equalizer care arata foarte bine, divx on the go (am pus avatar hd si merge super), smart dial, etc etc ).

Asa ca.. ramane sa mai vedem

Vrei si tu o semnatura asemanatoare? Vezi topicul de creare timeline telefoane mobile.
ionutz_joe2009
MW Addicted
809 mesaje
din 15/08/2009
10 septembrie 2010, 22:31:58 • actualizat 10 septembrie 2010, 23:06:08 (5 ori)
Da dsf are lag,dar eu unu tot android prefer pt ca win nu are aplicatii si mai ales jocuri deci nu am ce deschide.Win e tare limitat cand este vorba de aplicatii.Eu unu aleg android mai ales pt ca am scapat de problemele cunoscute de la win.Android tine si 6 luni fara hard reset si poate si mai mutl.Pai daca puneam si stergeam vreo 300 400 aplicatii la hd2 sigur crapa sistemul ,la android nu a crapat.Eu nu am dat hard reset pana acum(am facut hard reset doar cand am schimbat softul).Ce imi mai place la el este ca tine si 2 saptamani fara soft reset  :D .

La SGS problema cu lagul este recunoscuta de cei de la Samsung si sper sa rezolve cumva problema ca sa nu mai punem noi fix lag etc care tot nu fac treaba pe care trebuie sa o faca un soft bun.Mai asteapta putin inainte sa iei altceva,poate vine vreun soft bun care se elimine lagul complet.Ce pot spune eu e ca lagul s-a eliminat cam 50% cu lag fix si m5 fata de ce aveam eu pe el.Nu procesorul este slab(se vede la net,jocuri ca poate) ci softul care nu gestioneaza bine.Nu stiu daca te-ai uitat pe youtube la filmulete in care sunt facute teste cu jocuri intre galaxy si desire ,nexus etc.Pai celelalte merg sacadat pe cand galaxy nici nu le simte :)
DSF
zZz ツ
6923 mesaje
din 28/04/2005
288 aprecieri
10 septembrie 2010, 23:08:11
Da.. corect.
Dar nu mi se pare normal ca aplicatiile sa se deschida la fel de lent ca si pe HTC Hero (care are procesor petarda de la qualcomm la 528Mhz). Aplicatiile ma asteptam sa se deschida mai rapid.. chiar mult mai rapid. Mdea.. poate asta e sa rulezi aplicatiile intr-un JVM (Java Virtual Machine). Asta e :(.

PS: ionutz_joe2009, iti recomand Large Images Viewer (free pe Market). Aplicatia implicita pt poze REDUCE drastic calitatea pozelor (tks again Google & partners).

Vrei si tu o semnatura asemanatoare? Vezi topicul de creare timeline telefoane mobile.
ABM
MW Lurker
311 mesaje
din 15/01/2009
10 septembrie 2010, 23:16:03
richilovedandy 10-09-2010 17:55:30
Imi poate da cineva un site de unde pot lua swype pe varianta romana? Am luat telefonu din alta tara si nu este limba romana! please help :)
deocamdata am gasit doar asta http://www.mobbi.ro/2010/08/swype-qvga-cu-dictionar-in-romana/

Si pentru ca ma intereseaza si pe mine problema o sa incerc sa compiles o varianta care sa includa si lb. romana...dar sunt inca la inceput cu Androidul si poate mai dureaza un pic
:wallbesh:
ionutz_joe2009
MW Addicted
809 mesaje
din 15/08/2009
11 septembrie 2010, 00:31:42 • actualizat 11 septembrie 2010, 00:43:17 (2 ori)
Eu dupa resoftare cu m5 am primit swype si in ro si la fisierul cu phone am m5 in coada,la fisierul cu modem am m3 in coada, la fisierul cu csc am m1 in coada.

Se poate sa mearga asa.Nu in CSC se gasesc update-urile pt limbi?Se poate sa mearga si o combinatie cu PDA(versiune dorita) PHONE (versiune dorita) si CSC care sa contina Europa.Nu stiu sigur daca merge ,este doar o presupunere,mai intai cititi bine pe xda ca sa nu stricati telefonul.
ABM
MW Lurker
311 mesaje
din 15/01/2009
11 septembrie 2010, 11:48:55
ionutz_joe2009 11-09-2010 00:31:42
Eu dupa resoftare cu m5 am primit swype si in ro si la fisierul cu phone am m5 in coada,la fisierul cu modem am m3 in coada, la fisierul cu csc am m1 in coada.

Se poate sa mearga asa.Nu in CSC se gasesc update-urile pt limbi?Se poate sa mearga si o combinatie cu PDA(versiune dorita) PHONE (versiune dorita) si CSC care sa contina Europa.Nu stiu sigur daca merge ,este doar o presupunere,mai intai cititi bine pe xda ca sa nu stricati telefonul.
Din nefericire setarea regionala a interfetei (Romania) nu se plica implicit si dictionarului SWYPE. Setarile dictionarului se afla in aplicatia SWYPE si, ca un facut, firmwareurile ce au interfata in limba romana nu au si dictionar Roman in Swype (si am incerca destule firmwareuri incercand tocmai sa gesesc combinatia potrivita, dar, pana la urma va trebui sa extrag dictionarul dintr-unul bun si sa-l pun intr-o aplicatie care sa se poata instala separat...dar mai dureaza un pica pana invat cate ceva)

Cat despre lag: e dat de managementul defectuos al sistemului de ficsiere RFS, proprietar Samsung (si din aceasta cauza performanta are de suferit mult, si procesorul nu are nici o vina la treaba aceasta :-(). Sa speram ca va fi corectat in varianta finala de Froyo, deja in versiunea JPC lag-ul a scazut foarte mult (fara lagfix) dar la multe alicatii instalate incepe sa-si arate coltii.
auritu
Începător
35 mesaje
din 11/12/2009
10% warn
12 septembrie 2010, 01:26:25 • actualizat 12 septembrie 2010, 01:28:52 (1 ori)
Cu softul original am luat 950 de puncte in Quadrant....

Deci l-am instalat ruleaza anumite teste si niste videouri ... chestii demo cu fps si chestii .... alea sunt frame-uri/s si eu am luat 881
peste mine e Moto Droid X si mai sus este Nexus One 2.2+
iar sub mine este Samsung Galaxy S ...
Poate se refera unu standard fara numite chestii bagate ... ca tot galaxy s am si eu ...
Dar la mine e
sdk version: 2.1-update1
id: Eclair
OS name: Linux
os version: 2.6.29 cred ca sunt versiunile standard

dar nu inteleg ???
Cup
Name: ARMv7 Processor rev2 (v7l) noi nu aveam ARM8??
Current freq: 800 (sa inteleg ca din fabrica e la 800 iar cu un overclocking duce in 900 ? ca imi e ca la 1ghz sa nu se incinga ca toti dracii ....

PS: a reusit careva sa faca fifa 10 sa mearga? deoarece il downloadez de pe 4share.com si dupa instalare cand il rulez cere sa downloadeze anumite chestii separat ca si la nova si la sandstorm toate bune si frumoase dar nu trece de 5/100 nu ajunge macar la 100/100
Lia
Mad_max_f_z_m
MW Luver
130 mesaje
din 05/05/2005
12 septembrie 2010, 01:29:36 • actualizat 12 septembrie 2010, 01:34:59 (1 ori)
Salut! FOARTE MARE ATENTIE PENTRU NOII VENITI CARE NU AU MAI FAUT UPDATE DE FIRMWARE, ca sa nu patiti ca mine: Pentru rescrierea softului, trebuie sa aveti un program care se chiama Odin 3. Ideea e ca sunt 2 astfel de programe, insa celalat, cu acelasi nume, este one click downloader, care e facut sa readuca samsuungurile captivate la setarile de baza de at&t. treaba naspa e ca daca o sa dati search pe google "odin3" primul rezultat aparut e chiar ala care va distruge telefonul iremediabil, asa cum am patit eu astazi. Odinul corect trebuie sa aibe fielduri unde se alege versiunea de rom, csc-ul, etc, cea gresita o recunoasteti pentru ca are doar 2 butoane: master reset si start. Eu mi-am luat tepa asta, (si am vazut ca si multi altii, si romani si straini, pentru ca nu toate tutorialele de pe xda au poze la fiecare pas, sau lunk-uri exacte la fiecare pas, spre programul care trebuie dowloadat. Acum ca v-am avertizat, poate stie cineva ce sfat sa-mi dea si mie, ca toata ziua am rasfoit xda-ul si cam toata lumea scria ca in situatia asta, trebuie schimbata placa de baza, sau recris flashu in alta metode decat cu odin(ala bunu) Acum el buteaza intr-una logou de la at&t, nu mai raspunde la nici o combinatie de taste, si nu mai intra nicicum nici in bootmode nici in download mode. Cu usb-u in el calculatoru nu-l vede, nici nu face zgomotul specific conectarii unui device pe usb si nici nu se aprinde. decat dupa ce edeconectat usb-u. Tot ce mai poate telu sa faca e asta: http://www.youtube.com/watch?v=g8AIvalzBvY. pe xda nu prea stie nimeni sa-i de de cap, ceea ce ma face sa cred ca l-am cam "brickuit". Ar trebui sa fie o metoda HARD WAY care sa-i poata rescrie flaschu cu un soft de galaxy s normal.
scuze de exprimarea greoaie, si de cum am scris, darnu am gasit editul, si sunt rupt de oboseala si de nervi. :wallbesh:

Note: Posts were merged
Publicitate
Publicitate
JokerBoy
MW Addicted
4952 mesaje
din 21/07/2005
22 aprecieri
12 septembrie 2010, 07:54:58
JTAG?
Înapoi la Samsung Galaxy S
Topicuri similare
distinctflow
acum 13 ani
18
3 746 vizualizări
Problema Samsung Galaxy I9000 în Samsung Galaxy S  
Deschis de kta212323 ⋅ acum 15 ani 1 2
piticot20
acum 15 ani
0
577 vizualizări
Preluare apeluri Samsung Galaxy S I9000 în Samsung  
Deschis de piticot20 ⋅ acum 15 ani
Blandu
acum 15 ani
1
1 067 vizualizări
problema samsung i9000 galaxy s în Samsung Galaxy S  
Deschis de diskem ⋅ acum 15 ani
Geopsi
acum 15 ani
4
832 vizualizări
chester
acum 16 ani
1
1 997 vizualizări
Samsung Galaxy S i9000 în Trash  
Deschis de flomec ⋅ acum 16 ani
cine e aici?
Subiectul a fost creat la .
Hei! Pentru a putea interacționa cu comunitatea Mobilewave trebuie să ai un cont (care e gratuit) și să fii autentificat.
fortnite map
mowned logo
Inițiator acum 16 ani
chester
MW Addicted
Ultimul acum 11 ani
simplu_m
MW Veteran
Cauta in topic
Unelte topic
Dacă vă place acest articol trimiteți mai departe!
  • Arăta mai bine înainte.. 28% ⋅ 39
  • E frumos dar nu prea 23% ⋅ 32
  • Laser frate! 48% ⋅ 66
Au votat 137 utilizatori
^
Mobilewave.ro logo
MobileWave.ro 2005-2014
© MW v1.0a PhoeniX
0.032⋅4⋅6
Portalul tău de telefoane mobile!