iar aveti 'febra' moderatorilor? eu nici nu stiu cine e moder aici si nici nu ma intereseaza.
Total de acord cu tine cu toate ca am cont aici de cand sa facut saitu asta,nu mam certat cu nimeni si nici nu am avut treaba cu cineva.asa ca long live mw!si sper sa aleaga oameni capabili
daca dsf mai vrea sa mai deie cateva posturi de moderatori e treba lui nu a voastre ca e proprietarul siteului eu propun sa se inchida acest topic deocamdata moderatorii eu zic ca si-au facut treaba
si eu votez..PENTRU
[img]http://mobilewave.ro/forum/thumbs/photos/535_375.gif[/img]SCRIS DE PE MARTE
Da, da, si-au facut treaba... sau au facut treaba altora? Cand intri in forum 2 min, dai un warn si fugi, si mai ai si blocate primirea mesajelor, numai moderator nu te numesti. Ca moderator trebuie sa fii rational, sa vezi postarea din forum in context, daca este vorba de o discutie, nu strict legat de acea postare, ca daca am judeca asa, jumtate din postarile de aici sunt off-topic. Radem , glumim, dar mai degraba v-as propune sa infiintati o scoala a moderatorilor, sa-si insuseasca arta comunicarii in relatiile interpersonale.
Asta datorita faptului ca MISHULICA nu este o persoana reala! Incearca tu sa trimiti mesaje mult si bine la adresa lui; Vezi ce spune, poate te combini!
Bai fratilor, mai intru si eu pe forumuri de afara si sa mor daca vad asa ceva pe-acolo, la noi e razboi total. modoran ar fi intr-adevar un moderator bun, e o persoana calma si impartiala. In niciun caz nu l-as pune pe klax care a demonstrat o agresivitate inexplicabila in anumite situatii...nu poti pune lupul paznic la oi!
Exact, Klax, considera raspunsul tau un test pe care l-ai pierdut pentru a deveni moderator. In loc sa explici utilizatorului situatia cu Mishulica, de parca nu as fi stiut ca warn mi-a dat terminator, ai preferat sa faci misto. Cum se spune? Ca ai muscat-o? Pot sa-l propun pe whiteboy?? Obiectii? Comentarii?
13 octombrie 2009, 09:01:37 • actualizat 13 octombrie 2009, 09:01:54 (1 ori)
De ce nu te propui pe tine, mister171+? Esti un tip cult, student la Drept, te implici in activitatea de pe forum, stii sa te bagi pe sub pielea omului ca atunci cand ai venit la mine si spuneai ca whiteboy este un incult, ca drept dovada acum il vrajesti pe Klax.. Esti toata ziua aici si ai o gramada de idei bune. Nu scrie nicaieri in topic ca nu ai voie sa te autopropui. Te-as propune eu, insa ar insemna sa imi bat joc de lume! Uite, tocmai mi-a venit ideea sa ma autopropun. Este momentul sa se faca acea curatenie de toamna pe mobilewave, vreau sa fac parte din echipa! Ta-na!
ca si pe restul forum`ului - numai discutii offtopic , atacuri la persoana , "super-useri" si lista poate continua.
va vad numai cum va plangeti ca pleaca useri buni , ca acest forum nu mai este ce a fost , etc - acuzati in colo` si in colo` ca ala e de vina ca celalalt insa nu vedeti / nu vreti sa vedeti ca voi (useri) conturati acest forum si totodata voi il si distrugeti .
exact ca si in cazul pamantului ne plangem ca stratul de ozon e praf , incalzirea globala , etc - dar ore cine l-a distrus ?
................................. ABSENT NEMOTIVAT !!! Adevarul se afla dincolo de noi ...
Cookie-urile ne ajută să îmbunătățim experiența dvs pe MobileWave. Utilizând acest site vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor.
Pentru mai multe detalii click aici.
Pentru detalii legate de procesarea datelor cu caracter personal (GDPR) vedeti regulametul site & forum.