Eu consider ca nu problema moderatorilor este importanta, ci problema calitatii acestui forum (foarte bine Ovidiu, ai pus punctul pe "i"). De ceva timp, Mobilewave este pe o ruta descendenta, din punctul meu de vedere. Probabil ca eu am o parere mult prea subiectiva fiindca m-am distantat foarte mult de acest domeniu...iar Mobilewave nu imi mai starneste nici un interes (mai intru din cand in cand din obisnuinta, in rest...), dar se pare ca mai sunt si altii care imi confirma ceea ce credeam.
In ultima vreme (cred ca in ultimii 2 ani) nu mai exista acel "flux" de topicuri utile, care era pline cu posturi si pline cu oameni care te ajutau atunci cand aveai nevoie. Tin minte ca acum vreo 3-4 ani cand puneam o intrebare, imi raspundeau vreo 10 persoane ...si nu stiam ce raspuns sa aleg. Acum, topicurile sunt pustii, iar majoritatea se axeaza sa posteze in topicurile din "Free zone" (interesant este faptul ca acestea starnesc mai mult interes).
Eu consider ca acest forum trebuie sa se extinda/dezvolte/diversifice, pentru ca altfel nu o sa aiba un viitor prea bun. Mobilewave are un potential bun si ar putea sa devina un "miniSoftpedia", asta daca DSF ar avea timp sa se ocupe de el.
Este suficient sa priviti statisticile si sa vedeti
"
Top 10 forums by posts"
1. Free zone
89,7552. Discutii telefoane mobile
27,423.................
"
Top 10 forums by topics"
1. Free zone 311
2. PocketPC 229
...........................
Forum IT&C?!