DSF 11-12-2013 13:33:45
Ideea e alta, am de gand sa relansez MW cat mai curand (sper sa fie gata pana max in februarie). Si de aia vreau sa-mi fac o lista cu posibili noi moderatori.
Si ca sa va faceti o idee cam cum va arata noul MW:

Din nou, inca se lucreaza la proiect. Mai e destul de mult de lucru.
Parerea mea sa nu-l faci PREA comercial, prea shinny. Noile siteuri au o grafica de imi vine sa-mi dau palme...
Plus ca prea pare copie dupa anumite forumuri cu iconitele alea mari la inceput if you know what i mean. Mi-a placut MW ca era unic ca aspect. Mi-a placut cand ai bagat alea cu alegerea culorii de fundal pentru pc , etc... etc... etc.... dar sincer ma uit la printscreenul ala si ... zici ca e unsite pentru copii mici. Mai lipsea un Pluto si Mickey Mouse. Nu ma intelege gresit, nu iti critic munca depusa, totusi noua interfata seamana f mult cu sharemobile, iar designul e.... well...lasa de dorit. Deasemenea reclamele cat sunt acum sunt ok, numai cand vezi datamai patratul ala in dreapta iti vine sa o iei la fuga.
O idee buna ar fi o rearanjare a topicurilor. O cascadare drop-down undeva pe stanga sub reclame sau ...undeva...ar fi benefica.
>> Site Principal
> PC
+opera
+firefox
-config
-bugs
> Mobile
+WM
+IOS
+Android
> Tablete
> etc...
Hmm, cam atat. La multi ani

Daca tot o sa pastrezi interfata aia fa mai mic fontul, e OMG de mare...
PS: ce-ar fi o optiune de selectare a LATIMII SITEULUI? Ok, nu vreau sa fur frumusetea culorii din background DAR....ma uit asa pe un wide de 24" siteul in sine e doar o coloana in mijloc... si o palma libera in stanga si o plama libera in drepta. Si sincer nu stiu cine mai are pe acasa 4:3 uri... E o gramada de spatiu nefolosit. Nu trebuie umplut tot dar, macar sa fie mai mult site decat background pe pagina...
ascary 11-12-2013 13:20:21
Mobilewave a fost un deschizator de drumuri si isi are locul lui binemeritat in
istoria forumurilor tehnologice din Romania.
exista asa ceva?

Insa Ascary are dreptate. Contentul trebuie diversificat. Stiu ca e mandria ta sa fie in mare parte un forum it/mobile... dar, azi au aparut cum a amintit Ascary o puzderie de te miri ce siteuri (majoritatea cu articole copy-paste sau de amatori cel mult - dar totusi indexate de google). Vezi softpedia cate off-topicuri are...

Ar trebui sa aduci ceva nou la content...nu as putea sa sugerez acum ce anume...dar ceva ce altii nu au.
Chiar ma ingrozesc cand ajung pe vreun amarat de blog/site de 2lei si citesc un review de 3 lei... si mai au si 100+ comentarii. S-a prostit si netul asta. Se pare ca astia care nu au luat bacul in ultimii ani prefera chestiile astea mai...din popor