? Problema Samsung Omnia
30 809 vizualizări
851 răspunsuri
Linkuri topic "Problema Samsung Omnia"
Folosiți aceste formate când vreți să faceți o referire înspre acest topic de pe forum. Click pe un câmp și copiați textul în clipboard.
Topic Link (funcționabil doar în interoriul sitului MobileWave, recomandat în caz de uz intern)
BBCode (URL pentru alte forumuri)
Începător
26 mesaje
din 27/07/2009
06 februarie 2011, 15:10:19
posibil ca telefonul tau sa fie o replica,ai cumparat telefonul din magazin?esti sigur ca este original
?
? Începător
4 mesaje
din 04/02/2011
07 februarie 2011, 11:28:05 • actualizat 07 februarie 2011, 11:30:10 (3 ori)
Scuze ca n-am mai raspuns, dar am fost ocupat cu altceva.
@ idm_luci: Mersi ca mi-ai spus de link, am incercat si dupa ce am instalat si driverele din arhiva Samsung Modem XP, dar situatia ramane neschimbata. Tind sa cred ca in cel mai bun caz cablul USB e de vina, sau in cel mai rau caz are telefonul o defectiune, si din cautarile pe google am vazut ca au mai fost persoane in situatia mea care numai cu o vizita la service au rezolvat-o.
@ vlahdacoroman: Telefonul e sigur original, i-am verificat IMEI-ul pe numberingplans.com, plus ca i-am instalat deja iGo8, Resco File explorer, am intrat cu Resco Registry viewer in registrii.
Daca nu e problema din cauza cablului USB, atunci ma vad nevoit sa-l dau, pentru ca nu vreau sa mai bag bani in el.
@ idm_luci: Mersi ca mi-ai spus de link, am incercat si dupa ce am instalat si driverele din arhiva Samsung Modem XP, dar situatia ramane neschimbata. Tind sa cred ca in cel mai bun caz cablul USB e de vina, sau in cel mai rau caz are telefonul o defectiune, si din cautarile pe google am vazut ca au mai fost persoane in situatia mea care numai cu o vizita la service au rezolvat-o.
@ vlahdacoroman: Telefonul e sigur original, i-am verificat IMEI-ul pe numberingplans.com, plus ca i-am instalat deja iGo8, Resco File explorer, am intrat cu Resco Registry viewer in registrii.
Daca nu e problema din cauza cablului USB, atunci ma vad nevoit sa-l dau, pentru ca nu vreau sa mai bag bani in el.
MW Lurker
349 mesaje
din 26/11/2009
07 februarie 2011, 11:47:13
pai cand il conectezi la calc nu se intampla absolut nimic ? nici in calculator nici in telefon ? Probabil e cablul defect , incearca cu alt cablu si daca nici asa nu merge incearca cu un calculator fresh pe care nu s-a mai incercat nimic cu un omnia.
http://www.4shared.com/dir/4qrP55yB/Omnia.html
http://reparatii-laptop-arad.uv.ro/
Începător
4 mesaje
din 04/02/2011
07 februarie 2011, 12:30:00 • actualizat 07 februarie 2011, 12:30:19 (1 ori)
Cand il conectez la PC se aude la telefon sunetul ca am conectat cablul USB, dar in rest nimic. O sa incerc la un service alt cablu USB, ca sa nu dau degeaba comanda pentru unul nou daca nu e cablul de vina.
Am uitat sa mentionez ca atunci cand am luat telefonul partea interioara a conectorului pentru incarcator/cablu USB(cea cu contacte) se misca stanga-dreapta, si partea exterioara metalica era largita, asa ca mi-au schimbat baietii la service mufa cu alta noua.
Am uitat sa mentionez ca atunci cand am luat telefonul partea interioara a conectorului pentru incarcator/cablu USB(cea cu contacte) se misca stanga-dreapta, si partea exterioara metalica era largita, asa ca mi-au schimbat baietii la service mufa cu alta noua.
MW Lurker
233 mesaje
din 12/08/2009
07 februarie 2011, 13:27:20
salut. am o problema. ma conectez prin wi-fi , imi arata ca e conectat dar cand accesez internetul imi spune sa verific conexiunile (cu toate ca imi apere ca e conectat prin wi-fi)
(
solutii? multumesc
(solutii? multumesc
MW Luver
151 mesaje
din 04/01/2009
07 februarie 2011, 17:29:22
Settings_Connections_Wi-FI_intri in Configure Wireless Network si la "Connects to:" alegi "The Internet".
Începător
27 mesaje
din 05/02/2011
17 februarie 2011, 11:27:31
ajutor si sfat daca se poate!!am doua cartele pe vodafone una numai pt net (conectare cu modem ) si una cu minute pe care mi-a activat netul cel cu 3.99 euro si 250 mega)bun!Cu aceea cu minute si net ma pot conecta sa dau la pc net prin internet sharing dar viteza mica (asa sunt conectat acum)de pe aceea dedicata pt modem nu ma pot conecta in nici un mod nici macar pe telefon.a avut inainte un nokia n79 cu care ma putea conecta cu cartela dedicata pt modem dar acum cu omnia deloc sfaturi
MW Luver
130 mesaje
din 17/07/2009
22 martie 2011, 22:08:49
@maja_ro, fiind concitadini, poti te rog sa-mi spui te rog unde as gasi un touch pentru al meu Omnia i900 si unde as putea sa-l schimb - si cam la ce costuri? Dupa 2 ani, am si eu problema decalarii touch-ului la literele "o" si "p". Din pacate nu sunt atat de indemanatic sa-l schimb eu.
CleanUP Crew
2448 mesaje
din 10/03/2006
195 aprecieri
22 martie 2011, 22:29:07
incearca sa faci o recalibrare a ecranului daca nu iti face si alte probleme... Start > Settings > System > Screen > click pe Align Screen si urmezi instructiunile...
in caz ca intr-adevar iti trebuie un touch nou, gasesti unu la GSMNet.ro, e 34lei(?!) si parca am citit ca au mai fost persoane care au cumparat de aici si nu au mai avut probleme...
Edited by Mishulica at 27-03-2011, 23:43
in caz ca intr-adevar iti trebuie un touch nou, gasesti unu la GSMNet.ro, e 34lei(?!) si parca am citit ca au mai fost persoane care au cumparat de aici si nu au mai avut probleme...
Edited by Mishulica at 27-03-2011, 23:43
Începător
29 mesaje
din 29/12/2009
1 aprecieri
27 martie 2011, 13:59:16
Salutare, am si eu o problema. Imi apare pe ecran o erroare in care imi spune ca "storage memeory is critical low.. If the storage memory is not increased, other progrs not be able to start....." Mentionez ca memoria nu este ocupata nici macar 20%. cum pot remedia problema? bye
CleanUP Crew
2448 mesaje
din 10/03/2006
195 aprecieri
27 martie 2011, 18:15:01
pai nu se refera la memoria de 8 sau 16GB, ci la cealalta, mai mica... dezinstaleaza din programe si jocuri(in special cele care ocupa mai mult spatiu) si instaleaza-le din nou in cei 8/16GB...
Exista Device memory - care are vreo 100mb(mai mult sau mai putin) disponibili pt tine, si la asta se refera mesajul de eroare; SI My Storage - care are 8 sau 16GB in functie de modelul tau...
la astea se poate adauga si Storage Card...
Exista Device memory - care are vreo 100mb(mai mult sau mai putin) disponibili pt tine, si la asta se refera mesajul de eroare; SI My Storage - care are 8 sau 16GB in functie de modelul tau...
la astea se poate adauga si Storage Card...
Începător
29 mesaje
din 29/12/2009
1 aprecieri
27 martie 2011, 18:36:08
ok mersi.am vazut pana la urma. am sa sterg tot ce am pus acolo.salut
MW Veteran
566 mesaje
din 24/02/2009
27 martie 2011, 20:39:15 • actualizat 27 martie 2011, 21:58:32 (5 ori)
r3mus
- abia acum am vazut mesajul tau, intru mai rar
- aici ⤡ a postat stef detalii despre un touch bun...cumpara-l si ti-l schimb eu, gratis
canabiss85
- iti recomand i900_wm6.5_DXIA5_stef_21689_normal care e cea mai buna versiune din cate am incercat
Yustin
- pentru igo si ce mai vrei da click pe ce vezi mai jos, se cheama semnatura
- abia acum am vazut mesajul tau, intru mai rar
- aici ⤡ a postat stef detalii despre un touch bun...cumpara-l si ti-l schimb eu, gratis
canabiss85
- iti recomand i900_wm6.5_DXIA5_stef_21689_normal care e cea mai buna versiune din cate am incercat
Yustin
- pentru igo si ce mai vrei da click pe ce vezi mai jos, se cheama semnatura
[IMG]http://img686.imageshack.us/img686/9238/descarca4.gif[/IMG] [IMG]http://img545.imageshack.us/img545/4674/igoclasic.gif[/IMG] [IMG]http://img87.imageshack.us/img87/3032/atentie.gif[/IMG] [IMG]http://img543.imageshack.us/img543/5250/igoprimo.gif[/IMG]
pass: havefun
[IMG]http://img5.imageshack.us/img5/2707/omnia3.gif[/IMG]
pass: havefun
[IMG]http://img5.imageshack.us/img5/2707/omnia3.gif[/IMG]
MW Luver
130 mesaje
din 17/07/2009
27 martie 2011, 22:05:31
Multumesc maja_ro. Ne auzim pe privat dupa ce cumpar touch-ul.
MW Luver
124 mesaje
din 19/12/2008
03 aprilie 2011, 08:06:34
Salutare,
Dupa 3 ani si jumatate de functionare, omnia-ul meu nu mai accepta sa instalez mai mult de 4-5 aplicatii pe el, si asta dintr-o data.
Adica reactioneaza prin blocare, si sta asa mult timp, sau merge extraordinar de incet, incalzindu-se foarte mult in acelasi timp.
Simptomele astea nu le-a mai avut pana acum.
Nu prea mai stiu ce sa-i fac, deoarece am incercat cam toate optiunile, parerea mea
(resoftat de mai multe ori cu rom-uri diferite, formatare totatla a tuturor memoriilor).
Acum il folosesc cat pot de chel, fiindca asa e singura modalitate in care functioneaza.
In speranta ca se gaseste o solutie, astept o idee de la voi.
Multumesc anticipat.
Dupa 3 ani si jumatate de functionare, omnia-ul meu nu mai accepta sa instalez mai mult de 4-5 aplicatii pe el, si asta dintr-o data.
Adica reactioneaza prin blocare, si sta asa mult timp, sau merge extraordinar de incet, incalzindu-se foarte mult in acelasi timp.
Simptomele astea nu le-a mai avut pana acum.
Nu prea mai stiu ce sa-i fac, deoarece am incercat cam toate optiunile, parerea mea

(resoftat de mai multe ori cu rom-uri diferite, formatare totatla a tuturor memoriilor).
Acum il folosesc cat pot de chel, fiindca asa e singura modalitate in care functioneaza.
In speranta ca se gaseste o solutie, astept o idee de la voi.
Multumesc anticipat.
Înapoi la Samsung Omnia
Topicuri similare
cine e aici?
Hei! Pentru a putea interacționa cu comunitatea Mobilewave trebuie să ai un cont (care e gratuit) și să fii autentificat.