27 ianuarie 2009, 23:03:56 • actualizat 27 ianuarie 2009, 23:04:41 (1 ori)
Am vazut pe site-ul Gameloft ca a aparut Ferrari GT: Evolution HD, care, daca dati la availability scrie ca e compatibil si cu Omnia. Deci au inceput baietii sa faca si pentru Omnia. Am vazut ca si la Prince of Persia HD e versiune pentru Omnia. La celelalte mai vechi probabil s-au gandit ca sunt prea vechi sa se mai ocupe sa faca versiuni si pentru Omnia... de aia nu sunt compatibile... Intrebarea e: cine se apuca de cumparaturi? http://www.gameloft.com/mobile-games/ferrari-gt-hd/
l-am pus eu pe topicul de jocuri ppc. ia-l si vezi
Usually I should post my phone name, PC config here... but IT'S NOT ABOUT THE HARDWARE ANYMORE. May you live in interesting times! TIME is the greatest gift of all. "Waste" your time wisely.Don't waste your time with someone who doesn't have it to spend it with you
27 ianuarie 2009, 23:52:20 • actualizat 28 ianuarie 2009, 19:13:14 (2 ori)
steff uite zuma deluxe dak ejti interesat link zuma si ala cu ferrari incearca aici link ferrari mai am cateva jocuri dar vreau sa le testez apoi le pun
@Cint: il vazusem acolo, dar nu merge decat 3/4. Nici macar nu vireaza stanga/dreapta. La Asphalt macar mergea ok jocul, desi nu fullscreen.
@sebytzzza: ferrari ala e versiunea java, care e execrabila, dupa parerea mea... si oricum nu merge linkul... zice adresa gresita. Cat despre Zuma, l-am bagat, e ok.
28 ianuarie 2009, 19:14:48 • actualizat 28 ianuarie 2009, 19:15:10 (1 ori)
am pus ferrari inapoi si am testat si merge din nou da intr-adevar e java si e 3/4 dar la mine se misca bine la directii si la alte alea apropo daca vrea cineva Monopoly sa ma anunte
Cookie-urile ne ajută să îmbunătățim experiența dvs pe MobileWave. Utilizând acest site vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor.
Pentru mai multe detalii click aici.
Pentru detalii legate de procesarea datelor cu caracter personal (GDPR) vedeti regulametul site & forum.