Tu crezi ca daca nu mergea linkul mai postam doar ca sa ma aflu in treaba? Mie imi merge chiar si acum... l-am descarcat de acolo si l-am pus chiar aici: http://www.fileshare.ro/993336049.205
da a zis cineva ca te-ai bagat si tu in seama am zis ce am patit eu,..dar poate nu pot de la munca sa descarc,..nu eram acasa atunci si nici nu am mai incercat cand am ajuns acasa,...posibil sa mearga...nu cred ca e cazul sa iei foc asa ,..vad ca deja a inceput sa se plictiseasca lumea in a ajuta si a da explicatii chiar daca nu s-a mai zis in urma!!! parca forumul era sa impartasim pareri despre ce mai descoperim la tel, negativ sau pozitiv...si daca nu merge un link inseamna capat de tara!!! ...eu zic sa fim mai flexibili totusi
Grafica, intr-adevar e mai naspa... la masini, ca asa peisajele sunt ok, dar se misca mult mai bine masina, si mai in viteza.... mie imi place... chiar joc mai mult decat la Asphalt.
18 martie 2009, 16:59:14 • actualizat 18 martie 2009, 18:30:13 (1 ori)
unOHM 18-03-2009 15:54:48
multumesc mult, RESPECT tuturor care ajuta
Inca ceva , am avut instalat DICES.cab instalat , i-am dat remove programs, dar el totusi apare in programs, dc? el vreau sa-l sterg definitiv, sa dispara si de acolo
18 martie 2009, 17:44:17 • actualizat 18 martie 2009, 20:28:31 (2 ori)
cu file explorer te duci in windows/start menu/programs daca zici ca apare in programs sau daca apare in games intri si in games tii lung apasat pe dices si o sa iti apara meniul apoi dai delete...succes..
Va Salut.. Sunt nou pe aici.. Daca va rog sa imi aratati cum sa fac ..(pas cu pas) sa mearga Teeter pe Samsung Omnia (nu prea ma pricep nu il am de mai mult de o saptamana).Daca se poate si un link de unde sa il iau .. . Va Multumesc
Va Salut.. Sunt nou pe aici.. Daca va rog sa imi aratati cum sa fac ..(pas cu pas) sa mearga Teeter pe Samsung Omnia (nu prea ma pricep nu il am de mai mult de o saptamana).Daca se poate si un link de unde sa il iau .. . Va Multumesc
incearca sa mergi la 1 pagina dak nu este la a 2 si tot asa pana gasesti...cu un search gasesti sau dak ejti mai atent scuze de raspuns dar sunt multi lenesi ca tine pe acest forum gasesti cam abs tot despre omnia
Cookie-urile ne ajută să îmbunătățim experiența dvs pe MobileWave. Utilizând acest site vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor.
Pentru mai multe detalii click aici.
Pentru detalii legate de procesarea datelor cu caracter personal (GDPR) vedeti regulametul site & forum.