05 ianuarie 2009, 21:12:24 • actualizat 05 ianuarie 2009, 21:13:02 (1 ori)
Mda, si eu as vrea, chiar foarte mult! Omnia dispune de tehnica respectiva , dar carnatii de producatori fac doar pentru aifoane, sau ce era acolo... nu inteleg ce e asa greu sa faca si pentru rezolutia lui Omnia.
Steff Nu se da asa mare atentie lui Omnia.Oricum si Iphone este tare voi pune mana cat de curand pe unul ca nu mai pot. Jocurile dupa Spb am instalat acum merg toate si full dar crack-uri nu stiu
sal 02 jan 2010 16:58, xpload2004 dak se termina bat si il inchid se blocheaza la loc?(asta dupa decodare) ast rasp multumesc
14 ianuarie 2009, 07:02:10 • actualizat 14 ianuarie 2009, 08:02:12 (7 ori)
Zombie Infection A game full of “jump with fear" moments: You will NEVER rest throughout the 3 hours of gameplay; - 36 intense missions in 5 different locations for hours of fun and fright; - Play with 3 different characters, each with their own specialties; - Intense stealth action: Use lights & shadows to avoid or attract & kill zombies allergic to light; - Play with the environment: Break through walls, burn trees in your way, etc.; - New semi-automatic shooting system: For a more precise shooting experience.
Cookie-urile ne ajută să îmbunătățim experiența dvs pe MobileWave. Utilizând acest site vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor.
Pentru mai multe detalii click aici.
Pentru detalii legate de procesarea datelor cu caracter personal (GDPR) vedeti regulametul site & forum.