luci: man, crede-ma ca nu sunt la prima incercare de instalare. am instlat,pana acum, de mai multe ori diverse rom-uri de ale lui Steff(multumesc celor care m-au indrumat in incercaile mele).
am instalat samsung modem driver din pagina lui OCK, am dezinstalat firewall(nu si antivirusul) am conectat tel la pc, l-am stins, reaprins, START,am asteptat, JOB DONE, am deconectat telu care, la final, s-a restartat, si-a instalat samsung 3G si gata.. Incerc acum o data cu antivirusul off..
Aplicatii Samsung Omnia
184 434 vizualizări
4 043 răspunsuri
Linkuri topic "Aplicatii Samsung Omnia"
Folosiți aceste formate când vreți să faceți o referire înspre acest topic de pe forum. Click pe un câmp și copiați textul în clipboard.
Topic Link (funcționabil doar în interoriul sitului MobileWave, recomandat în caz de uz intern)
BBCode (URL pentru alte forumuri)
MW Liker
74 mesaje
din 06/05/2009
19 martie 2011, 03:26:24
Hai ca e tare asta.. Dupa ce am incercat de n ori instalarea unui rom ock,fara izbanda, din pacate, am ales sa revin la i900DXID1_sc si dupa aceea sa reincerc cu ock.. Zis si facut,. Am instalat DXD1 si dupa aceea, reincerc cu ock.. merge totul ok.. job done.. si, la final, care credeti ca a fost versiunea obtinuta? Steff 28244..
Eu am reinstalat samsung modem driver luat de aici http://www.modaco.com/content/i900-general-omnia-rom-discussion/288072/how-to-flash-your-i900-omnia-phone/
am observat ca rom-urile lui ock sunt 7z file.. Chiar nu imi dau seama... Pffff
Multumesc!
Eu am reinstalat samsung modem driver luat de aici http://www.modaco.com/content/i900-general-omnia-rom-discussion/288072/how-to-flash-your-i900-omnia-phone/
am observat ca rom-urile lui ock sunt 7z file.. Chiar nu imi dau seama... Pffff
Multumesc!
MW Lurker
319 mesaje
din 02/03/2010
Opera Mini
padre_fidellio,inainte sa pui un rom da hard reset la tel.dupa care reset soft.opreste din pc obligatoriu antivirusul si firewall.recomand ca tot ai intampinat probleme sa instalezi mai intai de la Maja din semnatura rom-ul DXHK3 care este un rom service(si eu am apelat la el) dupa care iar hard reset si soft reset.acum poti sa incerci sa pui ock-ul.bafa
Începător
14 mesaje
din 02/01/2011
22 martie 2011, 23:02:18
Nu cred ca e locul potrivit, dar nu am gasit al t topic pe tema asta si nici nu as vrea sa deschid inutil alta tema ...
exista posibilitatea schimbarii limbii la Omnia din italiana in engleza??
cum se poate face asa ceva?
multumesc anticipat
exista posibilitatea schimbarii limbii la Omnia din italiana in engleza??
cum se poate face asa ceva?
multumesc anticipat
CleanUP Crew
2448 mesaje
din 10/03/2006
195 aprecieri
Începător
14 mesaje
din 02/01/2011
22 martie 2011, 23:09:39
daca ma poti ajuta cu link catre topic....esti o bomboana 
ca prin filtrul cautare n-am gasit

ca prin filtrul cautare n-am gasit
CleanUP Crew
2448 mesaje
din 10/03/2006
195 aprecieri
22 martie 2011, 23:42:38
http://www.mobilewave.ro/forum/topic-3663.html
citeste atent etapele, instaleaza driverul de modem samsung, dezactiveaza firewall si antivirus inainte de a continua... cel mai probabil va esua prima data, dar nu-ti face griji, incerci din nou si va merge...
pt inceput iti recomand sa pui DXIA5(daca imi aduc aminte bine)...
citeste atent etapele, instaleaza driverul de modem samsung, dezactiveaza firewall si antivirus inainte de a continua... cel mai probabil va esua prima data, dar nu-ti face griji, incerci din nou si va merge...
pt inceput iti recomand sa pui DXIA5(daca imi aduc aminte bine)...
Începător
14 mesaje
din 02/01/2011
23 martie 2011, 23:41:58
merci relu; hai ca ma pun sa citesc toate cele 220 de pagini fugitiv ca sa vad ce si cum se face si sper sa ma descurc sa iau o versiune buna
Începător
23 mesaje
din 08/01/2009
25 martie 2011, 08:55:13
M-am jucat aseara cu CHome, este ok. Am eliminat o bara, am adaugat alta, am pus si un shortcut. Ramane sa insist, deocamdata doar mi-am facut idee.
Detalii aici:
http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=506951
Incercati 1.5, 1.6 mie unul cel putin mi-a crapat.
Mi-a dat o idee, din pacate n-am avut timp sa sap
Mai jos ce mi-a raspuns el atunci
Aaa... te referi la meniul Titanium, nu la Start Menu... era ceva pentru customizare, dar nu mai stiu unde am vazut... cred ca pe modaco, stiu ca am si incercat sa si includ in romuri, dar nu mi-a placut cum a iesit, si am preferat sa-l las pe cel default.
Parca CHome era... stiu ca avea si un editor, ceva...
Detalii aici:
http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=506951
Incercati 1.5, 1.6 mie unul cel putin mi-a crapat.
klaus74 18-03-2011 10:25:36
Ma intereseaza si pe mine aspectul asta, l-am si intrebat pe steff in topicul lui.Mi-a dat o idee, din pacate n-am avut timp sa sap

Mai jos ce mi-a raspuns el atunci
Parca CHome era... stiu ca avea si un editor, ceva...
MW Liker
74 mesaje
din 06/05/2009
01 aprilie 2011, 11:54:14 • actualizat 01 aprilie 2011, 11:56:15 (1 ori)
Salut, baieti!
gogu: am incercat si varianta ta.. Nu a mers.. e la fel ca inainte.
Momentan, folosesc ROM-ul lui Steff 2248 normal. Aveti idee daca aceste include aplicatia sau programul de salvare a datelor de pe o carte de vizita? Parca smart reader,nu? Si, daca nu, unde il pot gasi? Multumesc frumos
gogu: am incercat si varianta ta.. Nu a mers.. e la fel ca inainte.
Momentan, folosesc ROM-ul lui Steff 2248 normal. Aveti idee daca aceste include aplicatia sau programul de salvare a datelor de pe o carte de vizita? Parca smart reader,nu? Si, daca nu, unde il pot gasi? Multumesc frumos
Începător
19 mesaje
din 05/03/2010
04 aprilie 2011, 14:04:37
Salut,
Momentan ma bucur de 21686 a lui Steff. Am revenit la ROM-urile lui dupa un an si pot sa spun ca merg excelent, fara bug-uri fara nimic.
Finally, good job Steff.
Rugaminte la voi !
O sugestie va rog ptr o aplicatie ptr vreme pe acest ROM sa mearga bine sa arate bine si sa pot sa vad macar 3 orase.
NU ma certati va rog , nu imi e lene sa testez insa am un fix ca totul trebuie sa fie curat la mine pe calc, laptop, SPH, etc. Deci nu vreau sa instalez si dezinstalez de 1000 ori.
Merci
Momentan ma bucur de 21686 a lui Steff. Am revenit la ROM-urile lui dupa un an si pot sa spun ca merg excelent, fara bug-uri fara nimic.
Finally, good job Steff.
Rugaminte la voi !
O sugestie va rog ptr o aplicatie ptr vreme pe acest ROM sa mearga bine sa arate bine si sa pot sa vad macar 3 orase.
NU ma certati va rog , nu imi e lene sa testez insa am un fix ca totul trebuie sa fie curat la mine pe calc, laptop, SPH, etc. Deci nu vreau sa instalez si dezinstalez de 1000 ori.
Merci
MW Liker
74 mesaje
din 06/05/2009
04 aprilie 2011, 21:11:51
Alien eu folosesc TOUCH WHEATHER.Din cate stiu eu, nu e cel mai exact,dar imi place grafica.. daca vrei,lasa-mi p pm id-ul tau si ti-l trimit.. mai am si SpbWeather2.3.0_RO.
BAFTA!
BAFTA!
MW Luver
122 mesaje
din 15/03/2009
05 aprilie 2011, 09:17:06 • actualizat 05 aprilie 2011, 10:18:32 (8 ori)
Va salut.Am intrat aici http://www.samsungmobile.com/support/omnia/index.jsp (unde intram de obicei sa aleg Philippines/Singapore pentru ROM) si imi deschide direct pagina de Samsung Romania unde la Centru de Download avem de descarcat numai MANUALE. Ma poate lumina cineva cu un link de unde pot descarca acele rom-uri de Singapore/Philippines?!Multumesc anticipat.
Am intrat si pe Samsung Singapore : http://www.samsung.com/sg/ si la fel , numai MANUALE.Am sunat la Serviciul Clienti Samsung Romania si STUPOARE , la telefon imi zice individul sa merg cu telefonul in Service sa imi faca ei update firmware contra cost, bineinteles( si ati ghicit, update la firmware aparut acum 2 ani pe care il faceam relaxat la birou SINGUR).Deci, din partea mea, LA REVEDERE SAMSUNG si sa iti fie tarana usoara.
Am intrat si pe Samsung Singapore : http://www.samsung.com/sg/ si la fel , numai MANUALE.Am sunat la Serviciul Clienti Samsung Romania si STUPOARE , la telefon imi zice individul sa merg cu telefonul in Service sa imi faca ei update firmware contra cost, bineinteles( si ati ghicit, update la firmware aparut acum 2 ani pe care il faceam relaxat la birou SINGUR).Deci, din partea mea, LA REVEDERE SAMSUNG si sa iti fie tarana usoara.
Începător
19 mesaje
din 05/03/2010
05 aprilie 2011, 10:46:29
Nu inteleg de ce ti tu neaparat sa iei ROM direct de la Samsung cand sunt aici o gramada de baieti care-ti pot da unul original. Chiar ti-l poti lua singur. Sper sa nu gresesc cu ceva adica sa nu fie vreo chichita care mi-a scapat de ai tu nevoie de unul de la Samsung.
Apoi, de ce renunti asa usor ? Omnia, a fost este si cred ca va ramane de referinta in istoria smarturilor de la Samsung si nu nu numai. De multe ori am vrut sa ma arunc la ceva mai nou insa Omnia a primit de fiecare data cate o sansa de la mine si nu m-a dezamagit.
Samsung nu a stat niciodata stralucit la suport , insa am gasit acest suport aici mult mai bun decat la ei.
Apoi, de ce renunti asa usor ? Omnia, a fost este si cred ca va ramane de referinta in istoria smarturilor de la Samsung si nu nu numai. De multe ori am vrut sa ma arunc la ceva mai nou insa Omnia a primit de fiecare data cate o sansa de la mine si nu m-a dezamagit.
Samsung nu a stat niciodata stralucit la suport , insa am gasit acest suport aici mult mai bun decat la ei.
Începător
8 mesaje
din 10/02/2011
12 aprilie 2011, 13:01:19
salut,
sunt nou pe aici, am si eu un samsung omnia( al 2-lea) , si cel de acum a venit in limba italiana asa ca am fost la cineva si mi-a pus un alt rom in engleza asa ca acum am wm 6.5 versiunea 21689.5.3
sper ca am zis bn pt ca nu ma pricep
dupa ce am rasfoit topicul mi-am mai pus cate ceva pe el dar mai am si eu 2 probleme :
1. as vrea iar bara aceea din stanga widgets parca, precizez ca am luat-o de pe forum, am instalat-o dar nu imi aparea pe ecran, chiar si dupa ce am selectat sa imi apara din setar, items. stie cineva de ce?
2. as vrea si eu un ceas cum era acela original pe rotund analog sau cum e pe la telefoanele HTC, dar doar ceasul nu o intreaga interfata pt telefon
ms mult, si daca s-a mai cerut asa ceva imi cer scuze ca nu am reusit sa citesc cu atentie
sunt nou pe aici, am si eu un samsung omnia( al 2-lea) , si cel de acum a venit in limba italiana asa ca am fost la cineva si mi-a pus un alt rom in engleza asa ca acum am wm 6.5 versiunea 21689.5.3
sper ca am zis bn pt ca nu ma pricep
dupa ce am rasfoit topicul mi-am mai pus cate ceva pe el dar mai am si eu 2 probleme :
1. as vrea iar bara aceea din stanga widgets parca, precizez ca am luat-o de pe forum, am instalat-o dar nu imi aparea pe ecran, chiar si dupa ce am selectat sa imi apara din setar, items. stie cineva de ce?
2. as vrea si eu un ceas cum era acela original pe rotund analog sau cum e pe la telefoanele HTC, dar doar ceasul nu o intreaga interfata pt telefon
ms mult, si daca s-a mai cerut asa ceva imi cer scuze ca nu am reusit sa citesc cu atentie
Înapoi la Samsung Omnia
Topicuri similare
cine e aici?
Hei! Pentru a putea interacționa cu comunitatea Mobilewave trebuie să ai un cont (care e gratuit) și să fii autentificat.