... fisierele pe care le aveam pe cartela au in terminatie .43af872a si cica ar fi fisiere .MENC. Asta ce mai inseamna?? Imi apare in lacatel pe ele ca si cum ar fi parolate; pe toate pozele, toate fisierele .mp3, toate fisierele .cab
In mod normal fisierele respective nu ar trebuui sa mai fie accesibile daca sunt criptate.Daca nu stii sa fi folosit ceva soft de criptare sau optiunea din meniul telefonului , atunci incearca sa redenumesti fisierul in forma lui initiala cu terminatia initiala sa vezi daca merge.(de ex DSC10010.43af872a.MENC il redenumesti in formatul initial adica DSC10010.jpg)
AICI AVETI MAJORITATEA APLICATIILOR NECESARE SI UTILE PENTRU OMNIA
Salut, baieti! Momentan, am wm 6.5 classsic de la steff.. Mi-am reintstalat spm mobile shell skin, dar nu mi se pare atat de utila. As vrea sa renunt la el si sa imi instalez un alt program, cu o interfata draguta si pe care sa imi pot adauga shortcut-urile programlor folosite mai des. Ce imi recomandati? Va multumesc!
exista vreo aplicatie care sa ne lase si pe noi sa folosim camera din fata pe post de web cam atunci cand vb cu cineva ? in nimbuzz nu am vaz optiunea asta ...
Cookie-urile ne ajută să îmbunătățim experiența dvs pe MobileWave. Utilizând acest site vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor.
Pentru mai multe detalii click aici.
Pentru detalii legate de procesarea datelor cu caracter personal (GDPR) vedeti regulametul site & forum.