14 ianuarie 2010, 17:48:15 • actualizat 14 ianuarie 2010, 17:55:19 (1 ori)
cypryan 14-01-2010 15:08:08
waw ok..daca fac update din tel. trebuie sa reinstalez din nou aplicatii si restu raman la fel? s-a schimbat ceva in browser..chinetic-ul e singura schimbare si cu home screen? Am incercat prin tel. si nu are nici-o actualizare disponibila desi am versiunea de firm.0570121: RUSSIAN BLUE ROMANIA
am facut si eu in cele din din urma......eu pur si dimplu m-am conectat la aplicatia update..pe pc.....i-am dat update ..dupa update am inchis si redeschis telefonu......dupa care toate setarile si aplicatiile au ramas intacte...atat pe tel. cat si de pe card.....doar ceasu si data a trebuit setate....modificari...in agenda cu contacte au baga un menu cu ovi chat(oare de ce nu au bagat apel prin sip).kinetic,tastatura ...pusa cum trebuie de asta data..asa cum vroiam eu..ceva mai intuitiva si home screen..in rest nimic...la browser nu au bagat copy/paste ceea ce vroiam eu mai mult...acum sa vedem daca afecteaza ceva la consum de baterie
nici eu nu am gasit vreio teme noua...treaba cu home screen.nu prea ma interesa....daca te lasa sa pui mai multe aplicati pe home screen si te lasa sa pui ce vrei la buton scurtatura din dreapta sus.......si nu au pus functia copy/paste la browser.....in rest se misca super acum..e buna treaba cu chinetic..
Imi poate spune si mie cineva cum se poate face Update-ul ? chiar nu ma pricep cu telefonul asta si din cate am citit in topicul acesta nu prea am putut sa imi dau seama ...Multumesc frumos !
18 ianuarie 2010, 13:57:57 • actualizat 18 ianuarie 2010, 15:26:24 (1 ori)
Sal!Am si eu un nokia 5800 si am pe el v2.1 si as dori sa actualizez la varianta 4.....ce tre sa fac?dupa ce am citit pe aici nu sunt prea lamurit si mie frica sa nu fac vreo trasnaie sa stric telefonu
18 ianuarie 2010, 15:54:14 • actualizat 18 ianuarie 2010, 15:54:57 (1 ori)
TheCrazYboY 13-01-2010 17:21:06
Nu stiti careva vreo aplicatie de monitorizare a conexiunii la internet? Miar trebui una deorece in ultimul timp telefonul meu se conecteaza la net fara stirea mea...si as vrea sa stiu si yo de ce si ce app face asta. Multumesc!
1) Deci ma poate ajuta cineva cu un app? 2) Eu am soft v21.0.025 si product code: 0577251 si nu pot face nici cum update...chiar nu este nici un update pentru acest product code ? 3) In legatura cu problema de la 1) pot "reseta" cumva telefonu astfel incat sa fie ca nou, sa dispara tot de pe el ?
18 ianuarie 2010, 15:57:04 • actualizat 18 ianuarie 2010, 16:25:07 (1 ori)
@TheCrazyBoy in problema resetari se poate rezolva.citeste aici.ai acolo explicat cu lux de amanunte,poze si chiar niste filmulete facute de mine.
@4LiV4 sa ai instalat pe pc nokia pc software si nokia software updater,ambele aplicatii le gasesti pe saitul oficial Nokia.sa ai baterie plina si fai un back-up la tel inainte de a incepe.
1)daca mias schimba product code-u cu unu la care merge sa fac update, dupa aia il pot schimba la loc ? 2)exista riscuri la schimbarea product code-ului ?
Cookie-urile ne ajută să îmbunătățim experiența dvs pe MobileWave. Utilizând acest site vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor.
Pentru mai multe detalii click aici.
Pentru detalii legate de procesarea datelor cu caracter personal (GDPR) vedeti regulametul site & forum.