Nokia Tube (Nokia 5800 XpressMusic)
19 421 vizualizări
473 răspunsuri
Linkuri topic "Nokia Tube (Nokia 5800 XpressMusic)"
Folosiți aceste formate când vreți să faceți o referire înspre acest topic de pe forum. Click pe un câmp și copiați textul în clipboard.
Topic Link (funcționabil doar în interoriul sitului MobileWave, recomandat în caz de uz intern)
BBCode (URL pentru alte forumuri)
17 aprilie 2011, 09:21:04
Salut! de ce nu`mi gaseste telefonul nokia software updater ,sau nokia ovi suite ...
cel ce va fi prins cu stromeleagul invartosat primrejurul partilor fatatoare ale muerii,i se va taia scarbavnicul madular spre vesnica lui nefolosire
17 aprilie 2011, 15:00:45
Rezolvat.
cel ce va fi prins cu stromeleagul invartosat primrejurul partilor fatatoare ale muerii,i se va taia scarbavnicul madular spre vesnica lui nefolosire
24 aprilie 2011, 17:19:12
Hristos a inviat! Fratilor ,de ce oare mesajele imi vin numai cu numar,si nu cu numele din agenda mea ?? specific ca mesajele sunt trimise de prieteni din agenda mea...
MW Lurker
499 mesaje
din 05/03/2009
Symbian
probabil ai aceleasi numere salvate atat pe sim cat si pe telefon, si le folosesti simultan (sim + memoria telefonului). Selecteaza doar una din ele si o sa-ti apara numele
[img]http://img23.imageshack.us/img23/2699/liverpoolf.png[/img]
Symbian
poi asa am avut setat man..am bifat si sim si telefon .dar tot degeaba!Cand sunt sunat,imi apare apelantul! Ei,la mesaje nu imi apare decat numărul. ,
25 aprilie 2011, 17:48:47
rezolvat! cu un Garmin functionabil 100% ma puteti ajuta va roog ?
06 mai 2011, 12:35:17
Salut ! Ce player video imi recomandati pentru rtsp streaming pentru nokia 5800 ...?
MW Addicted
6350 mesaje
din 01/01/2006
60 aprecieri
09 mai 2011, 00:24:35
ma gandeam ca nu merge....
Înapoi la Symbian S60
cine e aici?
Hei! Pentru a putea interacționa cu comunitatea Mobilewave trebuie să ai un cont (care e gratuit) și să fii autentificat.
ce are acest player>>?