Sper sa fie adevarat in legatura cu noul firmware. Acum 1 luna mi am cumparat un 5800 xm cu abonament la orange si am hotarat sa i fac un update de soft, i am modificat product codul am fqt updatul si la sfarsit l am modificat la loc cu cel original, imi va anula asta cumva garantia? Din ce am citit pe alte forumuri am aflat ca nu i nici o problema.Va multumesc
Am postat si eu asta mai sus in speranta k va raspunde cineva
03 decembrie 2009, 23:18:45 • actualizat 03 decembrie 2009, 23:21:29 (1 ori)
E si o aplicatie care citeste ceasul pt S60v3/v5 Hour Power.
LE: @madutzu23: normal, DA, garantia 'zboara' la faze de genul asta. Acum depinde, il poti resofta cu fw orange si nu vor fi probleme, sau poate nici nu-si vor da seama.
04 decembrie 2009, 07:32:29 • actualizat 04 decembrie 2009, 09:27:03 (2 ori)
la faza cu resoftatu nu e nici o problema.verificat de mine.am avut un n95 codat&branduit pe vodafone.iam schimbat product code,iam pus ultimu firmware dupa care iam pus product code original inapoi.dupa 2 saptamani lam dus in service ca se stingea ca nebunu.miau schimbat placa de baza la el.asa ca la service nu sta nimeni sa verifice daca are softul original branduit sau nebranduit.am un prieten care lucreaza la nokia service si chiar lam intrebat aspectul asta.asa ca stati linistiti.atata timp cat nu le spuneti la aia din service: domne am schimbat eu PC si iam facut update la soft si nu se mai aprinde si lam decodat . . . .nu e nici o problema P.s.daca vrea cineva x-plore v 1.35 cu doctorie sa imi trimita un pm cu imei-ul
04 decembrie 2009, 13:20:06 • actualizat 04 decembrie 2009, 13:24:33 (1 ori)
Multumesc de raspuns si inca o intrebare i am desfacut suruburile pentru al curata de praf nu era nici un sigiliu nu kred k acu cum sa si dea seama k am desfacut eu suruburile nu? Nu cred k se poate o resoftare q firmware orange, din cate am citit 1 data ce i am pus un firmware nou nu mai poti reveni.
daca ai urme pe suruburi bye bye garantie.materialu din care sunt facute e foarte moale si se vede imediat daca a fost umblat in el.eu nu lam desfacut pe al meu deloc si nici nu o voi face(cu toate ca am trusa speciala de surubelnite pt telefoane).de revenit la un firmware mai vechi se poate insa e foarte riscant so faci acasa.parerea mea.
Cookie-urile ne ajută să îmbunătățim experiența dvs pe MobileWave. Utilizând acest site vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor.
Pentru mai multe detalii click aici.
Pentru detalii legate de procesarea datelor cu caracter personal (GDPR) vedeti regulametul site & forum.