Îți da-i seama după ce ocupi puțin memoria telefonului cum se mișca symbianul cu touch-screen, el înțepenește și asa fără dar cu touch-screen ) Se milogește cu jarca de symbian în loc sa se bage și ei pe windows mobile!
Vor merge pe el aplicatile si jocurile de 9.1/9.2? Eu cred ca nu,asa a fost si cu 9.1 cand a iesit pe piata a trebuit 1an ca sa apara teme/aplicatii/jocuri!
Viata nu se masoara in numarul de respiratii pe care le ai, ci in numarul de momente care iti taie rasuflarea.
Vor merge pe el aplicatile si jocurile de 9.1/9.2?
Ma indoiesc. Una la mana din cauza rezolutiei si al doilea motiv ar fi faptul ca deviceurile de pana acum nu suportau interfata touchscreen,de fapt symbianu in sine.
Symbianul suporta touchscreen, dovada fiind UIQ. Iar din ce-am citit pe mobile-review, au numai cuvinte de lauda referitor la performanta, deci procesorul e suficient: "Symbian-based solutions rarely need blazing-fast CPU's. The Nokia 5800 is here to prove this once again with its speedy animation and seamless transitions between menus; although there are some minor hiccups here and there, it's still a pretty decent performer overall. I can't remember how many times I've said this already, but the Nokia 5800 XpressMusic is as fast as it gets for this type of smartphones" uzzi, l-ai butonat intr-un magazin?
Cookie-urile ne ajută să îmbunătățim experiența dvs pe MobileWave. Utilizând acest site vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor.
Pentru mai multe detalii click aici.
Pentru detalii legate de procesarea datelor cu caracter personal (GDPR) vedeti regulametul site & forum.