08 iulie 2008, 19:11:25 • actualizat 08 iulie 2008, 19:19:14 (4 ori)
Aici postam tool-uri / servicii online pentru decodari gratuite telefoane mobile (SIM unlock) pe baza de IMEI (in special) sau decodare cu ajutorul cablului de date.
sorry,acum am vazut ca s-a mai postat. un site pentru sagemuri exista? vreau sa deblochez sagemul lu' bunica Sagem my101X cred... blocat in orange
deasemenea mai am o vechitura de Sagem MY C2-2 blocat in vodafone
Usually I should post my phone name, PC config here... but IT'S NOT ABOUT THE HARDWARE ANYMORE. May you live in interesting times! TIME is the greatest gift of all. "Waste" your time wisely.Don't waste your time with someone who doesn't have it to spend it with you
Am doar o intrebare: este ilegal sa decodezi telefoane?
defapt cam da este daca vrei sa il decodezi trebuie sa mergi direct la un service autorizat,dar daca omul a descoperit ca se poate face si altfel au bagat cateva cuvinte in legea respectiva si automat a devenit legal in orice service,dar...site-urile astea sunt total ilegale:Pstiu asta ca am un amic care are service:D
Cookie-urile ne ajută să îmbunătățim experiența dvs pe MobileWave. Utilizând acest site vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor.
Pentru mai multe detalii click aici.
Pentru detalii legate de procesarea datelor cu caracter personal (GDPR) vedeti regulametul site & forum.